Problém s ovulačnými testami
Ahojte ,viete mi poradiť ako je možné že stále mám testy takéto? Dnes už som 34 deň cyklu .testy pred tam sú robené okolo 16 dňa cyklu

@lavieenrose len ja som asi 4 tt zajtra ma čaká sono.
Mám nepravidelny cyklus takže cca.7-10 januára som mala ovulaciu
@ivka1282016 ked si bola 7. januara 34 den cyklu...matematika ma nepusti
Moj cyklus ma 45_55 dni ...minulý cyklus bol 47 dni preto som bola na krv
@bella3007 skúsila by som ešte večer alebo zajtra ,na mojej fotke hore bol podľa tehotenstva pozitívny tŕň zo 7.1 ak ti to pomôže 😃😃
@ivka1282016 ďakujem vyskúšam dnes
Ešte sa chcem opýtať beriem aj duphaston a mam ho brať na 15 DC mam počkať ešte aby mi to nijako ne zablokovalo OVU.
@bella3007 určite by som počkala ,aby ti ovulačné nezastavil .
Ja som si ho tiež posúvala
*ovulaciu malo byť
@ivka1282016 ďakujem krásne
@snehulienka82 Ja si myslim, ze este nie... Pockaj do rana a urob dalsi... A popri tom sup na muza... 😜
@z_u_s ok, no uz sme sa snazili, a dnesny test je este bledsi, tak asi bolo ovu niekde medzi. Teplota isla vyssie, tak uvidim, ako bude pokracovat.
Podľa mňa ten 5 bol pozitívny
@ivka1282016 To sa aj mne zdalo... No a teraz kukni 😂 Po tejto foto sa mi to uz nezda, ze 5. bol pozitivny 🤷🏼♀️
@snehulienka82 drzim palce 👊🏻✊🏻
@z_u_s no vidím ,ten 7 to už isto bude 😊😊
@z_u_s dakujem, uz sa vzdavam, neviem ci je nam vobec sudene mat druhe babo. Dostala som teplotu v sobotu vecer, a odvtedy ju skoro vo kuse mam, denne 3 paraleny, aby mi to neslo nad 38,5... som hotova. A este aj muz ma len serie, ani sproste vysavanie nezvladne! Co budeme robit, ak sa podari druhe? "Pojdeme za mamou?" Lebo tato nevie najst oblecenie pre dcerku... vsade je to rakto
@snehulienka82 Moja, aj ked to je tazke, musis mysliet pozitivne... Ak ta to utesi, moj muz a vysavac vedu uz dlhorocny boj medzi sebou a dodnes si k sebe nenasli cestu 😇 Pises,ze chcete druhe babo, bud vdacna, ze mas aspon to jedno... My nemame este ziadne... (to ti len chcem ukazat, ze su ludia horsie na tom) Moj muz a jeho postoj? Nhm, stale opakuje, ze mame cas este... Dalej, mas teplotu, je ti zle a nevladzes? Hm, v mojej situacii ti poviem, co by som dala za to, keby ma mohla trapit iba blba choroba... vo stvrtok nam zomrela babuška naša milovana... 😢 Moja mamča je z toho na prašky a bojim sa o nu, ja som na prašky a aj moja sestra, babkin manzel v nemocnici a ani sa s nou nestihol rozlucit-prave kvoli chorobe, v pondelok nas caka pohreb a velmi sa toho bojim... Navyse taku prazdnotu aku citim som nikdy necitila... 😢🤷🏼♀️ Hrozne mi chyba... Vsetko okolo snazenia sa islo bokom a... proste hroza. Do toho som dala vypoved v praci a idem do novej-teda vyrovnat sa so zmenou musim, co v momentalnej situacii je pre mna tazke a nemam vobec chut na novych ludi... 😢 Ale nutne potrebujem (teda potrebovala som zmenu) kym sa nestalo, co sa stalo a teraz ked je podpisana nova zmluva a vsetko dohodnute... Mam chaos okolo seba, ze co mam robit a co budem robit... ze uz nic nebude ako predtym... A v neposlednom rade ma mrzi, ze moja babka nikdy neuvidi uz svoje pravnuca 😢 Neber to,ze sa ti vylievam a obtazujem starostami svojimi, viem,ze kazdy mame tych starosti akurat tak dost, len verim, ze po precitani pribehu sa ti teplota, ci vysavanie bude zdat ako blbost, ktora az tak velmi neboli... ❤️ Hlavu hore, vyliecis sa, povysavas a potom skocis na muza a budete si uzivat, kym nepride druhe babo, lebo potom na uzivanie si uz nebude vobec cas 😇
@z_u_s prepac, ze pisem oneskorene... mas pravdu, precitala som, co som pisala predtym, a fakt su to iba hovadiny. Chorobu som zvladla, aj ked s atb, bola to bakterialna infekcia, uz je aj byt upratany. 🙂 ale babka tvoja sa uz nevrati... aj ked ja verim, ze sa este raz niekde inde stretnete. Verim, aj viem, ze to je tazke, ale tes sa z tych rokov, ktore ste spolu mali. Ja som nepoznala ani jednu babku, mala som iba dedka, ktory zomrel necely rok po otcovi... ☹ hovori sa, ze vsetko ma svoj cas, tak musime verit ze vsetko sa na dobre obrati. 😉 dufam, ze ti je uz aspon trosku lepsie!!
@vera4444 určite ☺
@ivka1282016 tak asi naozaj, bol... dnes je ciarka slabsia... myslíš, ze pre istotu sa mame aj dnes snažiť?
@vera4444 po pozitivnom teste ,ovulaciu nastáva tuším 24-36 hodín ,tak určite by sme aj dnes skúsila ☺☺

@ivka1282016 nechcem ta strasit ale ja som mala 200 a bol to potrat pri 123 som mala mimomaternicove..a pri zdravej dcere bolo HCG v tisickach...samozrejme ze u teba to moe byt inac