Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@isabellaa ahoj...mozno to je trapne, ale smiem vediet co je to pco? som novacik...
@martinkahc polycystické vaječníky...znamená že neni ovu, treba laparku
@martinkahc no niektoré baby vraj z neho pribrali ☹ ja ho mám tretí cyklus ale našťastie nic, len veľké Foliky 😉 Koľko sa snažíte?
@su_san aha dakujem a da sa to zistit aj so sona u dokyho?
@fifitko25 baloniky sa tvoria /ako ich mm nazval/ 🙂 snazime sa cca 1.5 roka...neje to dlho, ale ani kratko... tak som zvedava, ci tento clostil zaberie...
@martinkahc no to neviem, ale asi áno, teda nejakým podrobným sonom určite, lebo preto idú baby potom na laparku, aby im to odstránili, aby bola ovu...mne napr.keď robil sono povedal, že mám pekné vaječníky, ovu prebehla, všetko ok...a tehu furt nie som 😠
Baby, v ktore dni cyklu ste isli na HP? Mna moj posiela na 3DC a myslim, ze som citala , ze sa to robi 3x, v 3Dc, 15DC a potom tesne pred mrchou. Ak je to pravda, ze 3x, tak ten moj sa mi zacina zdat nedosledny a ak mam to pco, preco ma neposlal na inzulinovu rezistenciu a dalsie testy, imuno....a ja neviemeste ake,mam prist az 3DC, co je aaaazzzz o 2,5 tyzdna!!!
@su_san no ved toto povedal aj mne...a nie som si tym ista, kedze kazdu mrchu sa skriabem po stene... vraj je na to specialne vysetrenie, laicky nazvane prefuk vajecnikov...
@isabellaa no neviem preco ta neposlal..ale ja mam tiez PCO a ten moj exdr ma tiez nikam neposlal dalej
@martinkahc
polycysticke vajecniky, teba na to stimulaciu bud clostyl alebo ine svinstva alebo laparku, precistia ti vajecniky aby folikul mohol prasknut a vajicko mohlo putovat.....Nechci to ☹
@martinkahc no ten prefuk vaječníkov je zvyčajne spojený s laparkou alebo ešte je aj taká možnosť, že Ti tam dajú nejakú kontrastnú látku a potom sa to sleduje cez ultrazvuk či je žena priechodná
@isabellaa dobrovolne to urcite nechcem.... vdaka za vysvetlenie 🙂
ok...musim bezat do prace...vratim sa cca o 17-tej 🙂 ked bude menej prace 🙂
@martinkahc mne narástli dva hned po prvom raze, druhy cyklus len jeden ale asi bol úspešný, mala som 4 pozitívne testy a potom Došla mrcha ☹ potom som mala mesiac pauzu a teraz skusame šťastie do tretice
@martinkahc
@su_san
no to aj mne hovorili, ze mam vajecniky normalnej velkosti, ze vstko je normalne, nevidia ziadne prekazky bla bla bla.. Az ked mi zacal sledovat ci mam ovulu, 3 x ma odledoval, po mnezese, v 16 den cyklu... a povedal, ze lahke pco a teraz chce aktualny HP
@fifitko25 mas pravdu, mala som aj vytok, taky biely kremovy a mam ho stale.
Neboj sa moja, budes aj ty cochvila v tom. posielam ti tehu virusiky, takze sa to musi podarit.TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Hlavne teraz na to nemysli a vychutnavaj dovolenku a mm a to, ze si celebrita v tom dalekom svete 😉

@fifitko25 takze buduci tyzden budem drzat silno palce a mysliet na teba. Ja som taky tyzden pred terminom mrchy zacala citit mrchovske bolesti a chvilu po tom ma zacali boliet prsia. Ale najvyraznejsi priznak bola bolest prs pod pazuchami. Toto som dovtedy nikdy nezazila a preto som verila, ze to teraz vyslo. A teraz som uz 15DPO, 32 DC a meska mi to len 2 dni, kedze mam dlhsie cykly.