Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 predtym bol velmi nepravidelny... no teraz uzivam duphaston, takze mrcha ak pride tak v termine... ale radsej nech nechodi
@martinkahc ja beriem Clostil rastu po ňom Foliky 🙂
@l_e_n_o_c_k_a nie ☹ dnes ma nejak moc sem-tam zaboli brusko ☹ zajtra idem na krv ku gyn.,tak sa mu asi hned aj vyskriabem na stol,nech ma kuk,ze co to...
@mata_ba no jasne, pre istotu sa vyškriab 🙂 ja som taka nervozna, ze som si okusala nechty... tak velmi by som chcela, aby to tento mesiac vyslo
@l_e_n_o_c_k_a tak zatial to vyzera super 🙂 nic sa neboj 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka teplotku maš trošku zvlaštnu ale je to super 😀
@vardzikova nie, volala som dokymu vcera a povedal, ze mozem prist aj dnes, ale sa mi to zda akosi skoro, tak radsej pojdem v pondelok. Dovtedy este testnem a uistim sa, ze som fakt tehu.
Ahojte dievčatá, tak ja už mám termín laparky
@ivka228 no v podstate by mala dôjsť takto o týždeň, Dúfam že sa jej tu zapáčilo a ostane tu 😀 boli ma podbrusko uz asi 3 dni a Včera ked sme lietadlom vzlietavali tak som cítila pichavu bolest na ľavej strane, tam bol dominantny folikul... Nechcem si nic nahovarat, našťastie sa tu rozptylujem tak na to nemyslím 😉 a Aké príznaky si na sebe pozorovala? Uz Ti kolko mešká?
@l_e_n_o_c_k_a to je jasne že nech nechodí 😉 a ideš skúsiť testovat? V piatok?
@fifitko25 ja ho tiez kvoli nemu beriem, len som z neho stale nafuknuta a ubolena... moze to byt z tych tabletiek?
@martinkahc môže byt, To su hormóny.... Mne z neho zle nebolo, to skôr z duphastonu, aj ten mas naordinovany?
@fifitko25 ten nemam a myslim si, ze kvoli tomu, ze cyklus som mavala vzdy pravidelny...
caute baby, ako sa dnes mate?
@martinkahc tiež som mavala pravidelný, ale dostala som ho kvôli uhniezdeniu ak by čosi bolo, brala som ho az po ovulke 😉 potom mi ho vymenili za utrogestan, ten je lepší 😉
@fifitko25 tak mozno ma doky testuje 🙂 co bude lepsie...ty kokso, ale ked toto budem mudiet este absolvovat dva mesiace, tak mi je skoro do placu...nafuknuta, bolia ma krize, obcas podbrusko sa dost ohlasi a zapcha...strasne hormony 🙂 niekde som dokonca citala, ze clostil sa uzivaju aj ako steroidy, resp. nejaka zlozka z nich 🙂 este bude zo mna kulturista 🙂 strasneeeee 😝

@l_e_n_o_c_k_a aj predtým si tak mala? Tak dlho???