Progesterón
Ahojte,
Hľadala som takú tému,no nenasla som.
V januári som bola i dokiho lebo som v decembri nedostala menzes.
Pozrel sa cez sono, a povedali že vajíčka mi nedorastaju.
Vypisal mi progesterón.
Začala som to brať na 16 DC , 10 dní po 2 tabletkách.
Ma s tím niekto skúsenosti?
Strašne som unavená, ospala nervózna odkedy to beriem.
Minulú týždeň som robila ovu testy ale všetky boli negatívne.
Kedy mám čakať,že budem mať ovu?
A menzes kedy dôjde?
Pomohol vám pri otehotni ten progesterón?
Ďakujem
Ahojte má niekto skúsenosť beriem progesterón od 16 dňa DC do 25 DC ale na 21 deň som dostala menštruáciu tak neviem či ho brať ďalej alebo nie.Pokusame sa o bábätko.Od 5 dňa menštruácie mám brať clostibegyt.Poradte ak viete ďakujem

@libusa1980 uz netreba brat. Ale je divne, ze si ju dostala tak skoro. Ake davky Prog. uzivas?
Ráno 1 a večer 1 ale tá menštruácia je taká divná tmavohnedá s takými kúskami pýtala som sa aj v 2 lekárňach že čo mám robiť v jednej vravela že už nebrať a v druhej že dobrat
@libusa1980 urob si tehu test. Ak je negativny, vysad.
Ok skúsim🙂
ostalo mi po ivf celé balenie progesteronu + navyše jedn blister má niekto záujem?
@19martinka89 poprosím expiráciu a cenu do IP.
Ďakujem.
ja som brala do konca prveho trimestra, uz mame aj babo 🙂
ostalo mi 20 tabliet Progesterone LadeePharma 200mg od Exeltris, exp.04/2019 za 10€
Ahojte baby ,
Neostal daktorej z vas progesterone , orgalutran a pregnyl ? 😊
@libusa1980 Mne sa stalo to iste a mala som tiez take iste davkovanie ..a teraz zistujem ci brat ci nebrat..
@19martinka89 dobry den mate este na predaj prigesteron)?
@1slniecko66 ahoj ja by som mala zaujem a je to 200 mg? 45 ks?
@lucia18121 uz nie
@zabka1987 ahoj ja mam progesterone prosim napis mi ip 😊
Ahojte baby, aj mne ostal progesterone ak máte niektorá zaujem tak mi napíšte správu!
@ajkaa121 aktualne?
Písala som IP
@lucina1100
@ajkaa121
Mate prosím progesteron? Poprosím spravu. Ďakujem 🙂
@catherinah už nie
@catherinah
už je rezerve
@libusa1980 ahoj. Mam podobný problém ako si mala ty. Ako to vtedy dopadlo? Keďže neviem ci to menštruácia vobec je, alebo kedy to špinenie prešlo do menštruácie, neviem si vypočítať začiatok cyklu a od toho sa odvíjajúce branie ďalšieho progesteronu.
Ahojte ešte táto téma je aktuálna ? Chcela by som sa opýtať že keď sa snažíme otehotnieť môžem normálne vysadiť progesteron na 25dc ? Nič sa nestane ak by som bola náhodou tehotná? Ďakujem
Aj ja mam Progesteron na predaj,ak by noekto chcel🙂

dievcata viete mi poradit, mozem uzivat macu spolu s progesteronom ?