Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova vy ste neťuťkali počas ovulky?? 😕 😕 no dievča,takže určite čakaj Sofinku,lebo veľa báb potvrdilo že ak chceš mať dievčatko tak treba tulkať pred ovulkou 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ake priberaj? nieeeeee nechcem byť aku guľa čo sa bude už len guľať 😖 ved praveže do robotky by som chcela už lenkôli tomu lebo potom sa tam dlho neukažem
@l_e_n_o_c_k_a dakujem mojka a isto ho budem doprevadzat ak pojdeme. urcite mu moja pritomnost pomoze lepsie zvladnut...ved to je normalne vysetrenie...v poslednej dobe pomaly beznejsie ako krv
@anett6212 ahoooj zlatko..no co ja viem..vyzeram takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale brusko pobolieva,tak netusim..uz chcem mrsinu,nech nabehnem na clostil...ty ako???a mame 🙂 mezike a ivku 🙂 a lucecita spominala vcera slabulinkeho dusika 🙂
@elebe moja si to asi trošku nepochopila my sme sexovali 10 dni v kuse a to bolo aj počas ovulky jasnačka 😀
@vardzikova čitam že už negrcaš, no hura 😀
@franzziska u mna vsetkom po starom 😒
@l_e_n_o_c_k_a kym nie je mrcha,je dobre 😉
@vardzikova sak to typicky chlapi, ze hrdost 🙂 to hej, my znacne postupujeme viacero vysetreni a im staci len ten spg a aj to nejsu schopny niektory podstupit
@franzziska chachacha minula sa mi kava vcera tak dnes som nemala este kavu tak som mimo chacha 🙂 no mavam priznaky aj vajka ma bolievaju a mrcha furt nic no poznam to veru ☹
@vardzikova jáááj...no ja som šušu 😀 😀 😀 😀 asi som pribrzdená,ale kávu som už vypila 😀 ale ajtak verím v Sofinku 😎 😎
@azzura anooo už to konečne to zlee obdobie prešlo a teraz ma čaka len to pekne 😀 , ale papanie aj tak ešte povačšinu nemožem lebo mi z toho dviha žaludok, ale prišla som na chuť niečoho noveho mm doniesol domov taku konzervu a to je že bravčove na paprike tak natom teraz fičim 😀
@bubacik5 no tak presne tak ... moj povedal že on by tam určite za žiadnu cenu nešiel aj keby neviem čo bolo, takže mal jedine štastie že mal dobrych žralokov 😀 lebo inak by som ho tam dotlačila nasilu
@vardzikova ano ano presne tak....dve je taky ideal v dnesnej dobe. a jedinacika by som nechcela....bo by prisiel o kopu zabavy so surodencom 🙂 ale ked by som mala mat dvojicky, tak som povedala, ze to tretie bude urcite, lebo som si stanovila ze podstupim 2 porody 😀 😀 😀
@vardzikova Ja som stááále hladná, aj v noci sa budím na hrozný hlad. Keď sa nenajem, trasie ma ako psa
@elebe no ja tak tisto 😀 , aako dlho si už vydata?
@vardzikova mozno sa tak zlakol, ze ich donutil behat rychlejsie 😀 😀 😀 no uvidime u mojho, ci sa tiez tak toho vylakal, az sa zadarilo 😀
@bubacik5 jaaj maš taku métu hej dve pôrody a potom sa uvidi? ja sa toho pôrodu najviac bojim už teraz mam z toho strach, ach jaj 😢
@vardzikova ach mojenka a coho sa najviac bojis z porodu? bolesti?
@vardzikova no nie som 😅 😅 už som sa stihla raz rozviesť,precestovala som europu a teraz si žijem s priateľom pekne na kôpke 😅 aj on je rozvedený a má 14ročného syna...tak preto chceme dcérku...a nielen preto,ja túžim po dcérke odjakživa a priateľ tiež chcel mať prvé dievčatko 😅

@mata_ba hej klesa, z 36,6 na 36,5 😝
kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656