Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova to by som aj ja rada vedela nepovedal mi vsak aj ako tie vajicka ked som mala male a zrazu ze som tehotna dva tyzdne som brala 3x denne lieky a po tyzdni sa to skracovalo ...beru sa iba do 12 tyzdna...zvlastne ze ty ich budes brat az od 5 mesiaca
@aliaxa neviem aspon on mi to tak povedal ...neviem prečo
@vardzikova no potom si to mozem hodit ,,,,, budem potrebovat silikony 😝
len sa modlim aby som kojila , lebo bohuzial v nasej rodine mama a segra nekojili dlho ... az mesiac maximalne a svagrina asi tak isto ☹ ☹
@vardzikova vsak doktor vie co robi a snad spravne.....a teraz neberies ziadne lieky ?
@nativanativa a čo stratili mliečko? ale tak všetko nato vplyva hlavne stres 😠
@aliaxa no teraz beriem ešte stale ten duphaston a neberiem fembion 800 lebo sa mi dosť točila hlava aj ked som denne vypila tri litre vody tak mi povedal že to može byť nedostatkom železa tak mi dal HaEMOGENIC ktory obsahuje želeho,kysl.listovu a dalšie vitaminy
@pacica sa ti tocila hlava...nizky tlak je jeden z priznakov tehu, ale boli baby co nemali ziadne priznaky a su tehu a tie co mali nie su. Takžemusis vyckat dokym ti bude meskat. Moja kolegyna ani netusila že je v 9tt, lebo mala normalne mrchy, ale mala zeleny výtok tak sla k doktorovy a ten jej oznamil že srdiecko krasne bilo a ona nechapala o com toči. Takže kazda sme individualna, jednej staci mat raz sex a je v tom a ine sexuju o dusu a nic.
@vardzikova juuuuj tak ty este stale budes ten duphaston brat ...to je taka otrava aspon pre mna
@vardzikova jasne a segre sa chuudatenku zapalili oba prsniky , zacalo jej rednut mlieko 😢 a uz presla na nutrilon ci co to v tej dobe ficalo
@aliaxa mne to zatiaľ nerobi nič .. ale doky mi aj vravel že to beriem kôli tomu hematonu aby sa vstrebal
@nativanativa jaaj tak škoda no lebo sa hovori že najlepšie je ked žena koji čo najdlhšie 😒
@vardzikova zrejme hej vsak zajtra sa dozvies ci sa uz vstrebal ze? dufam ze tam uz nic nebude
@vardzikova prave preto , ja len duuuufam , ze ako cierna ovca rodiny budem kojit 😝 😝 😝
@azzura tesim sa ale sa ja obavam aby bolo vsetko v poriadku ...minule ked som bola tak bolo super doktor bol zomna taky stastny ze babo rastie ze mu bilo srdiecko ze mi dal zadarmo potvdenie do skoly za ktore sa plati 🙂 som bola taka stastna ako nikdy dufam ze aj v pondelok budem
@nativanativa krasne si to pisala 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura sak a ????? svata pravda .... este aj moj stary , ze --- no mozno je aj nieco zamiesane a ja mu na to ----- tsssss , zabudni , s tym jednym sexom ???!!!! neexistuje !!!!

@nativanativa ja mam bradavky veľke ako svet 😀 pomali na cele prso 😀 ale ne ne smejem sa ale fakt su veľke ako svet, ale maš pravdu s tym že su take pevne ved keby neboleli tak ani podpiru nam netreba krasne by držali aj same 😀 kozičky naše a si potom predstav ake budu vytahane ked budeme kojiť 🙄 😀