Príznaky tehotenstva
Ahojte dievčatá chcela by som sa vás opýtať aké ste mali príznaky tehotenstva... A to isté aj pocity ďakujem vopred za odpovede
Prosím 🙏 vás baby aka ma byt BT pri začiatku tehotenstva čítala som ze ma byt vyššia mate niekto s tým skúsenosť???
Nie to bude určite uhnezdenie moja urob si z ranného moču test a verím tomu ze tam budu // čiarky
@renusko09 dakujem dam vediet ako som dopadla bazalka by sa mala drzat ak sa nemylim nad 37 len neni som si tym ista
No čítala som o tom ze hej ma sa držať nád 37 😂 a určite mi daj vedieť ale to ti tu hovorím že si na 100%tehu
@renusko09 kiez by si mala pravdu bola by som nastastnejsia o babo sa pokusame 5 rokov tak si ma vies prestavit ze viem ze sa nieco deje a ja neviem co :( som na nervy inac v poslednej dobe som to uplne vyhodila z hlavy a zrazu toto ...drzim ti palceky vsetky 10 aby si bola tehulka ♡
Joj moja ďakujem 💕 predstavujem si ze som tehu aby som sa netrápia a hlavne sa netreba stresovať viem nieje to ľahké ale psichyka roby veľa ale je to na 100% si v TEHOTNA 💕😂 ja by som tiež chcela niejake príznaky ale nič nemám iba ma boli podbrušku a teraz večer ma pobolieva hlava ale to je normálne v každom normálnom dní ale tebe držím všetke palce ktoré mam 😂😂😂😂😂😂😂
@renusko09 prosim ta zlato mozem sa opytat preco si tak o tom presvedcena? ... inac mas uz nejake deticky? 🙂 neboj sa budeme tehotne viem to len to chce spravny cas 🙂
Nie nemám moja a viem to preto lebo to viem uvidíš ze sa sama presvedčíš a ten správny čas by bolo dobre keby bol už teraz 😂😂😂😂😂
No ešte nič, len kríze a panva ma boleli celú noc a doteraz stále. Nemohla som spat kvôli tomu.
Test treba urobiť
Baby prosím 🙏 poraďte mi už som týždeň po ovuláci a nemám žiadne príznaky tehotenstva 😥 myslím si že to nevislo
@renusko09 jezis uz prestan... Kolko zien ti pisalo ze priznaky nemusis mat????? Co ti mame radit????? Uvidis ci ms pride alebo nie
A ty co urobila si si ten test????
Kúp ho a daj vedieť a ja mam po ránu BT 36.7
flora2511 ako si dopadla s tým testom
Nie moja nič 😰
Nechápem čo tým myslíš moja nepochopila som to co píšeš
Aha tak držím palce aby nedošla 😂😂
maciatko93 ako si na tom???
Bolesti brucha, prsnikov, zvracanie, a striedanie hnacky so zapchou
Ja ešte nič iba ma napína z cigaretového dimu a mam žalúdok ako na vode ale test stále negatívny 😰😰

@renusko09 ano meska mi ale to je u mna normalne len mam napriklad aj caste mocenie zapchu a som strasne unavena neviem ci si to uz aj nenamyslam :( len viem ze sa nieco deje moze byt to spinenie sprevadzane aj niecim inym? Ako napriklad uhniezdovanim?