icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vardzikova myslim si 😅 domka sooom... 🙂 zo socialky mi neposlali rozhodnutie o PN, tak neviem v akej vyske bude 😀 ale chodim aj do prace 😉

vardzikova
5. mar 2012

@bubacik5 no ale to je nieake zvlašne a mojka dobre to meriaš? lebo ako nechcem nič ale ja som tomerala od buka do buka.. a vajka ta nebolia alebo niečo? kedy si testovala?

vardzikova
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a ake rozhodnutie ti mali poslať? ja čakam na odpoved či som oslobodena od platenia alebo či si to musim platiť aj ked som na PN

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vardzikova no rozhodnutie o PN, v akej vyske budu vyplacat 🙂 bo som si uplatnovala DNP

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012
bubacik5
5. mar 2012

@vardzikova meriam dobre vzdy v tu istu hodinu este predtym nez vstanem z postele....vcera a predvcerajsky ma bolelo lave...a dneska ma pobolieva prave 😒 a testovala som od 12 DC vcera uz bol testik slabulinky...sak pre istotu aj dneska testnem co mi to ukaze...

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ajoj mojka ako sa mi dnes mas? dnes som nejak dobre zobudila normalne by som bola rada keby mam tu laparku zajtra 🙂 chachacha dobre som spala asi preto 🙂 a ty ako si vybuvana? 🙂 😉 😉

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa celkom fajn som sa vyspala, porobila som poriadky a teraz troska pracujem 🙂 vcera som rozmyslala o tej laparke, mohla by som to odmietnut? myslim, keby to doktorka odporucila a ja by som to nechcela podstupit?

franzziska
5. mar 2012

@mistisa hej to verim..clovek uz cche vediet, potvrdit...co je co bude,ci sa pohne daco..

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nooo neviem myslim ze asi ano.len ked sa bez nej nepohnes dalej by to bola asi skoda nemyslis? vies napr. ja viem ze na sto percent sa nepohnem kym nebudem mat laparku tak ju nebudem odmietat bo by sme fazulky nemali ☹ neviem a tebe hrozi laparka? ci ? 😉 😉 😉

mistisa
5. mar 2012

@franzziska no presne mojka uz nech je to vsetko tak ako ma byt a hotovo.aby sme vedeli na com sme veru 😉 😉 😉

e.l.i
5. mar 2012

no kuknite kam ja stupam.. 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
inak uz druhy den mam naliate prsia.. a vcera ma dvakrat pichalo v lavom boku... no co toto... ?...
prsia to chapem.. stale pred mrchou mam naliate.. len to pichanie...som rozmyslala ci ovu.ale to je asi hlupost.. a aj ovu test som vcera robila a bol len so slabulinkou palickou..cize neg.

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa doktorka my vysvetlovala postup, ze co bude dalej... a spominala aj laparku, no potom povedala, ze ked som nemala ziadne problemy ani cysty ze to mozno nebude potrebne... ja by som sa tomu najradsej vyhla ☹ ale zas ked odmietnem, odmietnu mi mozno urobit IUI.

franzziska
5. mar 2012

@mistisa 😉 @e.l.i tebe to ide pekne hore..mne ee nejde opat http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

gelinka75
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a zalezi preco ta chce poslat na laparku, mna posielala kvoli cyste a ja som nateraz odmietla, uvidi sa podla vysledkov, mozno nakoniec tiez budem musiet ist, ale dufam, ze to nebude potrebne, mne potom robili iny zakrok, aby mi ju dali prec

mezike
5. mar 2012

@su_san Ďakujem!Aj mne sa ukazala čiarka az na 39. DC. Dnes som bola u dokiho, robil sono, krv nebral, na 99% je to tam,len este velmi malicke. v stredu idem este na dalsie sono, aby to bolo 100%. Čo je najhlavnejšie, fazulka je, kde má byť 🙂! Posielam veeeeeeeeeeeeela veeeeeeeeeeeeela tehu virusíkov 😀

mezike
5. mar 2012

@delideli Dakujeeeeem!

