Prvosnažilky, august patrí nám
S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???
Pridavam sa k vam 🙂 my sa snazime od oktobra/ novembra.drziiiiiiim nam palceeeeee
@belasakobylka tak to jsme na tom stejně... a jsi komplet zdravá, nebo máš i nějaké komplikace?
ja sa tiez pridavam, v pondelok ideme na IUI 🙂
Aj ja sa pridávam...snažíme sa od novembra... raz to musí prísť.. 🙂
A holky jste všechny zdraví, nebo máte nějakej ten problém? Já mám PCO, takže to máme trošku komplikovanější... 😒
@chochar podla vsetkeho zdrava,ak to vsak bude trvat viac ako rok pojde na testy aj partner :-/
Ahojte, pridávam sa k vám 🙂 my sa snažíme už vyše roka,ale až od marca mam ako taký cyklus. August je náš 🙂 myslela som ze dám manželovi darček k výročiu ale tento mesiac to zas nevyšlo ☹. Je to ťažké, najmä keď sa tuším tento rok len deti rodia všetkým naokolo. Všetkým nám držím palce,raz to snáď príde 🙂
Aj ja sa.pridavam dnes.druhy KET snazime sa od decembra☺baby uz nam to musi vyjst
@sandria33 no ked vytvaras.protilatky preco.ti.radsej nedali.lieky nato?
@belasakobylka Ja bych zašla na spermiogram rovnou, das 20 euro a mas jistotu.;)
@sandria33 dej vědět jak to účinkoval. My přemýšlíme, ze si od Pregnylu dame pauzu a zkusíme Inofolic samotnej, prý má při PCO super výsledky.
Holky jsem si jistá, ze to vyjde, jen je potřeba se na to nesoustredit... jde to těžko, ale jde to. ;)
Tak se soustředme na sebe a ono to mimusko přijde samo... ;)
@isabella22 to by som aj ja rada vedela. Ale ze mam iba hranicne hodnoty.
@chochar napisem ako som dopadla. Uz treti cyklus beriem clostyl aj pregnyl, folikuly pekne rastu. Okrem toho asi 4 mesiace nepravideone inofolic a tento mesiac aj pol litra denne alchemilkoveho caju. Ak by to nevyslo, co nepredpokladame a ideme na istotu 🙂 , tak si dame tiez od liekov prestavocku a skusime len tak spontanne. Ale verime ze to musi vist 🙂 prvu iui som zle znasala, ale tato bude dufam bezbolestna.
@chochar ked sme pockali doteraz uz vydrzime,a mam takeho tušáka ze v auguste sa nam to uz podari 🙂
@belasakobylka ;) držím pěsti...snad to vyjde mam všem!;)
Holky já mám divnej pocit...poslední tři dny mě hrozně bolí prsa, ale ne jen bradavky, tak jak vždycky před mrchou, ale celý prsa a mrcha měla přijít už včera a furt ani náznak...je fakt, že mě sem tam rýpne v podbřišku, ale není to bolest jako před mrchou....já se na to bojím i myslet, abych to nezakřikla... 🤐
@chochar urob testik a budes vediet na com si☺
@isabella22 Boojim, bojim...ještě počkám dva tři dny....
@chochar ako chces☺kazdopadne drzim.prsty...ja by som nevydrzala
@isabella22 Díky! :-* 🙂 Já se bojím...tak radši vydržím...i když stejně mám tucha, že z toho nic nebude...ale červíček hlodá...
@chochar ale co...nikdy nevies 😉 ja som dnes 2 den po KET a tak ma strasne booi podbrusko jak na mrchu ☹
@isabella22 No šak co?? Nezadaří se nám teď, tak to vyjde příště! 😉 Já tomu věřím... 🙂 Neboj se nic... 😉
Ahojte!
Aj ja pevne verim, ze tento mesiac ostanem tehotna! Nabuduci tyzden ma caka ket 😉
Ja sice uz nie som prvosnazilka, ale mam za sebou az az....
A toto by bola taka ceresnicka na zaver ...
@chochar no vsak ano ale mohlo by sa aj teraz nenahnevala by som sa☺
Ahojte. Som tu nova, uplne sa stracam v skratkach co pouzivate 😀 kazdopadne by som sa rada pridala k vam. Mala som spontanny potrat, ani som nevedela ze som bola tehotna lebo menzes prisiel, len zrazu po nom v strede cyklu bolesti a krvacanie, tak som sla k lekarovi a nestacila som sa divit co sa to deje, bola som asi v 5tt. Mali sme potom pauzu a teraz od jula skusame znova. Mam 26, malo by to byt nase prve 🙂
Myslim si, ze tento mesiac sa to nepodarilo, aj sme na seba mali ako naschval menej casu 😠 napriek tomu trosku duuuufam, dnes som si tehu testy pokupila. Bude tazke si ich stale nerobit 😀
@lesna_vila Ahoj moja, na skratky odporúčam chelly a jej článok, veľmi prehľadný a super ona sa naozaj vyzná🙂) A pridám aj ja- tiež prvosnažilka, meškajú už vyše týždeň snáď sa zajtra nájde čas aj k MUDr ísť, naliali sa mi prsia... Tak som zvedavá len test nerobím už z poverčivosti lebo mešká teraz po 7mes prvý krát...Nechcem sa zasa sklamať pri teste...
A dodávam ešte že od 9dpo cítim každý deň v podbrušku niečo, no 9dpo to boli bokesti spojené s pichanim ako keby ma zospodu pichli ihlicou

Jááá!! A určitě! My se snažíme od oktobra loňskýho roku a stále nic...máme za sebou tři cykly na Pregnylu, ale taky nic... ☹