icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

malapepka
22. feb 2012

@pacica ahoj, zamiešam sa ti do tvojho problému. ja som spomenula dr., že chceme bábo a on mi to vyrátal takto: pýtal sa ma na najkratší a najdlhší cyklus MS (u mňa 25 a 29 dňový), od nich si odrátaj 14 (čiže u mňa možná ovulka 25-14= 11 a 29-14= 15, čiže u mňa ovulka medzi 11 a 15 dňom DC) a k tomu plus mínus 3 dni (čiže u mňa 8.-18. DC) povedal, že je ideálne mať sex každý deň, ale keďže spermošky vydržia dlhšie, každý druhý druhý deň sex. Mne to pomohlo a zadarilo sa. A to som neriešila žiadne čaje, lieky, nič. Dúfam, že pomohlo. Držím palce všetkým snažilkám.

franzziska
22. feb 2012

@mistisa nic take 🙂 kludanko vecer..a ty?

mistisa
22. feb 2012

@franzziska no ja tiez 🙂 urobila som nam salatik zeleninovy s kuracim maskom tak sa napchavame 😀

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa ano...27.8. sme sa brali 🙂 a dakujem 🙂 necakala som to 🙂 jejda,to som napisala ako keby si mi gratulovala k nejakej cene 😀

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 ahojko teta 🙂 no co si dnes varila? ako sa dnes mas? 🙂

franzziska
22. feb 2012

@mistisa tak napodobne 🙂 tiez sme si prave dali salat s mäskom 🙂

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba chacha no veru 🙂 no pekne pekne my sme sa s mojim brali 4.6 najkrajsi moj den 🙂 aj tu mas nejake svadobne foto? 🙂

nativanativa
22. feb 2012

@vardzikova a uz si nieco pribrala ?

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa mam na mojasvadba.sk 🙂

mistisa
22. feb 2012

@franzziska jake dietne vecere same ze? chacha 🙂 ale mam straaaaasnu chut na nejaky ovocny tanier ☹ a nemam ovocie.to je pruser asi ze? zboznujem ked na tanier dam pomarance,mandarinky,jablcka,ked tak kiwi a pokvapkam citronom mnaaaaam 😝 musim ist na ovocie zajtra 😀

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba jaj keď do toho merania sa mne akosi nechce a inak to som tiež čítala ževraj keď stúpne teplota tak už je po ovulke, nie že ide, tak neviem...každý hovorí inak

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba posli link kuknem ja ti poslem ja mam na facebooku 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 ano, ano...ked stupne,je po ovulke..

miriamka3
22. feb 2012

@malapepka 🙂 to sa teda musíme snažiť celý mesiac každý 2. deň

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba vidíš, a ja som myslela že vtedy sa ovulka chystá 🙂

vardzikova
22. feb 2012

@nativanativa ešte nie ale očakavam to 😀 😀 😀 😀 a ty? ešte si asi nestihla alebo ano?

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 nie 🙂 tu je moj grafik (ten dole),tam sa mi vyznacila ovulka... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba v tom sa ja nevyznám, grafy sú pre mňa španielska dedina 🙂

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba hadam to pojde xixi idem kuk diky 😀

nativanativa
22. feb 2012

@vardzikova hm , sama neviem .... ale asi nie este 😝

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 tam, kde je kolma ciara,tam som mala ovulku..ale aj tak je najlepsie si poriadne sledovat hlienik 🙂

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba z toho som tiež pako 🙂 mne sa zdá že ten mám celý mesiac úplne rovnaký 😀 jediný rozdiel je v tom že niekedy býva úplne tekutý, že to až cítim keď je, ako keby mi cvrklo 😀 len to väčšinou býva tak tesne po mrche tak to mi na ovulku nesedí 😠

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba jeeej krasne fotecky 😀 aj ty si mala satecky zo zoya? aj ja a kyticku z turnej 🙂 aj vyzdobu aut 🙂 tam su perfektne tie babenky v zoyi velmi som bola spokojna 😀

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa aka si bola peknuckaaaa 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 kazda sme ina...a je v nom rozdiel,ale aj ja sa stale ucim 🙂 ale je fakt,ze ako som papala grepy,tak sa hlienik pomenil trochu..a tie lanove tiez urcite pomozu 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa hej,majitelka je sestrina kamaratka 🙂 a dakujeme 🙂

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba dakujem moja aj ty ako princeznicka 🙂 najlepsi u nas boli PAT a MAT chachacha 🙂 to na nas usili prekvapenie lebo mojmu mm sa strasne lubia 😀

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa hej,super to muselo byt 🙂