icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova no moja by si sa cudovala , vcera v jednej lekarni mi povedali , ze urologicky caj nemozem a v druhej a na pohotovosti mi povedali ze mozem .... no vyber si ----- kamen ---- papier ----- noznice 😀 😀 😀

elebe
6. mar 2012

@nativanativa no však o to príjemnejšie sa ti k nemu pôjde 😀 😀

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova vies co mi dal ??? dal mi kvapky do nosa alllergodil , ze tie mozem pred stykom uzit -- teda nastriekat si do posvy , lebo ze take iste ph co je v posve je aj v nose --- teda sliznica je rovnaka a este mi dal fixit , to su tabletky antihistaminika , ze tie mam tiez uzit pred sexom , su proti stipaniu a svrbeniu , ze to mozem uzivat aj ked nahodou otehotniem a samozrejme ze som si ich nedala , lebo na letaku bolo pisane ze tehotne ich nesmu uzivat !!! ja som normalne na nervy z tohto !!!

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa tak si vyber čo tebe vyhovuje asi 😀 , ale tak lekari by mali vedieť lepšie asi nie... ale ani tym sa v dnešnej dobe neda uplne veriť 😠

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa no poviem ti mna by z toho asi porazilo , ale o tych kvapkach do nosa som počula všetko ale žeby sa kvapkali do pošvi ešte nie.. a kvapkaš aspon tie kvapky?

nativanativa
6. mar 2012

@elebe tak tomu ver , hlavne raz ked mi kazal aby som si dala dole nohavicky , ze sa mi ide pozriet tam dolee 😅 😅 😅 , vies , ked ides ku gyndosovi , tak je to ine ... ale k nemu a navyse k mlademu peknemu chlapovi fuuuuuuuuuuuuu, hned som ocervenela 😅 😅 😅

leila13
6. mar 2012

@nativanativa - ano, na urológii berú moč jedine sterilný - cievkovaním. Niekoľkokrát som zažial... ale dalo sa. Horšie bolo, keď mi robil dr. cystoskopiu. Tak ako cievku, zaviedol kameru... to bolo nepríjemné, trochu bolestivé ale ked musíš, tak musíš.

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova dala som si pred a aj po .. tak zjavne mi to nepomohlo 😠 😠 😠

nativanativa
6. mar 2012

@leila13 to som si prezila minuly rok , dakujem , neprosiiiiim !!!! som ho aj ocurala nechtiac 😀 😀 , ale mala som to negativne

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba jakos? ... pani, vies ake to je tazke sa vzdialit od tohto?... uplne ze nemozne

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa no tak hovorim že lekari prdel vedia 😠 načo študovali ked im to nepomohlo. Takže dnes ideš na urologiu? no aspon budeš vedieť niečo viac možno ... ako pisala ...určite lieky ti nedaju tak neviem akou inou možnosťou by ta chceli potom liečiť

elebe
6. mar 2012

@nativanativa 😀 😀 😀 ty si maska 😀 😝

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova ked mi nedaju lieky , vrati sa mi to a budem curat krv a skrabat sa od bolesti po stenach !!!

nativanativa
6. mar 2012

@elebe no keby si ho videla !!!! oooo dioooo 😅 😅 😅

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa ja som ešte nikdy nemala zapal močovych ciest takže neviem aka je to bolesť ale podľa toho čo pišeš tak to nebude asi ako med lizať 😖 , to až tak boli?

mezike
6. mar 2012

@fifitko25 Dakujem! Videl ju, ale sa chce presvedčiť na 100 %, či je to tam 🙂 !Dnes som robila dalsi test, či čiarka silnie a už sú tam riadne kolajiská 🙂! Kontrolná čiarka sa objavila skôr ako testovacia 🙂 🙂 !

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova ano bohuzial, nezelam to nikomu ..
a navyse dnes pocitujem nejake jemne krce ... dufam ze to nie je nic zle 😢 😢 😢

mata_ba
6. mar 2012

@fifitko25 tak, pre byt "in" vsetko..aj smradlave nohy 😀 my sme boli vcera kuknut tych saolinskych mnichov a boli neuveritelni,neskutocni,nepochopitelni..genialni...a tie obrazky,co pustali..aj my chceme ist do ciny 😀 ale samozrejme,do tych tichych oblasti...juuuj,uzivajte kolko sa da 🙂 a foto vyzeraju super 🙂

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa lasko nestresuj ... z močovych ciest to nieje žadna katastrofa len ta bolesť ale to musiš lasko vydržať bejbičatko sa ma určite ako v bavlnke takže kľud a žiadna panika a už vôbec stres lebo takto si určite nepomahaš 😠

elebe
6. mar 2012

@nativanativa ja som mala takého....oooo dioooo.....gynekológa....ale mal v hlave nasrané 😠 😠 tak som od neho odišla a teraz mám staršieho dvojmetrového pána,ktorý má ruky jak lopaty,ale fakt kapacita 😅 😅

nativanativa
6. mar 2012

@elebe ze ruky jak lopaty 😀 😀 😀 😀 , urcite ta s lopatami dobre prepikiiiiroval ze ?? meheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

leila13
6. mar 2012

@nativanativa 😀
a na gynde máš všetko ok? niekedy sa bolesťou pri močení prejavuje aj zápal v pošve...

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova idem na sono tento tyzden , na srdiecko , moje malinke nununuuuuuuuu 😵 😵 😵 😵

mata_ba
6. mar 2012

@red_kika ahojky..no netusim ako..som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba , takze uvidime co z toho bude..ale ratam,ze nic..chcem uz mrchu,nech nabehnem na clostil..mohlo by sa hned zadarit 😅 ale tak..nejak bolo,nejak bude 🙂 a vzdialit od coho?od MK?ja som tu bola vcera a cez vikend len mrknut na 5 minut a pohodicka 🙂 ked sa mam cim zabavat,vobec ma nenapadne MK..to len ked je nuda...

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa to bude tvoje prve sono alebo už si bola?

nativanativa
6. mar 2012

@leila13 jasne ze som alergicka na candidu , ja musim vychytat vsetko prosim pekne !!!!

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova bola v 6tt , pozri si v albume

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa takže to je už druhe ... no toto 😀 dufam že bude dalšia foto 😀 aj ja idemešte raz na sono v štvrtok lebo čo som bola minuly tyžden tak sme boli ešte malinky mali sme len 4 cm a bejbičatko musi mať aspon 6 aby mohli urobiť screening ... ale to je chyba mojho gyndoša lebo ma poslal o tyžden skôr 😠 ale na druhej strane mi to nevadi lebo uvidim moju sofinku

elebe
6. mar 2012

@nativanativa 😀 😀 😀 no ale že vôbec som to necítila 😀 úúplne jemný prístup a pritom vyzerá jak viking na bojisku 😀 a fakt milý a srandovný človek 😀

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova a citis sa na sofinku ??