Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahaaaa ☹ ☹ ☹ ☹ no ja som mavala mrchu pravidelne a teraz ked sme sa zacali snazit mi prvy krat meskala,,,tak mi pichli v utorok vyvolaacku,,,a stale nic,,ale test bol negativ
@fifitko25 no ved prave ze to a uz som tam jeden zapal v maternici chytila to som bola doma skoro mesiac a tak silnu mrsku som este v zivote nemala ako vtedy.a preto mi zistila aj zapal uz som pomaly mala ist na cistenie.to boli bolesti jak hovado ☹ nechcela by som si to zopakovat ☹
@adriana_13 no mozno ze sa to este len ukaze.kolko meska? kamoska si urobila 6 testov ani jeden jej neukazal a dosla doktorovi a fazulka tam bola 😀
@mistisa no mne meska teraz aj s vyvolavackou uz 10 dni,,,testy som robila dva a nic,,,uviddime neskor
@adriana_13 no len ti prajem aby sa obidva testy pomylili 🙂 daj info no ja zvyknem po vyvolavacke dostat mrsku aj az na ten druhy tyzden kolko krat sa mi stalo ze az 13 den po vyvolavacke. ale u teba to tak nebude.u teba sa proste pomylili testy 🙂
@adriana_13 Ahoj, ja tu sledujem a moc neprispievam, ako citam..som na tom podobne, predtym mrcha mi isla v pohode a ked sme sa zacali snazit, mrcha mi prisla o 2 tyzdne neskoro, a teraz zas uz vyse tyzden mi neprisla mrcha, test negativ. U teba prvy krat a test negativ aj tak to nemusi byt...drim palceky!
Babenky ma niekto za sebou laparku v ruzinove? v nemocnici? ze by nejake info ako to tam je? diky 🙂
@bipa moj pocit je ze tehotna niesom,,,neverim tomu,,snazime sa od decembra to by bol zazrak asi,,,ale tajne dufam ako kazda to je jasnéé..
@anett6212 no co nove moja?mrcha dufam nedosla 😉
@vardzikova cicus gratulka velka 😀 a uz ste riaaaaadne veliki 😀 😀 😀 😀
@adriana_13 aj my od decembra 😀 len na to nemysli, ach jaj to kazdy hovori 😠 obcas je to nelahke len tak nemysliet...jedneho dna ti ukaze // 🙂
@adriana_13 ahooj, tak ja som uz mrchu dostala, po50 DC a 10 dni po vyvolavacke 😠 a je strasne silna 🤐

@adriana_13 dakujem aj tebe moja drzim palce.ja tehu isto nie som len potrebuju vyvolat mrsku lebo ja ju nedostavam sama od seba.a musia mi urobit hormonalny profil.a potom ze laparoskopia.mam polycysticke vajecniky ☹ a potom snazilkovanie dalej 🙂