Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@alexis81 gratulujem 🙂
@sofi88
@lienka2407
@petka154 babulky, dakujem 🙂 Dufam, že vsetko bude celý čas o.k a budúci rok na jar budeme rodina 🙂
@alexis81 uz si zistila v ktorom si tyzdni?inac vy ste sa snazili 7 mesiacov pred svadbou? Waw tak to je odvaha my mame 5 tyzdnov do svadby a chcem pockat az po trosku sa bojim toho stresu 🙂
ahojte kočky pripajam sa aj ja, dufam že mi pomožete aspoň psychicky, lebo sa snažime už 2a pol roka a stale nič 😢 manžel síce nema v poriadku spermiogram ale ale verím na zazraky 😉 ,ja zatial uživam kyselinu listovu a duphaston, ale od buduceho mesiaca idem INOFOLIC, a manžel MACU, skusime ešte totoa uvidíme, držte palce,
@lienka2407 este nie, ale podla nejakeho linku, kt. mi zaslala jedna kočka tu z MK, tak by som mala byť v 5 tt... Ale vo štvrtok idem rano k doktorovi, tak uvidim, co mi povie on 🙂 ze na kt. tyzden to vidí a či vobec tam uz cosi vidiet bude 🙂
Baby vcera som zacala uzivat femibion brali ste este aj nieco ine? Mam este tak asi mesiac a pol pred snazenim tak rozmyslam ci este nieco treba 🙂
no caute baby, po dhsej dobe sa opyt ozyvam, ako ste na tom..hop-sup s novinkami, boli sme od stvtku do vcera v Rime, tak chcem dobehnut zameskane :P a samozejme, ze vitam aj nove dievky medzi nami
caute baby.. dnes som bola na preventivke na gyn a doktor mi odporucil femibion... takze som hned bezala do lekarne... 😉 hovoril nieco aj o inofolic, ale to je straasne drahe, a kedze este len zaciname so snazilkovanim, tak asi trosku pockame ci sa nepodari prirodzene... 😀
pokial mam dobre inf, tak femibion je vhodny pre plod, nakolko obsahuje kyselinu listovu a na PCO nema ucinky
@luca1986
@tuli_tuli ďakujem, vytešujem sa moooc... už sa nemôžem dočkať až bude toho 1-ho augusta, a ci uz vlastne nieco uvidíme 🙂 Teším sa, ako to budeme môcť oznámiť rodine, kamarátom a pod. ale zatial to tajíme (užívame si to iba my dvaja)... tak nech uz som aspon na konci tretieho mesiaca, nech to mozme "vykričať do sveta" 🙂

akurat dnes mame presne mesiac od našej svadby, 7 mesiacov sme sa snazili a nic z toho... Uz som bola nestastna a zufala, ze kde je chyba, ked tak dlho sme sa snazili... A po svadbe som to nejak prestala riesit, a ked uz som ocakvala moje dni, kt. vzdy chodili presne a na cas, tak zrazu neprisli... Nejak som tomu nepripisovala vyznam, ale po 4 dnoch mi to uz bolo divne, a tak dva testy ukazali 2 čiaročky 🙂 Len skoda, že neviem v kt. tyzdni tehotenstva by som mohla byt! Môj manžel od dojatia až plakal, prvýkrát v živote 🙂 Už len oficialne potvrdenie od lekara a môžem si začať užívať najkrajšie obdobie môjho života...