icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
15. feb 2012

@palculienka2011 ja som uz mojmu naordinovala macu 😀 😀 ale nejak vcera zlahol, dostal chripku...sa smeje že odkedy berie macu tak je nejak mimo 😀 😀 😀 . A si merias teplotu, lebo ja som prestala. Vlastne tento cyklus idemem este prirodzenen a na dalsi mame naordinovene IUI

red_kika
15. feb 2012

@palculienka2011
@mata_ba to DNP sa oplati ale len ak mas urcitu mzdu.. nie? ak prekrocis hranicu tak to je jedno

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika hej,oni maju stanovenu najvyssiu hranicu a hotovo...ale zase neviem no..mne sa to oplati urcite...

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba a co robis, ak smiem vediet? alebo studujes?

palculienka2011
15. feb 2012

@azzura nemeriam, len prvy cyklus som merala a do nervov som sa z toho dostala...teraz premyslam, ze pomeriam dokym nevyznaci ovulu a potom prestanem, lebo chcem kupit aj ovu testy a ceknut, ci to bude sediet. zajtra ide mm na spg a ja premyslam, ze zajdem bud. tyzden za gyndou nech ma mrkne, ci je vsetko tam, kde ma byt 😀 ty ale by bol iny zahul, kebyze sa vam zrovna teraz podari a nie je to nemozne, jak citam konika, tak toooolko bab otehu pred iui a tym druhym (neviem skratku 😀 )

fifitko25
15. feb 2012

@palculienka2011 IVF 😀 to je umelé opl.

palculienka2011
15. feb 2012

@red_kika hej, ak zarabas viac ako je maximalny vymeriavaci zaklad-nejakych 1100eur, tak dostanes maximalnu matersku tak ci tak...ja mam necelych 600eur, cize ja to potrebujem ako sol!!!!

anlady
autor
15. feb 2012

Ženy ahojte, lekár mi povedal, že ďalší cyklus budem stimulovať- viete mi k tomu povedať niečo bližšie? Ako sa to robí, Koľko to trvá, čo tým vznikne?

palculienka2011
15. feb 2012

@fifitko25 hej, sa mi marilo ze daco ako WTF to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@anlady jeeeej ahoooj, si tu dlho nebolaaaa 🙂

red_kika
15. feb 2012

@palculienka2011 tak to ano.....a preco to vlastne zrusili?

anlady
autor
15. feb 2012

@palculienka2011 Ajoooj, no ja viem 😖 a dala som si aj albumík.Ako sa máš?

palculienka2011
15. feb 2012

@red_kika lebo vymyselnicky ako my okradali cteny stat o peniaze, ked chceli detom dopriat viac ako secondhandove oblecenie, no comment...

palculienka2011
15. feb 2012

@anlady aaale pomaly, len 3dc, ale je mi fajn, lebo som na pn, tak oddychujem 😀 kukam, ze vy akurat pred ovulkou?

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika v maji som skoncila VS a teraz od januara robim s mm v dopravnej firme...papierovacky 🙂

mata_ba
15. feb 2012

a obed je v hajzli..doslova... 😖

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba dokeluuu,,,ty ale nebojis sa, ze budes dehydrovana z tolkeho grc?? 😖

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 nie,nebojim...ja nevraciam,ze nejak extremne...mala som polievku,tak priblizne polovica je fuc...ale pijem stale vodicku...a vracala som len hned rano a teraz..minule som vygrc vsetko...teraz je to ovela lepsie...a napriklad ranajky boli v pohodke 😉 neboj...

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 ale co ma stve je,ze teraz som sa vratila z WC,cikala som aj a teraz sedim a mam pocit,ze musim ist zase 😒

fifitko25
15. feb 2012

@anlady ahoj, dostaneš lieky, asi na rast folíkov clostilbegyt, pôjdeš na meranie folíkov, pred ovulkou dostaneš pregnyl (injekcia ktorá vyvolá ovulku), po ovulke je to duphaston alebo utrogestan - sú to lieky, ktoré predstavujú hormón progesterón potrebný na udržanie tehu 😉
po clostile rastú folíky ako z vody, dokonca nielen jeden, ale môže ich byť aj viac 😉 čiže ak by sa podarilo oplodniť viac vajíčok, môžeš mať aj dvojičky 😀

spula22
15. feb 2012

@mata_ba to bude tehu 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
15. feb 2012

@spula22 a ked nie? 😝

danjelca
15. feb 2012

ahojte čo tu nové?🙂 Kedy ide niekto najbližšie testovať?🙂Držím palce potenciálnym oktobrovkám🙂

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba bodaj by to bolo LEN tehu 😀 😀 😀 😀 😀 a nie si prechladnuta? ze nejaky typ virozy?

mata_ba
15. feb 2012

@spula22 a to si reagovala na prvy spravu ci na cikanie? 😀

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 co ja viem...choro sa necitim...ale tak clovek nikdy nevie ake bacily teraz lietaju po svete 😒

mata_ba
15. feb 2012

@danjelca ahoj..uvidim co povie ranna teplota a mozno ja testnem 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba uz len kvoli tebe si zelam rano, aby si mohla znova pomerat a aby sme sa posunuli dalej, lebo toto je cista psychiatria 😀 😀 😀

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 aaaa 😀 😀 😀 to si dobre povedala 😀 😀 😀 a to nie si v mojej kozi 😀

spula22
15. feb 2012

@mata_ba na prvu spravu...lebo som len teraz prisla z prace....a cikanie je tiez dobry znak 😀