icon

Príznaky po ovulácii: Bolesť vaječníka na 7DPO?

karpatyovakija
18. apr 2026

Ahojte. Hlásim sa znova s otázkou… niektorá ste niečo pociťovala na 7DPO? Ja som dva dni mala strašne bodave bolesti z ľavého vaječníka z ktorého som aj ovulovala až som chodiť nemohla mi to prenajalo až do brucha celého,trvalo to dokopy 15min.

anonym_fb19c8
18. apr 2026

@karpatyovakija ja som ovulaciu necítila alw neviem či 5-7dpo som mala take bodave bolesti v podbrušku ako keby ma niekto zvnútra bodal nožom. Na 8-9dpo slabučká ciarka na teste ale nebrala som to do úvahy keďže to mohol byt overtile. 10dpo už test bol jasný

anonym_1a8dd9
Včera o 08:44

som 6dpo a citim tiez na lavej strane vajecnika take tlaky, trosku pobolievalo aj vcera, ale to su dozvuky z ovulacie. dnes citim take jemne pichanie v maternici, ale neprikladam tomu velku vahu. Mam ale extremne cudne sny. Uvidime o par dni ci bude 👶 alebo MS. Test si zatial nerobim aspoň do víkendu, aj tak by nič neukázal

karpatyovakija
autor
Včera o 10:58
@anonym_1a8dd9

som 6dpo a citim tiez na lavej strane vajecnika take tlaky, trosku pobolievalo aj vcera, ale to su dozvuky z ovulacie. dnes citim take jemne pichanie v maternici, ale neprikladam tomu velku vahu. Mam ale extremne cudne sny. Uvidime o par dni ci bude 👶 alebo MS. Test si zatial nerobim aspoň do víkendu, aj tak by nič neukázal

@anonym_1a8dd9 ja sa snažím netestoval sa. Ale teraz mám také tlaky b podbrušku že mám pocit akoby každú chvíľu mala prísť ms

karpatyovakija
autor
Včera o 10:58
@anonym_fb19c8

@karpatyovakija ja som ovulaciu necítila alw neviem či 5-7dpo som mala take bodave bolesti v podbrušku ako keby ma niekto zvnútra bodal nožom. Na 8-9dpo slabučká ciarka na teste ale nebrala som to do úvahy keďže to mohol byt overtile. 10dpo už test bol jasný

@anonym_fb19c8 ja som včera 2x na toaletnom mala len malilinkatu červenú bodku akoby a dnes ráno to iste.