icon

Príznaky implantačného krvácania

2. apr 2025

Ahojte. Poprosim vas. Dievcata ktore ste pocitovali uhniezdenie a implantacne krvacanie ste mali, ako to u vas prebiehalo? Vcera, 10 dpo (mozno 9dpo), som citila take pobolievanie brucha, aj den predtym trocha, nic hrozne, ale uvedomila som si to. Trosku ako menstr.bolesti. No a vcera poobede som mala na toaletaku uplne “ruzovy flak”, ale nie hlienovy, a potom kvapky krvi. Potom uz nic, doteraz. Aj brucho dnes uz necitim. Povodne som myslela, ze sa mi rozbieha ms, ale ked uz nic.. a mam ju mat az asi v sobotu. co to mohlo byt?

safina541
2. apr 2025

Ahoj, moze to byt aj uhniezdovanie aj ked pri uhniezdovani je taka hnedasta krv a moze byt aj anovulacnx cyklus, pri nom byva cervena krv. Jedine co mozes urobit je vyckat a potom si az urobit tehu test.

tehotenska_masaz
2. apr 2025

ja som mala tiez ruzovy “flak” a o par dni pozitivny test🙂 drzim silno palce

autor
3. apr 2025

@tehotenska_masaz jeee super! To by ma teda velmi potrsilo, keby to bolo rovnako a kolky den dpo si bola? 😊

fok
3. apr 2025

Ja som mala dva dni pred bolesti brucha a spinenie myslela som že začína menzes… neprišiel 🙂

tehotenska_masaz
3. apr 2025

rada by som ti povedala, ale netusim🙈 viem ze som si ale robila test 5dni pred ms a uz bol slaby duch🙂