Progestanelle 200 mg - skúsenosti
Ahojte žienky, dnes som bola u DR. , lebo sa snažíme s mužom o dieťatko vyše 5 mesiacov a zatiaľ neúspešne. Mám PCO (ovuláciu teda nemám každý cyklus, ale niekedy ju isto len mám lebo už mám 27 mesačnú dcérku) a doktorka mi odporučila užívať vždy na 18 DC (10 dní) progestanelle 200 mg . V nedeľu mám užiť prvú tabletku (1xdenne) vraj sa môže klasický užiť ako tabletka (zapiť vodou) alebo účinnejšie je vraj si tabletku vkladať dnu. Chcem sa Vás spýtať, či máte nejaké skúsenosti s týmito tabletkami, či Vam uľahčili cestu k otehotneniu. Ďakujem za Vaše odpovede. 🙏🙂😊
@marzuz89 jáj tak už som pochopila, jasné každé telo je iné a prijme každý liek inak, niektoré lepšie, niektoré horšie. Aj ty máš teda PCO? Tak vidím, že naozaj ten progesterón pomohol. A celé toto užívanie tabletiek ti trvalo koľko cyklov?
Ja mám ešte taký problém, o ktorom doktorka vie (má papiere z hematologie) mám po mojej mamine (ona zas po svojej mame atď,.. je to dedične) Leiden mutáciu -problemy so zrazanlivostou krvi, a tak mi v minulosti nebolo odporučené brať hormonálnu antikoncepciu (musela som vysadiť) ale tento progestanelle 200 mi odporučila , predpísala mi recept ( ale ja som sa jej zabudla spýtať, či to môžem užívať, keď mám takýto problém). Ale tak keďže o tom probléme vie, by mi asi hneď povedala , že to nemôžem.
@summersunny94 možem sa poradit mam 18tt dali mi na pohotovosti proganele 200mg a užila som a strašne mi bolo zle ospala som bola a aj ako nevnimala som slaba može mi gynekolog zmenit alebo nemam uživat dakujem