icon

Progesterone a Inofolic - skúsenosti

marcopollo
21. júl 2016

😕 😕

Progesterone a Inofolic - skúsenostiProgesterone a Inofolic - skúsenosti
angela5
22. júl 2016

??

marcopollo
autor
22. júl 2016

@angela5 maš stim skusenosti ?

angela5
22. júl 2016

Inofolic je na posilnenie vajecnikov, pomaha hlavne pri polycystickych vajecnikoch, upevnuje vajicko a folikul a pomaha tomu, aby nastala ovulacia..je to vlastne kombinacia Inozitolu a tusim kyseliny listovej. Ja neuzivam Inofolic, ale uzivam Inozitol samostatne a Kyselinu samostatne. Inofolic je len reklamny tah ale urcite neskodi, ani zdravym zenam, preventivne ho moze byt kazda zena co chce otehotniet...
Progesteron zase po ovulacii pomaha, aby sa plod uchytil, niektore zeny maju kratku lutealnu (poovulacnu) fazu a plod sa nestaci uchytit, ale to musis mat potvrdene krvnym testom u lekara alebo minimalne meranim bazalnej teploty. Moze sa pouzivat aj progesteronovy krem, ale co sa tyka davkovania to sa musis poradit s lekarom..
Pokial mas problemy s cyklom, nejaku hormonalnu nerovnovahu atd atd, skus pozriet Vitex (agnus castus) ktory pomohol upravit cyklus xy zenam na celom svete, su to prirodne kapsule ktore ti mozu dat cyklus do poriadku... Fakt neviem aky mas konkretne problem tak je tazko radit.... Tiez sa iba snazim o babatko, ale len pomerne kratko no uz kvoli mojmu veku to nechcem priis odkladat tak skusam vselico, mam dost dlhy cyklus tak sa teraz chystam na Vitex, potom dam vediet ako to dopadlo 😉

marcopollo
autor
22. júl 2016

ahoj ja som mala cystu bola som na operaciu v maji 18.5.2016 ,snazime sa o babatko ja som bola u gynekolog. som jej povedala že chceme mat dieťa ,dosť ma trapi že som po porode 12 roky či mi to vyjde uvidime no ,teras mam uživať progrestone , ak dostanem ms tak ten inofolic

angela5
22. júl 2016

tak jedna operovana cysta este nie je az taky zavazny problem si myslim a ako dlho sa snazite o babo? Urcite ber ten Inofolic (alebo kysel.listovu + Inozitol), a po ovulacii progesteron... ak nemas nejake dalsie problemy tak by si mala rychlo otehotniet. To ja mam rozhadzany cyklus totalne, takze ja momentalne ani neviem kedy mam ovulaciu....

marcopollo
autor
22. júl 2016

@angela5 mi len teras sa snizime po operacii ,ja tiez neviem kedy je ta ovulacia ,ani pri prvom dietati ,a ti maš niejake deti alebo aky maš problem

angela5
22. júl 2016

ja nemam este deti, mam 31. Momentalne chodim po vysetreniach. Na zistenie ovulacie pouzivaj ovulacne testy https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/ a sleduj hlien v strede cyklu cca 10 - 16 dni po prvom dni menstruacie

marcopollo
autor
22. júl 2016

@angela5 skusali ste pohlavny styk kocom menstruacie ked este spiniš, a vi kolko sa snažite o babo.

angela5
22. júl 2016

iba pol roka zatial.
A snazte sa od konca menstruacie kazde tri dni, snad sa trafite do toho spravneho dna 🙂

marcopollo
autor
22. júl 2016

@angela5 dakujem nech nam to vyjde ,potom sa ozvy ako sa zadarilo 🙂

marcopollo
autor
10. aug 2016

@angela5 ahoj ako si na tom zadarilo sa vam

megdy39
22. máj 2018

Ahojte dievčatá, ponúkam na predaj Progesterone LadeePharma 200mg, 45 kapsúl, neužila som ani jednu. V lekárni som za to vysolila vyše 20€ a bola by skoda ho len tak nechat lezat. Ak niektorá zháňate, kludne mi napíšte, dohodneme sa.