Problémy s intimitou ovplyvňujúce túžbu po dieťati
Baby chcela by som dieťa. Ale z mužom sa nepritahujeme už. Sex len za účelom plodenia. Aj vcera sa mu nemohol postaviť. Nadával pri tom stále, ze mu to nejde, že je teplo a neviem čo. Potom som len klacala on so ho honil. Ja som mu spravila orál ale to pomohlo len na chvíľu. Potom sa to nejak rýchlovku po pol hodine podarilo. Ja už nemam chuť na ten sex a už neviem či chcem aj to dieťa takto splodiť. Teraz bude leto horúčavy tak už sex asi nebude žiadny
🤣
1. To co je za nadpis prosím vas
2. Načo s nim chceš mať dieťa?
@lucia13022023 prepísal mi to telefón malo tam byť splodenie dieťaťa
@lucia13022023 ja to dieťa chcem ale ten sex nechcem už
Ak vám to neklape v posteli, nerobte si dieťa. Taký vzťah vám skúšku rodičovstvom nevydrží…
Však ale načo chceš dieťa s mužom s ktorým vám to neklape?
A s takýmto chlapom chceš mať dieťa?
Jemu sa nechce ani len sexovať a on má byť otcom dieťaťa? ....neviem si to predstaviť, ako ti potom bude pomáhať ...no u mňa by skončil....zhnusil by sa mi keby sa tváril, že nasilu sex a nadával by ešte pri tom...no asi som iná....deti sme plodili z lásky, oddávali sme sa jeden druhému, milovali sme dlhé hodiny a ty mu spravíš orál a chceš dieťa....no podivuhodný svet dnešných mladých ľudí....
A keď už len o to dieťa ide.....to ti spraví hocikto a možno aj s väčšou radosťou, ako ten tvoj...
A co tak mat dieta s muzom s ktorym bude aj sex fungovat ? Ved takto privedies dieta rovno do nefungujuceho vztahu ? To na co prepana ? Aby ste sa o rok dva tri natahovali o byt, o vyzivne, o striedavku a pod. Nebodaj riesili tvoju neveru lebo bez normalneho sexu sa tazko zije ?
Za mna on kope uz za inu ligu a pri tebe niet chuti ani sily
Normalne sa spytam : si v pohode s tym ze budes potom slobodna matka. Ano ?
Nerypem, ale ked viem ze mi to s chlapom nefunguje a o chvilu budete sex pravdepodobne hladat inde,preco si s nim robit dieta ? Co tak si najst partnera s kt. By Vam to fungovalo a mat dieta s nim?
Dufam, ze ostanete len pri tom klacani, honeni, orale lebo inak, uz popredu mi je luto dietata, ktore chces doviest do tohto "perspektivneho vztahu 🤦♀️
Ved mate totalne nefunkcny vztah, preboha preco chces do toho dieta?? Normalne si upracte zivot, chodte od seba, najdite si kompatibilnych partnerov a s nimi sa rozmnozujte, nie vy dvaja spolu…
Tak budem hnusná, ale možno pomôže, že to dá do pohára a vypiješ to 🤣
Pomôže rozchod a nájsť vhodného partnera, pri ktorom budeš šťastná a bude vám to fungovať po všetkých stránkach
ty si tá čo jej muž prehral všetky peniaze a svokrovci chcú aby ste si kúpili auto? ty tu máš viac tém však? ešte stále si nepochopila že druhé dieťa je to najhoršie čo môžeš urobiť? si nejako emočne týraná alebo len blbá? 🤷
ty si tá čo jej muž prehral všetky peniaze a svokrovci chcú aby ste si kúpili auto? ty tu máš viac tém však? ešte stále si nepochopila že druhé dieťa je to najhoršie čo môžeš urobiť? si nejako emočne týraná alebo len blbá? 🤷
@zuzanka.zuzu je predsa úplne jedno či je tá alebo hentá, tu sa rieši problém a nie lustrujú užívateľky.
@zuzanka.zuzu je predsa úplne jedno či je tá alebo hentá, tu sa rieši problém a nie lustrujú užívateľky.
@zmrzlinka8 koho som mala akože lustrovať keď je to anonym? 😂
@zuzanka.zuzu presne tá mi napadla 🙈 ona je psychicky inde
Vy ani skrecka spolocne, nie tak plodit deti, ved ako to bude vyzerat potom? Co to dieta dostane, mat dieta a dat mu emocionalne zazemie je makacka a velka zodpovednost. Robit deti systemom ako keby ides nakryvat so psom je za mna velka chyba.
No, kto to kedy videl trtošit cez horúčavy. To, by ľudia žijúci pri rovníku, kde je celý rok leto, vykapali. Tvoj partner, má zrejme problém s erekciou alebo psychikou. Toto treba riešiť a nie to že je v júni 28 stupňov.
Sú dve možnosti:
A) nechce sa mu postaviť nie kvôli teplu, ale pretože psychika - nechce dieťa, nechce teba
B) vlastne žiadna možnosť B ma nenapadá. Už len ten začiatok tvojho príspevku- prečítaj si po sebe - CHCELA BY SOM DIEŤA ALE S MUŽOM SA NEPRIŤAHUJEME. Keď sa nepritahujete teraz, potom neskôr budete? Alebo budeš šťastná s dieťaťom ale v nefunkčnom vzťahu? Akože každý to má inak ale ja keby sa s mužom nepritahujeme a sexujeme iba z povinnosti a spôsobom -nejdeto-nadavame-skusimepohoniť- tak sa v žiadnom prípade nasilu nesnažím k nemu pripútať. Inak vám to spolu funguje?
Podľa mňa sex je vo vzťahu dôležitý, ak nie pre teba, pre muža určite. A aj pre veľa žien. Aj pre mňa. Fakt neviem, či by som ostavala vo vzťahu v ktorom to neklape, okrem toho ja chcem dieťa, on zrejme nie. Kým nás zatiaľ neviaže dieťa, hľadala by som inde. Ak to teda neklape aj v iných smeroch.
A nie som moralista ani nič podobné ale splodiť dieťa za okolností honenie-orál-nadavanie-nejde to - nie ďakujem.
Ty si tá čo tu písala že čakala si ho na štyroch a on si honil, že chceš strašne dieťa a on tebe nadava?
@zuzanka.zuzu hej a to bude aj tá čo sa doprosuje sexu a robí mu fajku a on jej nadáva že je tlste prasa?
@zuzanka.zuzu hej a to bude aj tá čo sa doprosuje sexu a robí mu fajku a on jej nadáva že je tlste prasa?
@gubcikova áno, podľa mňa to je ona
@zuzanka.zuzu presne tá mi napadla 🙈 ona je psychicky inde
@januska12323 ta co hodinu cmulala cervika?
😂

Tu je iný problém ako horúčavy (snáď ti to je jasne)