icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a všetko najlepšieeeeeeeeeee a nech ja fazuľku čo najrýchlejšie pod srdiečkom 😉

anett6212
13. feb 2012

@kandee1201 hej musime verit. ale ja uz neviem co mam robit, aby sa to podarilo. kamoska mi raz povedala, ze jej pomohlo to, ze robila sviecku po keksiku. ta neviem ci aj ja to mam zacat robit ci co

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@kandee1201 no mám, bohužial 😅 dakujem 🙂

aknedz
13. feb 2012

@vardzikova ahoj Kati 🙂 tak som sa dozvedela, ze tu PN na DNPO si môžeš dať vypísať aj dodatočne k dátumu, ktorým Ti začala terajšia PN a oni Ti doplatia tie peniažky aj dodatočne za to obdobie predošlé 🙂 tak pošli chlapa k lekárke, nech Ti to vypíše 🙂

kandee1201
13. feb 2012

@anett6212 no ja po kexiku tiez drzim nohy chvilku hore alebo dam pod zadok vankusik a ti poviem ze do rana nic nevytecie 😉 ale zatial bez efektu 😒

kandee1201
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ake ohuzial 😨 bude aj viac 😝

spula22
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak zelam vseeeeeeeeeeetko naj k narodeninkam 😀 aj moj mm ma dnes narodeniny 😀

kandee1201
13. feb 2012

@spula22 my sme tu nejako poprepletane tusim ze vardzikovej muz ma zas vtedy ako ja narodky 😀

franzziska
13. feb 2012

@lucecita no ano, lenze ked mas anamnezu ktora ta na to predurcuje, tak asi tazko to obidem

lucecita
13. feb 2012

@franzziska to áno, šak ja som to aj tak napísala, že pokiaľ on nemusí, tak ťa nevypíše, ale keď musí, tak vypíše aj rizikové...šak to je jasné 😉

anett6212
13. feb 2012

@kandee1201 tak to skusim aj ja. a uvidime

micak
13. feb 2012

Ahojte, chcem sa spytat, ci mate skusenost s tymito testami ? Dakujem ! 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@micak Čo to mas za značku?

fifitko25
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a miláčik Všetko naj a čoskoro fazulku 😵

micak
13. feb 2012

@fifitko25 je to One step cez ebay.de kupeny. (su dva druhy one step-ov)

fifitko25
13. feb 2012

@micak tak to neviem veru, ja som mala zatiaľ mamatesty a objednala som si teraz 10tkove od lauritky, vraj su spoľahlivé 🙂

vardzikova
13. feb 2012

@franzziska a čo čitaš? daj nieaky typ? 😀

vardzikova
13. feb 2012

@azzura no čo cica ako?

vardzikova
13. feb 2012

@lucecita ja viem milačik mne dal doky vychadzky len preto lebo sme boli včera u svokvocvoch aleinak nemožem chodiť von ...takže som to dostala po obrovskom uproseni 😠 ja viem čo to všetko znamena aj to čo sa može stať preto som mu vysvetľovala že ja nebudem behať po vonku jednoducho len potrebujem isť k svokrovcom,... nato aky mame medzi sebou super vzťah 😀 tak mi tie vychadzky nechcel dať 😒 povedal že uvidime ako to bude ked pojdem na dalšie sono ... či tam bude ešte ten hematom a ak tam ešte bude tak ma vypiše na rizikove čož by som určite nechcela ale pre babo urobim všetko on mi aj hovoril že ak by sa to zhoršilo tak pojdem ležať ale do nemocnice ...takže mam take menšie obavy ale potom mi povedal že vačšinou sa to vstrebe takže nemusim byť v strese ... ale jemu sa to ľahko hovori 😔

vardzikova
13. feb 2012

@micak mojka to je aky test ovu alebo tehu? lebo je tam duch či čo? 😀 alebo som už uplne slepa 😝

mata_ba
13. feb 2012

@fifitko25 to je sice fakt,ale dnes mi je vselijako ☹ a samozrejme,rano bolo treba ist grckat...

mata_ba
13. feb 2012

@spula22 no zatial teplotka mrchovska nie je..ale ona isto pride 😠 😠 😠

micak
13. feb 2012

@vardzikova je veru 🙂 to je tehu test. kym bol mokry, tak tam bola ruzova jemna ciarka, ina ako som mala doteraz (tien kanalika). takze som sa potesila, ale dnes rano je tam malinky duch, ale troska slabsi. takze musim skusit asi len iny test.

delideli
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a : tiez zelam vsetko najlepsie,hlavne aby sa ti uz coskoro splnilo to najkrajsie zelanie 🙂

spula22
13. feb 2012

@mata_ba hadam ee 😀

franzziska
13. feb 2012

@vardzikova no asi neporadim, lebo nie som orientovana moc na sucasnu tvorbu, romany atd 🙂 🙂 🙂

@l_e_n_o_c_k_a vsecicko najlepsie 😝

mata_ba
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vsetko najlepsie zelaaaaaaaam...a nech je darcekom mala fazulienocka 🙂

mata_ba
13. feb 2012

@spula22 akoze vsak..bola by som najhappy,keby sa par mesiacov neukazala 😀

mata_ba
13. feb 2012

@micak ja tam toho dusika vidim 🙂 ale izaj slabunky je..drzim pasteeeee

radusiq
13. feb 2012

@micak ano aj ja som si ich objednala z ebay a vsetko ok, ukazal pozitivny vysledok hned po zmeskanej ms. Prvy test som mala taku slabu ciarocku tak som spravila este jeden, a ten uz bol silnejsi...