icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

alexis81
8. júl 2013

akurat dnes mame presne mesiac od našej svadby, 7 mesiacov sme sa snazili a nic z toho... Uz som bola nestastna a zufala, ze kde je chyba, ked tak dlho sme sa snazili... A po svadbe som to nejak prestala riesit, a ked uz som ocakvala moje dni, kt. vzdy chodili presne a na cas, tak zrazu neprisli... Nejak som tomu nepripisovala vyznam, ale po 4 dnoch mi to uz bolo divne, a tak dva testy ukazali 2 čiaročky 🙂 Len skoda, že neviem v kt. tyzdni tehotenstva by som mohla byt! Môj manžel od dojatia až plakal, prvýkrát v živote 🙂 Už len oficialne potvrdenie od lekara a môžem si začať užívať najkrajšie obdobie môjho života...

petka154
8. júl 2013

@alexis81 tak blahozelam!!! 😉

lienka2407
8. júl 2013

@alexis81 gratulujem 🙂

sofi88
8. júl 2013

@alexis81 zo srdca vam blahozelam 🙂 uzivajte si to naplno...drzim palceky, aby ste to dotiahli do uspesneho konca 🙂

alexis81
8. júl 2013

@sofi88
@lienka2407
@petka154 babulky, dakujem 🙂 Dufam, že vsetko bude celý čas o.k a budúci rok na jar budeme rodina 🙂

lienka2407
8. júl 2013

@alexis81 uz si zistila v ktorom si tyzdni?inac vy ste sa snazili 7 mesiacov pred svadbou? Waw tak to je odvaha my mame 5 tyzdnov do svadby a chcem pockat az po trosku sa bojim toho stresu 🙂

pecka13
8. júl 2013

ahojte kočky pripajam sa aj ja, dufam že mi pomožete aspoň psychicky, lebo sa snažime už 2a pol roka a stale nič 😢 manžel síce nema v poriadku spermiogram ale ale verím na zazraky 😉 ,ja zatial uživam kyselinu listovu a duphaston, ale od buduceho mesiaca idem INOFOLIC, a manžel MACU, skusime ešte totoa uvidíme, držte palce,

sofi88
8. júl 2013

@pecka13 ahoj, drzim silno palceky, nech sa cim skor dockate vytuzeneho babatka...hlavne to chce klud a mozno na to obcas nemysliet a uzit si sex len tak bez premyslania nad tym, ci sa to prave dnes podarilo alebo nie 🙂 vela stastia prajem 🙂

alexis81
8. júl 2013

@lienka2407 este nie, ale podla nejakeho linku, kt. mi zaslala jedna kočka tu z MK, tak by som mala byť v 5 tt... Ale vo štvrtok idem rano k doktorovi, tak uvidim, co mi povie on 🙂 ze na kt. tyzden to vidí a či vobec tam uz cosi vidiet bude 🙂

pecka13
9. júl 2013

@sofi88
dakujem.)

lienka2407
9. júl 2013

Baby vcera som zacala uzivat femibion brali ste este aj nieco ine? Mam este tak asi mesiac a pol pred snazenim tak rozmyslam ci este nieco treba 🙂

joy23
9. júl 2013

no caute baby, po dhsej dobe sa opyt ozyvam, ako ste na tom..hop-sup s novinkami, boli sme od stvtku do vcera v Rime, tak chcem dobehnut zameskane :P a samozejme, ze vitam aj nove dievky medzi nami

petka154
9. júl 2013

caute baby.. dnes som bola na preventivke na gyn a doktor mi odporucil femibion... takze som hned bezala do lekarne... 😉 hovoril nieco aj o inofolic, ale to je straasne drahe, a kedze este len zaciname so snazilkovanim, tak asi trosku pockame ci sa nepodari prirodzene... 😀

joy23
9. júl 2013

@petka154 ja beriem obe, zatial mesiac...a este k tomu pijem alchemilku...inofolic sa odporuca pri PCO...alebo aj pri uprave cyklu...ale na upravu cyklu je dobra aj alchemilka...a caj stoji asi 1,20.

petka154
9. júl 2013

@joy23 no ja mam pco.... ale on vravel ze kombinovat nie je vhodne ze si mam jedno vybrat, takze asi najprv skusim len ten femibion a potom ked sa nebude darit tak prejdem na inofolic... 🙂

joy23
9. júl 2013

pokial mam dobre inf, tak femibion je vhodny pre plod, nakolko obsahuje kyselinu listovu a na PCO nema ucinky

petka154
9. júl 2013

@joy23 hej mas dobre info, je to skor na pomoc k otehotneniu... ale doktor povedal ze mozem zacat s tym...

luca1986
9. júl 2013

@alexis81 super tak ti teda gratulujem 🙂 🙂

alexis81
9. júl 2013

@luca1986 dakujem... vo stvrtok idem k lekarovi, tak dufam, ze mi to potvrdí na 100% nech sa mozem tesit 🙂 Ale tak 4 testy ukázali // čiarky, moje dni 5 dní meškajú - tak myslím, že je to viac než jasnééé 🙂

pecka13
9. júl 2013

@alexis81 tešime sa spolu s tebov🙂

luca1986
9. júl 2013

@alexis81 super, tak drzim palce aby to iba potvrdil 🙂 🙂 🙂 daj vediet potom. A vy ste sa dlho snaili?

tuli_tuli
10. júl 2013

@alexis81: nech všetko vyjde podľa Tvojich predstáv 😉 hlavne, nech ste obaja zdraví 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
sofi88
11. júl 2013

@alexis81 drzim silno palceky nech sa vam to potvrdi 🙂 a budes medzi nami dalsia stastna tehulka 🙂 daj potom vediet

alexis81
12. júl 2013

@sofi88
@luca1986 baby, tak včera som tam bola 🙂 Je to potvrdené, som v 5 tt, videla som gestačný vačok... 1.8.2013 idem znova a tam uz uvidime, podla doktora, aj srdiecko 🙂 Tak sa nemozem dockat... tesíííme sa!

fewka
12. júl 2013

@tuli_tuli no ako si dopadla??

tuli_tuli
12. júl 2013

@fewka: nijak :D ráno som robila testík, ktorý absolútne nič neukázal (teda myslím aspoň náznak //), takže teraz neviem čo sa vlastne deje ... dnes som 37DC a absolútne žiadne príznaky, žeby mala mrcha doraziť😀

tuli_tuli
12. júl 2013

@alexis81: paráda ... normálne ani neviem čo viac k tomu napísať 😝

luca1986
12. júl 2013

@alexis81 no tak to je super, gratulujem moc moc mooooc.

alexis81
12. júl 2013

@luca1986
@tuli_tuli ďakujem, vytešujem sa moooc... už sa nemôžem dočkať až bude toho 1-ho augusta, a ci uz vlastne nieco uvidíme 🙂 Teším sa, ako to budeme môcť oznámiť rodine, kamarátom a pod. ale zatial to tajíme (užívame si to iba my dvaja)... tak nech uz som aspon na konci tretieho mesiaca, nech to mozme "vykričať do sveta" 🙂