icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
luca1986
21. jún 2013
mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
joy23
25. jún 2013

@mirkajanickova no, ako? prisla? neprisla?

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
sedlakovo
26. jún 2013

baby, je normalne ak pocas ovulacie po snazilkovani trocha krvacam, spinim? teda podla vypoctov som usudila, ze by som mala mat ovulaciu, aj vajecniky ma boleli tak som to zhodnotila, ze to je ona.

ariz
26. jún 2013

@sedlakovo ahojky,pri ovulke býva niekedy aj ovulačné špinenie, je to normálne. Ja to síce nemávam,ale niektoré baby to majú bežne

sedlakovo
26. jún 2013

@ariz dakujem za ukludnenie 🙂

ariz
26. jún 2013

@sedlakovo teraz si ktorý DC, teraz ste sa začali snažiť? 🙂

joy23
26. jún 2013

@mirkajanickova tak snad ani nebude chciet prist

sedlakovo
26. jún 2013

@ariz 13, zacali sme v maji...u nas je to take snazilkovanie, nesnazilkovanie...zhodli sme sa na tom, ze uz mozme byt traja a tak sme si len prestali davat pozor a cakame co z toho bude...len od tej zhody som sa zacala viac sledovat, co sa somnou deje a sem tam som zmatena, ale tak to asi ma byt 🙂

ariz
26. jún 2013

@sedlakovo tak nejako sme na tom my 🙂 a ja sa sledujem ako chorá, by si neverila 😀

fidela86
26. jún 2013

@sedlakovo my to mame rovnako 🙂 Snad sa skor ci neskor zadari ;)

55alexandra55
26. jún 2013

držím vám palce kočky mi sa tiež snažíme nesnažíme nechávame tomu voľný priebeh

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
joy23
26. jún 2013

@mirkajanickova tak mozno si od mora suvenir priveziete v brusku....my odlietame vo stvrtok bud. tyzden do Rima, tiez tajne difam, zeby sa daco mohlo udiat :D

mirkalinda
26. jún 2013

@pripinacka mozem sa ta opytat na Jonasa? dnes som akurat citala o nom a chcem sa spytat kde mu treba napisat a kolko to stoji ked ti vyrata?? dakujem 🙂

pripinacka
27. jún 2013

@mirkalinda ahoj. kludne im napíš na email: info@centrumjonas.com oni ti pošlú dotazník a ten vyplníš podla toho čo chceš. neviem už presnú sumu je to okolo 20-23 euro.

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
mirkalinda
27. jún 2013

@pripinacka dakujem ti velmi pekne 🙂 a prajem aby sa vam to podarilo na prvy pokus 🙂

maaaaria
27. jún 2013

ahojte, pripajam sa ak mozem

pripinacka
27. jún 2013

@mirkalinda dakujeme. pracujeme na tom už druhý deň.ešte máme zajtrajšok,tak dúfam to vidá. a aj tebe budem držať palčeky.

mirkalinda
27. jún 2013

tak potom daj vediet ci sa vam podarilo 🙂 dakujeme aj my sa snazime tak dufam ze si coskoro najdem 2 ciarocky

fidela86
28. jún 2013

ach baby, takze MS skoncila pred dvoma dnami a zapocali sme dalsi mesiac...ktovie kolko ich este budeme musiet zacinat
...drzte sa kocky 🙂

fewka
28. jún 2013

@fidela86 to sa aj ja pýtam už piaty mesiac..a presviedčam sama seba že to necháme na náhodu, lenže s každým menzesom príde veľké sklamanie...neviem si predstaviť ženy, ktoré sa pokúšajú roky

fidela86
28. jún 2013

@fewka no to veru ani ja...snad to nebudeme musiet prezivat...Ja sa snazim ukludnovat tym, ze poriadne za tie dva mesiace snazania, ci nedavania si pozor sme nemali kvoli sluzobkam moznost byt spolu...snad leto bude pracovne kludnejsie...

fewka
28. jún 2013

@fidela86 pevne tomu verím (však ako sa hovorí treba myslieť pozitívne)... 🙂

fidela86
28. jún 2013

@fewka inak to ani nejde, ked si nechceme same vytvorit nejaku barieru...

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
sofi88
29. jún 2013

@mirkajanickova suhlasim... aj keby bola v dave jedina tehotna zena, tak ju urcite zbadam ☹ a premyslam, kedy budem mat ja tolke stastie...