icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
6. mar 2012

@franzziska mam sa fajn, akurat ze mam nechut chodit do prace, co sa uz tu neje 🙄 . Nejak som sa uz zmierila so vsetkym

vardzikova
6. mar 2012

@alyce ale moja ja som počula od mojej kamošky že jej nepichli nič jednoducho ju rozrezali ako voľake prasa 😠

elebe
6. mar 2012

@vardzikova no lebo v tej dobe sa to nerobilo pod anestézou 😠 😠 ti poviem že som kričala jak drevorubač a manžel ma bral na rukách do auta 😠 no dokonca na rozvod išiel so mnou už terajší priateľ a s manželom sme sa ešte rehotali pred súdnou sieňou,aj právnik vravel že takéto prípady mal len dva za celú svoju karieru 🙂 🙂

anett6212
6. mar 2012

@luciok blahozelam 🙂

azzura
6. mar 2012

@mistisa 😀 😀 😀 😀 a čo si si nedonielsa novu, resp. si požicaj od kolegov 😀 😀 😀 . V pohode, len dudfam ze ked ma prist tak nech pride v termine a vplnej parade 😀

vardzikova
6. mar 2012

@elebe určite je dobre pre obe strany že to takto skončilo myslim v dobrom 😉 no a tu bolesť si neviem a ani nechcem predstavovať potom ten nasrih asi nebude nič 😀

su_san
6. mar 2012

@ivka228 júúúúúúúúúúúúúj gratulka veľká!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova nebojkaj ved mas este casuuu...a neber to tak drasticky. bolest pominie. ja by som sa skor bala, ci babetko nema problem, aby sa nedusilo a tak. a mala by si sa tesit z toho, ze konecne uvidis nazivo svoje babetko, svoju Sofinku 🙂 co ta po nejakom nastrihu, Sofinka ti to vynahradi 😉

vardzikova
6. mar 2012

babky ja idem trošku off idem si ľahnuť pridem neskôr

elebe
6. mar 2012

@mistisa tak dúfam že pre nás bude najšťastnejší 😀 😀 ja mám v júni 32rokov a verím že dovtedy bude drobček v brušku 😀

alyce
6. mar 2012

@vardzikova tak tej porodnici sa vyhybaj 😀 ja som este nepocula, zeby nastrih bolel... a inac, neviem ci vobec boli viac ako tie kontrakcie, ved uz len tie su na zomretie... No este k tomu bolestivy nastrih, dakujem pekne 😝

mata_ba
6. mar 2012

@elebe ahojky...o blizencoch nehovorili,ze im "hrozi" tehu? 😅

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba preco si myslis, ze nebudem musiet. tieto priznaky som mala aj minuly cyklus a mrcha meskala a prisla. takze ona isto pride. citim to. mozno sa to tebe podarilo. ja si uz nemeriam teplotu. v poslednom case vstavam hocijako. a nebolo by to dobre

mistisa
6. mar 2012

@azzura no to ano veru mojka 🙂 len nech je pekne vsetko tak ako ma byt 🙂 drzkam palceky 🙂 sa tesim ked si tu napiseme ze sme tehu vsetky co sme tu 🙂

elebe
6. mar 2012

@vardzikova tak tú bolesť neprajem nikomu,teraz sa to už ale robí pod anestézou 🙂 len si choď pekne schrupnúť,nech Sofinka rastie do krásy 😀 😀

mistisa
6. mar 2012

@elebe no to uz bude urcite ver tomu 🙂 ja mam v apprili 2 heho takze ja k narodkam dostanem asi laparku 😠 😠 ale potom fazulku 😉 😉 😉

azzura
6. mar 2012

@mistisa 🙂 no, raz budeme vsetky tehu a na tom ako sme tu stresovali a co vsetko sme do seba džgali sa budeme smiat a druhe babo uz bude na prvy šup 😀 😀

elebe
6. mar 2012

@mata_ba fuuu mojka to si nepamätám,ja som zachytila len tieto tri...aj to len náhodou,lebo som akurát letela okolo telky...ale nemusia ti to hovoriť,to je jasné...tento tok založíme diskusiu....2012 MIMINKA V BRUŠKU... 😀 😀

bubacik5
6. mar 2012

@alyce ty si mala nebolestivy nastrih? ja tiez v okoli pocuvam, ze najhorsi bol nastrih ako bolesti...ale tak kazdy to inak vnima. ked som bola na praxi...tak taka malinka porodila, ze ani nevedela ze rodi a ani nastrih jej nemuseli robit...ta sa teda mala 🙂

elebe
6. mar 2012

@mistisa no ak dostaneš laparku,tak to ako keby si dostala fazuľku,lebo potom hneď tam budeeee 😀 😀

e.l.i
6. mar 2012

@ivka228 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vardzikova no babatenko aby rastlo tak som to myslela 😀

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 zlaticko mne?ja mam asi este len teraz ovulu...asi..akurat som bola na WC a vytok mam,ale hlienik taky mokro-kremovy..tak neviem...a v januari som aj ja mala nafuknute brucho brutal a vselico dalsie a aj slabunko pozit.testik a mrcha sice dosla,ale brutalne krvave zhluky isli...tak mozno som aj bola tehu,ale...a odvtedy sa mi cyklus posunul a aj vsetko sa mi pomenilo...ak mi zacne byt zase zle,urcite som mala vcera-dnes ovulku...

mata_ba
6. mar 2012

@elebe ved nemusia,ale bolo by fajn,keby ma povzbudili este viac 😀 aj ked...ja som 20.6.,to je ako keby som bola skoro rak 😀

elebe
6. mar 2012

@mata_ba no tak skoro rak....zachvílku bude zelená nielen trávička vonku,ale aj naše grafíky 😀 😀 😀 júúúj sa neviem dočkať 😀 😀 😀 ja plánujem kúpiť malilinkú košielku a napíšem na ňu najlepší tatko na svete a darujem to drahému 😀 😀 😀 tak dúfam že mu to zapne 😝 😝

e.l.i
6. mar 2012
e.l.i
6. mar 2012

cize tento mesiac nic nebude.. skoda.... takze nas caka cca o tyzden spermiogram... 😒

elebe
6. mar 2012

@e.l.i len nehovor...si málo DPO na to aby si mala mrchu 🙂 žeby IP? uvidíš že zajtra stúpneš 😉 😉

mata_ba
6. mar 2012

@elebe jeeeej,to je pekne 🙂 ja mu chcem but kupit mini boticky,dat do skatulky aj s tehu testikom a listom 🙂 nieco na styl "ahoj ocinko,sice som este straaasne malilinky cloviek,ale som..a uz teraz ta veeelmi lubim...pekne sa o nas s maminkou staraj..tesim sa na vas" 😀 ale ako sa poznam,hned ako zbadam druhu ciarku,hodim sa mu okolo krku urevana 😀

mata_ba
6. mar 2012

@e.l.i moja,to este niiiiic nie je 🙂 a moze to byt uhniezdovanie 😉