Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Z toho, že ti niečo smrdí aspoň nepriberieš. Ale ak budem taká hladná celé tehotenstvo, tak budem ako guľa uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@mata_ba a nemas ovulku????? lebo mas nizku teplotu. tak ja sa mam dobre. obcas ma pobolieva v podbrusku a moja mrzuta nalada ktoru mam pred mrchou zmizla. tak neviem. dnes som 23 DC a som nafuknuta ako stale. inak nic nove. tak cakam na mrchu. nech mi nemeska, ze pojdem tak isto za lekarom na HP. nech viem na com som. 😒
@azzura praveže nič mi nechuti, a ked už niečo zjem tak neviem prečo ale druhykrat si to už nemožem dať, a potom sa mi tie jedla akosi stale tenokruh zmenšuje a zmenšuje a zmenšuje a zmenšuje
@vardzikova neblazni..to musia,vsak to by bola neskutocna bolest...
@vardzikova mojka bola som pri porodoch a viem ako to robia...dost drasticke sa nato pozerat. ale ked mas dobreho a sikovneho doktora tak ta nastrihne pocas kontrakcie a to tolko necitis...i ked vecsina nadava, ze to zrovna nevystihli a bolelo to...mne kamoska hovorila, ze ked ju nastrihli to bolelo ale potom jej to hned umrtvili...a ze v podstate jej to bolo jedno v tych bolestiach....to prezijes ked to prezili aj ostatne. ale neprijemne to je urcite. alebo si daj spinalku a od pasu dole nebudes nic citit
@vardzikova ja som sa tiež vydávala ako 21ročná...no a s prvým mužom sme nemali deti,lebo sme veľa cestovali a žili sme v Irsku...aj sme sa nejakú dobu snažili a chodila som po vyšetreniach,aj prefuky vaječníkov mi robili,ZAŽIVA, a ajtak nič,ale myslím že chyba bola v ňom,lebo ja som bola na 100% zdravá....a nakoniec nás to Irsko aj rozdelilo...ale je to skvelý muž a zostali sme kamaráti,aj s mojím terajším partnerom si ruku podá,keď sa stretneme 🙂 nemôžem na neho škaredé slovo povedať a terajšia jeho priateľka sa určite má ako v bavlnke,len asi nám to nebolo súdené...ale život ide ďalej,ja sa nesťažujem,mám dobrého priateľa a kedy som otehu tak ma nosí na zlatom vankúšiku jak balajlámu 😀 😀 😀
@luciok no tak to ma jedinu vyhodu toho všetkeho ... v podstate važim sa každy tyžden a ešte prirastok na vahe som nemala 😀 no len dokedy 😠
@mata_ba no kamoška čo rodila v prešove tak ona hovorial že jej nedali nič jednoducho ju narezali a bolo to
@vardzikova No ja sa snažím zas veľmi nenapchávať jedlom, ale bojm sa, aby sa preto niečo netalo bábatku
@bubacik5 no a to je druha vec čoho sa bojim ved to ta pichaju do miechy a ja som taka že ja ked ma pichaju tak sa cukam takže toto by som v mojom pripade určite neodporučala
@red_kika jaaaaj,nuz moja,tak neviem co ti poradit...vymyslaj basnicky 😀
@vardzikova fuuuu..tak to by som fakt nechcela...
@azzura pohodaaaa 😀
@franzziska vsak buduci tyzden budes mudrejsia. Len ta upozornujem že Elino je taky tichy a komotne rozprvava, tak sa musis sustredit co hovori 😀
@elebe moja a to prečo ti robili prefuky zaživa? ved to muselo ako bolieeeeeeť pre pana jana 😢 , to je potom super že mate taky vzťah aky mate lebo povačšinou ked sa rozvedu tak sa neznašaju 😖
@vardzikova no vidim, ze tu riesite nastrihy, volako skoro, nie 😀 Tak aby som vas trosku ukludnila, mne najprv pichli umrtvenie, az potom strihali a nic som necitila, dokonca ani pri zasivani 🙂
@azzura ja viem, zazila som to v telefone..kazde druhe slovo som nepocula dobre 😀 😀
a ako sa mavas ty, zvladas???
@luciok moja treba papať primerane toľko koľko si jedla predtym ako si nebola tehu , tak mi hovoril aj gyndoš primerane jesť 5x denne ale male porcie a každe druhe musi byť ovocie alebo zelenina aby sa to nieak vyvažilo

@luciok aha a ake to bolo? bolelo ju to ked jej to robili? určite sa v tej chvili neusmievala že? ☹