icon

Problémy s kolenom a snaha o dieťa

vanesapeskova
16. apr 2022

Ahojte ,ja len sa chcem opýtať pekne. ,,
Najprv : môj problém ...napíšem .

Pred rokmi sa mi stalo že mi vyskočilo kolienko prvý raz a druhý zas .. a sa do teraz bojím aby mi hocikedy nevyskočilo .. viem narábať z nohou už som zviknuta na všetko i keď niečo nemôžem robiť snou hocičo kadečo ale som stým v normálke nevadí nič .. ja len že sa snažím o bábo z priateľom nedarí sa nám vôbec ... Nevjem prečo ,na kontroly si chodievala vždy stále sme oby dvaja v poriadku .. ( ak mi mi niekto poradil ako čo najskôr otehotnieť nech sa páči počuvmem a skúsim poprípade nejaké lieky extrémne ktoré fakt pomôžu ! Díky )
A sa bojím že keď potom otehotnem či nebudem mať nejaké problémy z tou mojom ako napríklad pri pôrode aby som nedostala kŕče atď .. a ak je tu nejaká ktorá mala toto isté alebo má a prešla si z tehotenstvom z nohou tak poprosím napísať mi ten celý príbeh ako to bolo a šlo ďakujem pekne 🍀

liljana
•
16. apr 2022

Nerozumiem nicomu. Ludia maju koleno, kolienko je jedlo, alebo spaja ohyby na roznych rurach (vodovodne, sifon,...) na stavbe. Ak tomu ma niekto rozumiet, treba zrozumitelne pisat.

mirage
•
16. apr 2022

@vanesapeskova kazda z nas si "presla z tehotenstvom z nohou". 🤣 ortoped ti povie, aku mas mat liecbu, ci to treba zoperovat.

denden77
•
16. apr 2022

mala som odpalene rameno, volala som ho "vyskakovacka", dala som si ho spravit pred tehotenstvom, aby sa mi nestalo, ze mi dieta vypadne z ruk pri zlom pohybe.. mozes si strazit pohyb ako chces, ked ti napr. dieta vyleti na cestu, ci bude padat a ty budes za nim skakat sipku, aby sa ti nestalo, ze padnes ako kabela a ostanes lezat 😁
mimochodom, s tym, ze sa ti nedari otehotniet to ozaj nesuvisi 🤷‍♀️😊

vanesapeskova
autor
•
30. apr 2022

Vôbec ste ma nepochopili a ani ste vôbec neprečítali môj príspevok dobre akože dobrá sranda čo tu píšete idete si svoje aj keď nevjete 🥴😂😂✨👻😂