icon

Prosím o radu s grafom bazálnej teploty

kvecinka321
10. aug 2018

Baby prosím ktorá sa rozumie aspoň trochu bt viete mi poradiť či ide o anovulačný graf? Teplota mi stále neklesá a ovu pochybujem že prišla v ten piatok ako mi to graf vyznačil. Hlienu mám žalostne malo len po ms bolo viac čo som mala pocit že vtedy by mohla byt ms. A Ďakujem!!!

Prosím o radu s grafom bazálnej teploty
Strana
z2
dominika_sk
27. aug 2018

čaute, baby, neviete mi poradiť s mojim grafom ? myslim si že ovulaciu som mala na 10dc 21.8.podla ovu bolesti ktore poznam, až potom som si začala robiť ovu testy ktore postupne bledli. mam z toho mešuge 🙄 , ako by pokračoval graf v pripade tehotenstva? alebo kedy podla Vas bola ovu keď testy od 13dc bledli. diky

magic08
27. aug 2018

@dominika_sk na 10 DC by mohla byt ovu. Pokiaľ si tehu teploty v čase očakávanej ms neklesnu, resp. ešte môže stúpnuť. Počkaj na 10 DPO a skus test

magic08
27. aug 2018

@dominika_sk aj keď ma dosť mýlia tie teploty na začiatku cyklu. Takto sa skôr prikláňam k anouvalcnemu

dominika_sk
27. aug 2018

@magic08 ale to by ovulačne testy neukazovali dve čiarky, či ?

myskahryzka
27. aug 2018

@dominika_sk Aj podla mna je anovulacny, ak vychadzam z grafu. Dve ciarky mozes mat aj cely mesiac. Urcita hladina LH je v tele pocas celeho cyklu..a kolise hore dole.

dominika_sk
27. aug 2018

@myskahryzka no to ste ma moc nepotešili 😒 aj tak ďakujem

myskahryzka
27. aug 2018

@dominika_sk Ved este to domeraj. Tam co mas 22. neviem ci dc, alebo 22. august, by teoreticky mohla byt ovu, ak by tie teploty este vyskocili a ostali hore. A v tomto pocasi, podla mna, meranie BT nie je moc objektivne, ale to je len moj skromny nazor. 😉

magic08
27. aug 2018

@dominika_sk môžu ukázať // ale k prasknutie folikulu nemusí dôjsť. To potvrdia teploty. Ak stúpnu, ovu bola. Ak nestupnu, tak nebola aj napriek tomu, že to ovu testy ukazovali. Tie len ukazujú že sa ovu blíži, nie ze naozaj prebehla

dominika_sk
27. aug 2018

@myskahryzka ano, to je 22. august. uvidime čo z toho bude. po aborte som si povedala že miminko už nikdy a prešlo 7 mesiacov a zrazu sa to obratilo na miminko okamžite 😀

dominika_sk
27. aug 2018

@magic08 ďakujem, keď bude čosi nove pišem

magic08
27. aug 2018

@dominika_sk jasne, píš 🙂

dominika_sk
29. aug 2018

@magic08 ahoj, takže takto pokračujem🙄

dominika_sk
30. aug 2018

@magic08 ahoj, robim ovu testy počas celeho cyklu aby som mala nejaky obraz o všetkom. Keď je ovu test biely je zbytočne robiť na 10dpo tehotensky však? Viete mi niekto poradiť?

magic08
31. aug 2018

@dominika_sk a mala pozitívny ovu test počas cyklu?

dominika_sk
31. aug 2018

@magic08 začala som robiť testy až 13dc zda sa mi ale myslim že ovu bola na 10dc. Moj pocit. Ďalši cyklus budem robiť ovu testy cely a uvidim

magic08
3. sep 2018

@dominika_sk ako si na tom?

dominika_sk
3. sep 2018

@magic08 pišem ti ip

niikee
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2