Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Mne pachy a vône nevadia, ale mám na niečo chuť a kým si to pripravím, už to nechcem. Alebo som hladná a nič mi nechutí
@bubacik5 bože moja no proste všetkeho,,, hlavne sa bojim toho nastrihu či ako sa to vola, ja viem že to nerobia všetkym ale ja mam vačšinou všetko to čo je ine takže mna to určite neminie, nebojim sa na tie pôrodne bolesti, len na ten nastrih aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau si predstav že to ti normalne zaživa rozrežu ved to musi byť neskutočna bolesť
@vardzikova si zmenila chute 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elebe ahaaa takže vy tam mate taketo vzťahy, a prvy manžel bol vôl alebo čo sa stalo? s nim si detičky nestihla mať alebo on nechcel? ak sa možem opytať ak je to veeľmi delikatne pre teba tak nemusiš odpovedať 😉 ja to pochopim, a s tym novym sa ti ako žije? ja som vydata už to bude treti rok, vydavala som sa ked som mala 21 😎
@vardzikova Ja som to už aj naživo videla na praxi :(
@vardzikova mojka klud..kazdu babu tusim trosku nastrihnu,ved si predstav ako cez taky otvor prejde babo..sestru nastrihavala a povedala,ze jej to umrtvili..ze to absolutne necitila...to musia umrtvit,ved potom babu zasivaju a to nemoze zaziva..nic sa neboj 😉
@luciok jooj tak mne pachy neskutočne vadia, stači len vonauka a už mi je z toho zle 😝
@azzura ja som este nebola u lekara, ale minule som sa jedneho pytala na nazor na jedni priznaky a povedal ze exdr mi tym padom chybne prisudil priznaky jednemu ochoreniu...takze tak 😖 😖 som si teda este potvrdila ze dobre ze som odisla 😖 😖
@azzura noo sa smeješ ale važne 😀 sladke vôôôbec nejem čo predtym som to jedla na tony , ani slane mi nechuti, ovocie si akurat dam to je taky stred toho všetkeho 😠
@vardzikova Radšej by som brala to ako toto čo mám - že som hladnááááááááááááááááááááááááááá
@luciok a čo si videla na praxi?
@franzziska už si mala davno odist. Kedy ideš teraz dokimu???, zabudla som 😀
@vardzikova Predsa nástrih hrádze
@mata_ba no u nas v preešove pochybujem že umrtvuju to skôr človek dostane mrtvicu ako by mu mali niečo dať 😠 svine jedne
@luciok no neviem čo je z toho lepšie či jedno alebo to druhe 😖
@vardzikova hmm, moc ti toho nechuti 😒

@luciok ja praveže hladna nebivam len to je natom že aj by som niekedy niečo zjedla ale ta vôna toho jedla mam pocit ako by som sa zmenila na psa moje čuchove bunky sa stisicnasobili a poviem ti je to na prd take niečo