icon

Príčiny vyhádzaného nosa u bábätka

16. mar 2025

Prosím vás z čoho môže mat bábätko takýto vyhádzaný nos? Neviem či volať doktorka alebo kožnej

autor
16. mar 2025
nikpa
16. mar 2025

Naozaj s týmto chceš ísť k lekárovi? Ja vidím na foto asi 5 drobných pupacikov. Nič hnisavé, zápalene, podráždené. Škrabe si to alebo to ma aj inde na tele?

autor
16. mar 2025

@nikpa ma 11 mesiacov. Čím ďalej tým viac a noštek červený. Ma aj na zábyhoch medzi nohami

nikpa
16. mar 2025

Skus kúpeľ v hypermangane a v ovsenom kúpeli na striedačku, natierať po kúpeli s kvalitným mliekom. Ak to neprejde tak by som išla na kožné, pediatrička nam nikdy s kožným problémom nepomohla.

autor
16. mar 2025

@nikpa ďakujem pekne

stanulienkat
16. mar 2025

Mozu to byt potnicky. Toto bezne deti maju. Naco vy si s tymto chodila k lekarovi? Potri Sudocremom. O par dni to zmizne. S tymto sa nechodi ani ku koznemu, ani k pediatrovi. To budes s kazdou prkotinou chodit po lekaroch?

maminkadeticiek
16. mar 2025

Ja uz vidim tu doktorku ked jej zavola prvomatka ze ma babatko 6 pupacikov na nose,co to moze byt??😱

mimuska328
16. mar 2025

@maminkadeticiek ďalšia sliepka co zjedla všetku múdrosť sveta.. slušne sa tu autorka niečo opýtala a nič iné len sa do nej navažate. Keby aj zavolala lekárke tak čo? Píše ze nemá "len" 6 pupacikov ale ma to aj v zahyboch.. môže to byt aj nejaká alergia čokoľvek ale samozrejme lepšie je miesto poradenia sa len vysmiať

autor
18. mar 2025

Veľmi pekne ďakujem. Keby to nemala čím ďalej tým cervenšie určite by som nepísala kvôli každej blbosti. Chcela som len poradiť čím by sa to mohlo zlepšiť. Keď nemáte radu zbytočne strácate svoj čas a takisto aj moj.