icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ivka228
7. mar 2012

@fifitko25 takze buduci tyzden budem drzat silno palce a mysliet na teba. Ja som taky tyzden pred terminom mrchy zacala citit mrchovske bolesti a chvilu po tom ma zacali boliet prsia. Ale najvyraznejsi priznak bola bolest prs pod pazuchami. Toto som dovtedy nikdy nezazila a preto som verila, ze to teraz vyslo. A teraz som uz 15DPO, 32 DC a meska mi to len 2 dni, kedze mam dlhsie cykly.

martinkahc
7. mar 2012

@isabellaa ahoj...mozno to je trapne, ale smiem vediet co je to pco? som novacik...

su_san
7. mar 2012

@fifitko25 musíš sem potom hodiť všetky fotečky, lebo som zvedavá...aj môj už mal ponuku ísť do Číny pracovne a vždy to odmietol, že jemu sa tam nechce... 😠 😠 😠 ...tu je dnes pekne slnečno, len kosa kus 😎

su_san
7. mar 2012

@martinkahc polycystické vaječníky...znamená že neni ovu, treba laparku

fifitko25
7. mar 2012

@martinkahc no niektoré baby vraj z neho pribrali ☹ ja ho mám tretí cyklus ale našťastie nic, len veľké Foliky 😉 Koľko sa snažíte?

martinkahc
7. mar 2012

@su_san aha dakujem a da sa to zistit aj so sona u dokyho?

su_san
7. mar 2012

@ivka228 tak si to užívaj kočka a šetri sa hlavne, aby sa bábatku páčilo u teba 🙂

ivka228
7. mar 2012

@zujka2 dakujem. aj ja ti drzim palceky a verim, ze po laparke sa to podari na prvy pokus. len treba byt pozitivne naladena a bez stresu ak sa da.

martinkahc
7. mar 2012

@fifitko25 baloniky sa tvoria /ako ich mm nazval/ 🙂 snazime sa cca 1.5 roka...neje to dlho, ale ani kratko... tak som zvedava, ci tento clostil zaberie...

su_san
7. mar 2012

@martinkahc no to neviem, ale asi áno, teda nejakým podrobným sonom určite, lebo preto idú baby potom na laparku, aby im to odstránili, aby bola ovu...mne napr.keď robil sono povedal, že mám pekné vaječníky, ovu prebehla, všetko ok...a tehu furt nie som 😠

isabellaa
7. mar 2012

Baby, v ktore dni cyklu ste isli na HP? Mna moj posiela na 3DC a myslim, ze som citala , ze sa to robi 3x, v 3Dc, 15DC a potom tesne pred mrchou. Ak je to pravda, ze 3x, tak ten moj sa mi zacina zdat nedosledny a ak mam to pco, preco ma neposlal na inzulinovu rezistenciu a dalsie testy, imuno....a ja neviemeste ake,mam prist az 3DC, co je aaaazzzz o 2,5 tyzdna!!!

fifitko25
7. mar 2012

@ivka228 a nejaky výtok alebo? Mňa uz bolí bruško, prsia zatiaľ v pohode a Včera som mala dost vlhko aj predvčerom, tak sme si to užili 😀 ale necítim sa na tehu ☹

martinkahc
7. mar 2012

@su_san no ved toto povedal aj mne...a nie som si tym ista, kedze kazdu mrchu sa skriabem po stene... vraj je na to specialne vysetrenie, laicky nazvane prefuk vajecnikov...

franzziska
7. mar 2012

@isabellaa no neviem preco ta neposlal..ale ja mam tiez PCO a ten moj exdr ma tiez nikam neposlal dalej

isabellaa
7. mar 2012

@martinkahc
polycysticke vajecniky, teba na to stimulaciu bud clostyl alebo ine svinstva alebo laparku, precistia ti vajecniky aby folikul mohol prasknut a vajicko mohlo putovat.....Nechci to ☹

ivka228
7. mar 2012

@su_san dufam, ze sa mu bude. uz som prestala pit kavu, hoci je to pre mna dost tazke, som celkom slusna kavickarka ☹

fifitko25
7. mar 2012

@su_san treba to využiť, je to tu iny svet 🙂 Akurát ten časový posun je brutal ☹ fotky niekde nahram isto 😉 a potom poslem link

su_san
7. mar 2012

@martinkahc no ten prefuk vaječníkov je zvyčajne spojený s laparkou alebo ešte je aj taká možnosť, že Ti tam dajú nejakú kontrastnú látku a potom sa to sleduje cez ultrazvuk či je žena priechodná

martinkahc
7. mar 2012

@isabellaa dobrovolne to urcite nechcem.... vdaka za vysvetlenie 🙂

martinkahc
7. mar 2012

ok...musim bezat do prace...vratim sa cca o 17-tej 🙂 ked bude menej prace 🙂

su_san
7. mar 2012

@fifitko25 to som aj ja môjmu hovorila, že nech ide a ja by som to vyriešila ako ty, ale povedal, že sa mu nechce, lebo to by musel potom chodiť v pravidelných intervaloch ako školiť tých malých šikmých 😀

fifitko25
7. mar 2012

@martinkahc mne narástli dva hned po prvom raze, druhy cyklus len jeden ale asi bol úspešný, mala som 4 pozitívne testy a potom Došla mrcha ☹ potom som mala mesiac pauzu a teraz skusame šťastie do tretice

isabellaa
7. mar 2012

@martinkahc
@su_san
no to aj mne hovorili, ze mam vajecniky normalnej velkosti, ze vstko je normalne, nevidia ziadne prekazky bla bla bla.. Az ked mi zacal sledovat ci mam ovulu, 3 x ma odledoval, po mnezese, v 16 den cyklu... a povedal, ze lahke pco a teraz chce aktualny HP

su_san
7. mar 2012

@ivka228 jednu kávičku denne si dať môžeš, skôr môže byť pre telo šok ak ju úplne vysadíš, mne to povedal aj doki, jedna je ok, alebo 2 slabučké, alebo nahradiť to s caro alebo kapučínko

fifitko25
7. mar 2012

@su_san ale oni su dost ucenliví 😀

ivka228
7. mar 2012

@fifitko25 mas pravdu, mala som aj vytok, taky biely kremovy a mam ho stale.
Neboj sa moja, budes aj ty cochvila v tom. posielam ti tehu virusiky, takze sa to musi podarit.TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Hlavne teraz na to nemysli a vychutnavaj dovolenku a mm a to, ze si celebrita v tom dalekom svete 😉

su_san
7. mar 2012

@isabellaa ja som mala HP ok, najbližšie idem v máji a ak sa dovtedy nezadarí, tak budem žiadať ďalšie vyšetrenia, ale ja verím, že dovtedy to už bude neaktuálne, pretože budem tehu...snažím sa myslieť pozitívne 😀

azzura
7. mar 2012

@fifitko25 cau činanka 😉

su_san
7. mar 2012

@fifitko25 hej, ale školenia aké by im robil, by si vyžadovali častejšie návštevy...alebo dokonca jeden kolega tam aj zostal bývať ten čas kým školil...a to by som nechcela 😠

ivka228
7. mar 2012

@su_san stale som pila vacsinou len jednu, zoparkrat dve za den, ale citala som, aby som to uplne vysadila. Asi sa zariadim tak, ze si dam kapucinko iba v kritickom pripade.