icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
6. mar 2012

@luciok ja praveže hladna nebivam len to je natom že aj by som niekedy niečo zjedla ale ta vôna toho jedla mam pocit ako by som sa zmenila na psa moje čuchove bunky sa stisicnasobili a poviem ti je to na prd take niečo

mistisa
6. mar 2012

@elebe no dufam ze uz ano uz by sme obidvaja moc chceli a zvlast ked sme taky obkoleseny tolkymi detmi este aj sesternica je teraz v 6 tt akurat mi to vcera oznamila 🙂 no ja som Baran preco? 🙂 😉 😉 😉

azzura
6. mar 2012

@mata_ba hmm, vide la som tvoj graf.....žeby anovulak, kedže mas vela drobnych folikulov, ale clovek nikdy nevie. Neboj, clostil zaberie, tam je riziko viac pocetnych tehotenstviev. Ja ked som ho brala pred rokom 1x tak som mala 2 krasne foliluly, doki sa smial že budu dvojicky

azzura
6. mar 2012

@mistisa nic, cakam na vikend co dorazi a ked ano tak sa idem chystat na IUI

luciok
6. mar 2012

@vardzikova Mne pachy a vône nevadia, ale mám na niečo chuť a kým si to pripravím, už to nechcem. Alebo som hladná a nič mi nechutí

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 bože moja no proste všetkeho,,, hlavne sa bojim toho nastrihu či ako sa to vola, ja viem že to nerobia všetkym ale ja mam vačšinou všetko to čo je ine takže mna to určite neminie, nebojim sa na tie pôrodne bolesti, len na ten nastrih aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau si predstav že to ti normalne zaživa rozrežu ved to musi byť neskutočna bolesť

mata_ba
6. mar 2012

@red_kika no lebo chces byt muudrejsia a dohovorit sa po cinsky 😀 a ked mas vela casu pre seba,nemohla by si si doniest nejaku svoju zabavku?alebo na pc lustit krizovky 😀

azzura
6. mar 2012

@vardzikova si zmenila chute 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
6. mar 2012

@luciok ahooj 😝

elebe
6. mar 2012

@mistisa no lebo v teleráne vraveli že raci,bíci,barani....majú od marca veľké šance na otehotnenie....ja viem že je to možno kravina,ale skoro som odpadla,ja som rak 😀 😀 😀 táááák sa to vzťahuje aj na teba 😀 😀 😀

vardzikova
6. mar 2012

@elebe ahaaa takže vy tam mate taketo vzťahy, a prvy manžel bol vôl alebo čo sa stalo? s nim si detičky nestihla mať alebo on nechcel? ak sa možem opytať ak je to veeľmi delikatne pre teba tak nemusiš odpovedať 😉 ja to pochopim, a s tym novym sa ti ako žije? ja som vydata už to bude treti rok, vydavala som sa ked som mala 21 😎

luciok
6. mar 2012

@vardzikova Ja som to už aj naživo videla na praxi :(

luciok
6. mar 2012

@azzura Ahojky

mata_ba
6. mar 2012

@vardzikova mojka klud..kazdu babu tusim trosku nastrihnu,ved si predstav ako cez taky otvor prejde babo..sestru nastrihavala a povedala,ze jej to umrtvili..ze to absolutne necitila...to musia umrtvit,ved potom babu zasivaju a to nemoze zaziva..nic sa neboj 😉

vardzikova
6. mar 2012

@luciok jooj tak mne pachy neskutočne vadia, stači len vonauka a už mi je z toho zle 😝

franzziska
6. mar 2012

@azzura ja som este nebola u lekara, ale minule som sa jedneho pytala na nazor na jedni priznaky a povedal ze exdr mi tym padom chybne prisudil priznaky jednemu ochoreniu...takze tak 😖 😖 som si teda este potvrdila ze dobre ze som odisla 😖 😖

azzura
6. mar 2012

@luciok čo nove???

vardzikova
6. mar 2012

@azzura noo sa smeješ ale važne 😀 sladke vôôôbec nejem čo predtym som to jedla na tony , ani slane mi nechuti, ovocie si akurat dam to je taky stred toho všetkeho 😠

luciok
6. mar 2012

@vardzikova Radšej by som brala to ako toto čo mám - že som hladnááááááááááááááááááááááááááá

delideli
6. mar 2012

@ivka228 : super, gratulujem 🙂 nemysli na zle, vsetko bude ok, tes sa, planuj a neboj 🙂

luciok
6. mar 2012

@azzura Podarilo sa...

mistisa
6. mar 2012

@azzura no len nech pekne dorazi a sup sup na IUI a sup sup tehulkovat 🙂 😉 😉

vardzikova
6. mar 2012

@luciok a čo si videla na praxi?

azzura
6. mar 2012

@franzziska už si mala davno odist. Kedy ideš teraz dokimu???, zabudla som 😀

mata_ba
6. mar 2012

@azzura hm,nemyslim,ze anovulak..aj mile som to tak mala a ovulka vyzerala byt az na 23 DC a posunulo sa mi to na 19 DC..ale aj keby,hlavne nech mrcha nemeska...a sestry su dvojicky,takze mi to aj "hrozi" 🙂

luciok
6. mar 2012

@vardzikova Predsa nástrih hrádze

vardzikova
6. mar 2012

@mata_ba no u nas v preešove pochybujem že umrtvuju to skôr človek dostane mrtvicu ako by mu mali niečo dať 😠 svine jedne

vardzikova
6. mar 2012

@luciok no neviem čo je z toho lepšie či jedno alebo to druhe 😖

azzura
6. mar 2012

@vardzikova hmm, moc ti toho nechuti 😒

mistisa
6. mar 2012

@elebe nooo vidis takze po laparke je to tam 🙂 no a ked uz od marca tak mozno uz pred laparkou 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 takze mojka za mesiac si tu supneme navzajom tehu testiky z dvomi // oki? 😉 😉 😉 😉