icon

Prvosnažilky, august patrí nám

melissandra
31. júl 2015

S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???

Strana
z8
chochar
1. aug 2015

Jááá!! A určitě! My se snažíme od oktobra loňskýho roku a stále nic...máme za sebou tři cykly na Pregnylu, ale taky nic... ☹

belasakobylka
1. aug 2015

Pridavam sa k vam 🙂 my sa snazime od oktobra/ novembra.drziiiiiiim nam palceeeeee

chochar
1. aug 2015

@belasakobylka tak to jsme na tom stejně... a jsi komplet zdravá, nebo máš i nějaké komplikace?

sandria33
1. aug 2015

ja sa tiez pridavam, v pondelok ideme na IUI 🙂

chochar
1. aug 2015

@sandria33 Držím pěsti! My se rozhodli vynechat na nějakou dobu hormonální kolotoč a zkusím pro změnu Inofolic... 🙂

kati34
1. aug 2015

Aj ja sa pridávam...snažíme sa od novembra... raz to musí prísť.. 🙂

chochar
1. aug 2015

A holky jste všechny zdraví, nebo máte nějakej ten problém? Já mám PCO, takže to máme trošku komplikovanější... 😒

belasakobylka
1. aug 2015

@chochar podla vsetkeho zdrava,ak to vsak bude trvat viac ako rok pojde na testy aj partner :-/

vlcica13
1. aug 2015

Ahojte, pridávam sa k vám 🙂 my sa snažíme už vyše roka,ale až od marca mam ako taký cyklus. August je náš 🙂 myslela som ze dám manželovi darček k výročiu ale tento mesiac to zas nevyšlo ☹. Je to ťažké, najmä keď sa tuším tento rok len deti rodia všetkým naokolo. Všetkým nám držím palce,raz to snáď príde 🙂

sandria33
1. aug 2015

@chochar jasom tentomesiac mala clostyl, pregnyl, inofolic aj alchemilkovy caj, tak som zvedava na vysledok, dufam ze dvojciarkovy. Ja mam hranicnu hodnotu protilatok proti spermiam, preto verim ze iui sanam moz podarit. Inak sme zdravi obaja

isabella22
1. aug 2015

Aj ja sa.pridavam dnes.druhy KET snazime sa od decembra☺baby uz nam to musi vyjst

isabella22
2. aug 2015

@sandria33 no ked vytvaras.protilatky preco.ti.radsej nedali.lieky nato?

chochar
2. aug 2015

@belasakobylka Ja bych zašla na spermiogram rovnou, das 20 euro a mas jistotu.;)

@sandria33 dej vědět jak to účinkoval. My přemýšlíme, ze si od Pregnylu dame pauzu a zkusíme Inofolic samotnej, prý má při PCO super výsledky.
Holky jsem si jistá, ze to vyjde, jen je potřeba se na to nesoustredit... jde to těžko, ale jde to. ;)
Tak se soustředme na sebe a ono to mimusko přijde samo... ;)

sandria33
2. aug 2015

@isabella22 to by som aj ja rada vedela. Ale ze mam iba hranicne hodnoty.

sandria33
2. aug 2015

@chochar napisem ako som dopadla. Uz treti cyklus beriem clostyl aj pregnyl, folikuly pekne rastu. Okrem toho asi 4 mesiace nepravideone inofolic a tento mesiac aj pol litra denne alchemilkoveho caju. Ak by to nevyslo, co nepredpokladame a ideme na istotu 🙂 , tak si dame tiez od liekov prestavocku a skusime len tak spontanne. Ale verime ze to musi vist 🙂 prvu iui som zle znasala, ale tato bude dufam bezbolestna.

belasakobylka
2. aug 2015

@chochar ked sme pockali doteraz uz vydrzime,a mam takeho tušáka ze v auguste sa nam to uz podari 🙂

chochar
2. aug 2015

@belasakobylka ;) držím pěsti...snad to vyjde mam všem!;)

chochar
2. aug 2015

Holky já mám divnej pocit...poslední tři dny mě hrozně bolí prsa, ale ne jen bradavky, tak jak vždycky před mrchou, ale celý prsa a mrcha měla přijít už včera a furt ani náznak...je fakt, že mě sem tam rýpne v podbřišku, ale není to bolest jako před mrchou....já se na to bojím i myslet, abych to nezakřikla... 🤐

isabella22
2. aug 2015

@chochar urob testik a budes vediet na com si☺

chochar
2. aug 2015

@isabella22 Boojim, bojim...ještě počkám dva tři dny....

isabella22
2. aug 2015

@chochar ako chces☺kazdopadne drzim.prsty...ja by som nevydrzala

chochar
2. aug 2015

@isabella22 Díky! :-* 🙂 Já se bojím...tak radši vydržím...i když stejně mám tucha, že z toho nic nebude...ale červíček hlodá...

isabella22
2. aug 2015

@chochar ale co...nikdy nevies 😉 ja som dnes 2 den po KET a tak ma strasne booi podbrusko jak na mrchu ☹

chochar
2. aug 2015

@isabella22 No šak co?? Nezadaří se nám teď, tak to vyjde příště! 😉 Já tomu věřím... 🙂 Neboj se nic... 😉

zojaaa
2. aug 2015

Ahojte!
Aj ja pevne verim, ze tento mesiac ostanem tehotna! Nabuduci tyzden ma caka ket 😉

zojaaa
2. aug 2015

Ja sice uz nie som prvosnazilka, ale mam za sebou az az....
A toto by bola taka ceresnicka na zaver ...

isabella22
2. aug 2015

@chochar no vsak ano ale mohlo by sa aj teraz nenahnevala by som sa☺

lesna_vila
2. aug 2015

Ahojte. Som tu nova, uplne sa stracam v skratkach co pouzivate 😀 kazdopadne by som sa rada pridala k vam. Mala som spontanny potrat, ani som nevedela ze som bola tehotna lebo menzes prisiel, len zrazu po nom v strede cyklu bolesti a krvacanie, tak som sla k lekarovi a nestacila som sa divit co sa to deje, bola som asi v 5tt. Mali sme potom pauzu a teraz od jula skusame znova. Mam 26, malo by to byt nase prve 🙂
Myslim si, ze tento mesiac sa to nepodarilo, aj sme na seba mali ako naschval menej casu 😠 napriek tomu trosku duuuufam, dnes som si tehu testy pokupila. Bude tazke si ich stale nerobit 😀

vejooonka
2. aug 2015

@lesna_vila Ahoj moja, na skratky odporúčam chelly a jej článok, veľmi prehľadný a super ona sa naozaj vyzná🙂) A pridám aj ja- tiež prvosnažilka, meškajú už vyše týždeň snáď sa zajtra nájde čas aj k MUDr ísť, naliali sa mi prsia... Tak som zvedavá len test nerobím už z poverčivosti lebo mešká teraz po 7mes prvý krát...Nechcem sa zasa sklamať pri teste...

vejooonka
2. aug 2015

A dodávam ešte že od 9dpo cítim každý deň v podbrušku niečo, no 9dpo to boli bokesti spojené s pichanim ako keby ma zospodu pichli ihlicou

Strana
z8