Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@alyce ale moja ja som počula od mojej kamošky že jej nepichli nič jednoducho ju rozrezali ako voľake prasa 😠
@vardzikova no lebo v tej dobe sa to nerobilo pod anestézou 😠 😠 ti poviem že som kričala jak drevorubač a manžel ma bral na rukách do auta 😠 no dokonca na rozvod išiel so mnou už terajší priateľ a s manželom sme sa ešte rehotali pred súdnou sieňou,aj právnik vravel že takéto prípady mal len dva za celú svoju karieru 🙂 🙂
@elebe určite je dobre pre obe strany že to takto skončilo myslim v dobrom 😉 no a tu bolesť si neviem a ani nechcem predstavovať potom ten nasrih asi nebude nič 😀
@vardzikova nebojkaj ved mas este casuuu...a neber to tak drasticky. bolest pominie. ja by som sa skor bala, ci babetko nema problem, aby sa nedusilo a tak. a mala by si sa tesit z toho, ze konecne uvidis nazivo svoje babetko, svoju Sofinku 🙂 co ta po nejakom nastrihu, Sofinka ti to vynahradi 😉
babky ja idem trošku off idem si ľahnuť pridem neskôr
@vardzikova tak tej porodnici sa vyhybaj 😀 ja som este nepocula, zeby nastrih bolel... a inac, neviem ci vobec boli viac ako tie kontrakcie, ved uz len tie su na zomretie... No este k tomu bolestivy nastrih, dakujem pekne 😝
@vardzikova tak tú bolesť neprajem nikomu,teraz sa to už ale robí pod anestézou 🙂 len si choď pekne schrupnúť,nech Sofinka rastie do krásy 😀 😀
@vardzikova no babatenko aby rastlo tak som to myslela 😀
@anett6212 zlaticko mne?ja mam asi este len teraz ovulu...asi..akurat som bola na WC a vytok mam,ale hlienik taky mokro-kremovy..tak neviem...a v januari som aj ja mala nafuknute brucho brutal a vselico dalsie a aj slabunko pozit.testik a mrcha sice dosla,ale brutalne krvave zhluky isli...tak mozno som aj bola tehu,ale...a odvtedy sa mi cyklus posunul a aj vsetko sa mi pomenilo...ak mi zacne byt zase zle,urcite som mala vcera-dnes ovulku...
a ja klesammmmmmmmm 😠
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
cize tento mesiac nic nebude.. skoda.... takze nas caka cca o tyzden spermiogram... 😒
@elebe jeeeej,to je pekne 🙂 ja mu chcem but kupit mini boticky,dat do skatulky aj s tehu testikom a listom 🙂 nieco na styl "ahoj ocinko,sice som este straaasne malilinky cloviek,ale som..a uz teraz ta veeelmi lubim...pekne sa o nas s maminkou staraj..tesim sa na vas" 😀 ale ako sa poznam,hned ako zbadam druhu ciarku,hodim sa mu okolo krku urevana 😀

@franzziska mam sa fajn, akurat ze mam nechut chodit do prace, co sa uz tu neje 🙄 . Nejak som sa uz zmierila so vsetkym