Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@mirkajanickova no, ako? prisla? neprisla?
baby, je normalne ak pocas ovulacie po snazilkovani trocha krvacam, spinim? teda podla vypoctov som usudila, ze by som mala mat ovulaciu, aj vajecniky ma boleli tak som to zhodnotila, ze to je ona.
@mirkajanickova tak snad ani nebude chciet prist
@ariz 13, zacali sme v maji...u nas je to take snazilkovanie, nesnazilkovanie...zhodli sme sa na tom, ze uz mozme byt traja a tak sme si len prestali davat pozor a cakame co z toho bude...len od tej zhody som sa zacala viac sledovat, co sa somnou deje a sem tam som zmatena, ale tak to asi ma byt 🙂
držím vám palce kočky mi sa tiež snažíme nesnažíme nechávame tomu voľný priebeh
@mirkajanickova tak mozno si od mora suvenir priveziete v brusku....my odlietame vo stvrtok bud. tyzden do Rima, tiez tajne difam, zeby sa daco mohlo udiat :D
@pripinacka mozem sa ta opytat na Jonasa? dnes som akurat citala o nom a chcem sa spytat kde mu treba napisat a kolko to stoji ked ti vyrata?? dakujem 🙂
@mirkalinda ahoj. kludne im napíš na email: info@centrumjonas.com oni ti pošlú dotazník a ten vyplníš podla toho čo chceš. neviem už presnú sumu je to okolo 20-23 euro.
@pripinacka dakujem ti velmi pekne 🙂 a prajem aby sa vam to podarilo na prvy pokus 🙂
ahojte, pripajam sa ak mozem
@mirkalinda dakujeme. pracujeme na tom už druhý deň.ešte máme zajtrajšok,tak dúfam to vidá. a aj tebe budem držať palčeky.
tak potom daj vediet ci sa vam podarilo 🙂 dakujeme aj my sa snazime tak dufam ze si coskoro najdem 2 ciarocky
ach baby, takze MS skoncila pred dvoma dnami a zapocali sme dalsi mesiac...ktovie kolko ich este budeme musiet zacinat
...drzte sa kocky 🙂
@mirkajanickova suhlasim... aj keby bola v dave jedina tehotna zena, tak ju urcite zbadam ☹ a premyslam, kedy budem mat ja tolke stastie...