Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aknedz dakujem lasko ,,, ja idem zajtra k dokymu na odber krvi opať tak mi vypiše a rovno to odnesiem bud ja alebo pošlem mm 😉 to vlastne iba stači odniesť tam apovedať že čo?
@vardzikova čo čo ako???? Ozaj, kolegyna je tehu 😒
@l_e_n_o_c_k_a citam ze mas narodeninky.tiez sa pripajam a prajem vsetko len to naj najlepsie a hlavne aby sa ti splnilo vstko po com tuzis 🙂
@micak juuuj lasko tak to je super ... ale aby sme ešte nič nezariekli 😉 ja som si kupovala bud repiclear alebo mamatest 10, ja som tiež mala niekedy silnejšiu niekedy slabšiu čiarku to je preto lebo hormon HCG dosť koliše
@azzura no ako dnes? ako sa citiš? a tak 😉 kolegina je tehu? ako je toto možne...uff to bude teraz hrozne pre teba asi čo? mojka ale ty si bojovnica a určite to zvladneš 🙂
@azzura ahojky..dnes mi je dost na prd..rano som myslela,ze je mrcha tu..ale graf takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
ahojte babenky.ako sa tu dnes mate? mna boli brusko stale dufam ze mrska coskoro dojde.Nejako ma picha na lavom vajecniku neviem co to ma byt.☹
@vardzikova furt mam nafuknute brucho a bolave, a ten pupok mi cez vikend krvacal, ale uz to preslo, asi som sa moc namahala 😠 . No, sedi oproti mne cez chodbu 😒 , co uz......asi ten hore ma skusa....zajtra by som mala dostat mrchanu.
Ty mas aky hematon??? To si mi nepovedala
@franzziska ahooooj, blby, kolegyna je tehu
@azzura čože? vidiš mojka sa namahaš a to asi preto ti krvacal pupčok...lasko davaj si na seba pozor lebo to sa ako nezda ale bola to operacia 😒 , zajtra by si nemala dostať mrchanu si sa zabudla poopraviť 😀 jooj to je na infarkt ... tak mam tam hematon,,, ostala mi tam zrazena krv z mrchane takže je to take no ... doky mi dal nato lieky aby sa mi to vstrebalo takže teraz čakame kedy to zmizne... ako povedal ženieje to nič hrozne ale nemožem nič robiť ... ved som ani nič do teraz nerobila..asi bolo dobreked ma bolelo podbruško že som išla hned k dokymu leboneviem ako by to všetko bolo inak dopadlo.. onmi povedal že v nižšom štadiu tehotenstva takto vznika potrat ked si to žena vlastne anineuvedomi... že sa to stava ale veľmi malo takže ma pochvalil že som tej bolesti prikladala taku dôležitosť, no a ked pojdem nadruhe sono tak sa uvdi či to zmizlo aleboči je tam ešte vždy ak tam bude tak dalej musimležať až kym sa nevstrebe čož mi povedal že ani nemusi zmiznuť takže možemležať aj devať mesiacov vlastne teraz už iba sedem
@vardzikova zajtra musim dostat mrchanu, ved nemam byt z coho tehu 😀 😀 ma tak vycistili 😀 😀 .
jaj moja, tak ma to mrzi, tak pekne ležkaj a nic nerob a pekne posluchaj doktora. Neboj, bude to dobre 😉
@azzura jaaaj ty si až taka prečistena že čistejšia ani lasko nemožeš byť... tak trošku sa bojim ale doky ma uisťoval že potrat už v mojom štadiu tehotenstva nehrozi...takže aspon trošku ma ukľudnil.. a povedal žeak budem robiťvšetko to čo mi povie tak to babo určite donosim 🙂
@vardzikova prečo by si nedonosila Sofinku 😀 jasné, že budeš mať v septembri krásne voňavé babulo 😉
@fifitko25 dakujem aj ja tomu verim 🙂 len dufam teraz ze sa mi neznasobi mrska lebo ma slak trafi.ked tak dlho nebola ☹ uvidime ako to bude po laparoskopii mozno to pojde aj prirodzene 🙂 ale nebudeme cakat pojdeme na IUI neni to taka palka financna a zas cakat pol roka alebo kolko nech to radsej urobia mozno sa chyti prve mozno druhe ale pojdeme do toho tak ci tak 🙂 manzel ma kedy tu kontrolu na spg? ked si pisala ze mal aj teplotu a tak to podla mna bolo aj kvoli tomu.🙂
@vardzikova ahoj mojka co sa ti stalo ...?? Nieco som si precitala, ale nieje pravda to co ti povedal doktor, nechcem ta strasit, ale naoznaj oddychuj nenamahaj sa a ani nic..Najlepsie by bolo len lezat, lebo skoro kazdi ti povie a vsade si precitas ze celkovo prvy trimester to znamena do 14tt je kriticky vzdy, do vtedy byvaju potraty, poznam dost vela bab co prisli o malinke aj v 12tt, preto netreba nic zanedbavat a davat si na seba pozor, len pekne sa vykotit do postele a oddychovat a manzel nech sa stara 😀 😀 Davajte si aj s drobatkom pozor🙂

@l_e_n_o_c_k_a milačik ty maš narodeninky? tak ti prajem všeeetko najlepšie,veľa zdravička,šťastička a aby sa ti splnilo všetko po čom tužiš 😉