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no a ty ked si ostala prvy krat tehu tak si ostala prirodzene ? tebe povedali ze musis ist na IUI? no mne povedal ze IUI nerobia bez laparky.musia si byt isty ze je priechodnost dobra.ale ked si uz raz tehu bola tak mas isto priechodne vajickovody tak mozno u teba nebude potrebne robit laparku.bohvie ako to je.hm.ja som nikdy tehu nebola tak asi preto no a preto ze su PCO asi aj preto musim na tu laparku ☹ hm.a teraz budes ako pokracovat? 😉 😉

kandee1201
5. mar 2012

@vardzikova ahoj tehula 😀 a ty cooooo si sa aj podla jonasa riadila?pozeram ze si dala link 😕

delideli
5. mar 2012

@vardzikova : este nie..az po 2,resp. 3 mrskach..neviem sa este rozhodnut..odporucania su rozne,pocula som take,ze by sme mohli po 2 mesiacoch, doktor,co ma prepustal z nemocnice vravel po troch (s tym,ze nevadi,ak by to bolo skor)..chcela by som cim skor,ale bojim sa riskovat..asi zacneme az po tych troch,v aprili idem este k endokrinologicke na odbery a potom dostanem lieky..sice vravela,ze ak by som otehotnela skor,ze mam dojst skor,ale radsej asi pockam..no sama neviem.. 😖

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@gelinka75 chce zistit ci mam prechodne vajcovody 😖 bo mame problem otehotniet, ale hlavne z mm strany, mame zly spg...

@mistisa ano prirodzene som otehotnela, preto nechcem ist na laparku, ked som v poriadku... nikdy som nemala cystu, som po tejto stranke uplne zdrava... IUI chceli zvolit preto, ze mm ma zly spg, zo vzorky spermii, by vybrali tie "lepsie", bo ma 99,5% abnormalnych ☹ a iba 0,5 % normalnych 😔

fifitko25
5. mar 2012

@bubacik5 výletik a mm potom aj obchodne 🙂 ideme Ešte do Pekingu a 13.3. sa Vraciam domov

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaj no tak podla mna by si nemusela na laparku ked si uz raz otehotnela tam je viac nez iste ze mas priechodne vajickovody takze myslim ze IUI urobia bez laparky.no my chceme ist tiez po laparke na IUI uz sme dlho skusali uz dalej nechceme cakat.tak snad to na prvy sup vide.a u vas kedy pripada IUI do uvahy? nebavili ste sa? hm?

gelinka75
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a to co je za lekara, ved nedavno si bola tehotna a chce zistovat ci mas priechodne vajcovody? je to zbytocne a cim menej zasahov v brusku tym lepsie 😉 a da sa ta priechodnost zistit aj pod utz alebo rentgenom, takze niet nad cim rozmyslat

mata_ba
5. mar 2012

Ahojte zienky..ako? 🙂 ja mam asi ovulku,aj ked hlienik nic moc 😒 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale inak pohodka 🙂 uvidime,ci zajtra stupne...tesim sa, vecer ideme s mm na saolinskych mnichov,tak trochu ciny budeme mat aj my 😀 aj ked ty, @fifitko25 to mas ooovela lepsie 🙂

annie6
5. mar 2012

@vardzikova rozhodnutie ohladom toho ci si oslobodena sa mibzda, ze nechodi vobec, to si oslobodena ked si pn, ale tam neviem ci nie je podmienka, ze iba vtedy ak mas splatenych tych 270dni, ak nie, vraj sa plati aj pocas pn, to treba zistit...ak ti vyjde pn z dnp pride ti len papier kolko dostanes na den eur 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal
fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka Hong-Kong bol pekny, teraz sme zas inde 😉 presuvame sa asi cez 4 mesta a všade je milión ľudí 🙂

fifitko25
5. mar 2012

@mata_ba ahoj moja , no nie je to prijemne predierat sa cez malých Číňanov 🙂 všade sa ponahlaju a tlačia 😠

fifitko25
5. mar 2012

@mistisa su krpati 😀 a skaredi 😀 sa tu cítime za modelov 🙂 😉