Prirodzené otehotnenie a PCOS
Ahojte dievčatá je tu nejaká prosím čo otehotnela a mala PCOS úplne prirodzene, žiadna liečba , iba vitamíny , zmenená životospráva , pohyb atď ?
Áno ja, 2x. Prvé problémové. Ale po troch rokoch - takmer úplne prirodzene. Druhé ani neviem ako sa stalo.
@javiemneviem ahoj robila som si nedávno test zdá sa mi alebo je tam na ľavo aj veľmi slabá čiarka? Tam kde som dala oranžovú bodku tak pod tým .
Asi si to len namýšlam lebo veľmi chcem aby to tak bolo 🍀
@javiemneviem ahoj robila som si nedávno test zdá sa mi alebo je tam na ľavo aj veľmi slabá čiarka? Tam kde som dala oranžovú bodku tak pod tým .
Asi si to len namýšlam lebo veľmi chcem aby to tak bolo 🍀
@denda2025 ja tam ciarku vidim, len niektore testy robia takychro duchov.. ale skus o dva dni ci bude silniet. Drzim ti palce 💗
@annnna18 značku mám mamatest od GS.
@denda2025 inak co nam pomohlo tak brala.som vitaminy od novafarm volali sa inosit vyslovene na pco, muzovi som nasadila folandrol a k tomu zaduplovala vitaminmi klasickymi( to nam pomohlo aj pri prvom) a to ma aj muz diagnozu.. a teraz som si robila aj ovulacne testy. A skus namiesto mama testu radsej livsane, prave tie mama testy nie su moc spolahlive.
@denda2025 inak co nam pomohlo tak brala.som vitaminy od novafarm volali sa inosit vyslovene na pco, muzovi som nasadila folandrol a k tomu zaduplovala vitaminmi klasickymi( to nam pomohlo aj pri prvom) a to ma aj muz diagnozu.. a teraz som si robila aj ovulacne testy. A skus namiesto mama testu radsej livsane, prave tie mama testy nie su moc spolahlive.
@annnna18 ale to naozaj ?? Tak si kúpim iné teda síce hentie mám doma ešte štyri 😁
Ja s Pcos presne 8x,mam 7 deti,jedno odislo v 14tt.
Ja s Pcos presne 8x,mam 7 deti,jedno odislo v 14tt.
@anonym_262ec9 tak to máš radosti a radosti doma 😊
@anonym_262ec9 tak to máš radosti a radosti doma 😊
@denda2025 tri uz s nami nebyvaju,doma su styri a ano radosti vela aj ked obcas som policajt aj sudca v jednom 😁doma su 8,5,2,rocne a 10mesacne.

@matusa_153 lebo na internete je napísané kadečo pritom hentam je pekne napísaná aj hranica ženy s PCOS reku či nemáš skúsenosť . Nevadí pekný dník 💐
@denda2025 nie nemám, aj tebe pekný zvyšok dna