Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Čau baby a prajem nám k dnešnému svatku aby sa nam už konečne vyplnil ten naš jediny sen...byt mamou
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, uzasny graf...kedy testujes????
@azzura no to ano a to sa bala lebo ona mala staaale cysty stale dokola sa jej robili a este hovori isto nebudem tehu na prvy sup a ked urobila test skoro odpadla isla na gyndu HCG 1600 teraz bola v nemocnici lebo ju moc krize boleli a robili jej HCG a ze 3070 pekne ze? chvalabohu staci ze ja mam taketo problemy .sestra ani nevedela len sa o nu obtrel a bola tehotna sesternica to iste a ja ze laparka pekne.☹ 😠 😠
@mata_ba no fakt jej to vyso super.som s nou volala a fazulka jej narastla o 4 mm za 48 hodin 🙂 no aspon ona je bez problemov a sestra bola to iba ja mam problemy.ale to preto ze mamina mala tak som to zdedila ☹ 😠 😠 ale po laparke bude aj u mna verim tomu. 🙂a u teba bude tiez zachvilku ides na clostyl tusim ze? dobre si pamatam ze? takze tento cyklus bude stastny hej? 🙂 😉 😉 😉
@mistisa ahoj.ano idem na clostil 🙂 len ktovie kedy :-/ asi mi zase bude mrcha meskat..ale nastastie idem dnes k mudr.tak mi povie co a ako..lebo aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a ak bola nahodou ovulka,tak nicom..len mokro,hlienik takmer ziadny..
@l_e_n_o_c_k_a tazko povedat co bude..ale stupla pekne..a 29 dc uz nie je malo..ake dlhe mavas cykly?
@l_e_n_o_c_k_a no pozerala som tvoj graf a určite by ti test na 14DPO už ukázal 🙂 a nemyslím si že je to posledný výkrik progesteronu,lebo stúpaš už dva dni....to by si mala len že jeden deň výskok,ale ty stúpaš už druhý deň 😀 😀 takže šup ukáž nám dve paličky 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a jasne, ze to ukaze 2 dni po implantacii to uz vidno, no sups som zvedava, vyzera ten graf dobre podozrivo 😵 teda ak nie si chora alebo co kvoli zvyseniu teploty
@l_e_n_o_c_k_a som zvedava, ale vyzeras nadejne, lebo z toho uzasneho poklesu sa driapes do výšin. nejake príznaky, či dačo take??
@azzura 🙂 napina na na zvracanie, toci sa mi hlava, som akasi malatna 😖 v podbrusku ma neboli nic, len prsia mam citlive... taketo priznaky mala aj mata_ba minuly cyklus a nakoniec prisla mrcha 😖
@gelinka75 som zdravá ako ryba 🙂 tak ja to teda vyskusam, ale na tvoju zodpovednost 😀
mam doma posledny tehu test 😀
@l_e_n_o_c_k_a no to som teda zvedava, tak sups 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a moja, ale ty budes tehu......... uz netrpezlivo ocakavam ako nam ukazes test, nesklam 🙂 🙂
@mata_ba : ja som jednu dobu ,skoro stvrt roka,ked sme sa snazili nemavala hlienik cez ovulaciu ziadnu,resp. nebol ten typicky bielkovy,len take mokro ako pises,ale podla BT ovulka normalne bezala..
@@l_e_n_o_c_k_a : mozno je este skoro, neprestavam silno drzat palceky 🙂
@l_e_n_o_c_k_a aleeeeeeeeeeee, nezufaj.....kolko bab malo len / a boli tehu, teplotu mas krasnu a test sa robi z ranneho moču 😉
@azzura ja viem, ze sa test robi z ranneho mocu, ale keby tam nieco bolo, tak ukaze aspon ducha... dakujem za podporu 😉
@l_e_n_o_c_k_a no sakra, asi je to este kratko, uvidis zajtra 😉
@l_e_n_o_c_k_a nemusi ukazat ani ducha, este je nadej tak nevesaj hlavu 😉

@l_e_n_o_c_k_a ajojcek pekne rando aj tebe 🙂 no mojka takze pekne ocakavam spravy ze si tehulka jasne? joj to by bolo super mojka drzim palceky🙂 mne sesternica volala vcera a fazulka jej narastla za 48 hodin 4 mm.mala 3 mm a ma 7 mm chacha dubak a co z toho vyrastie zo 7 mm ze? take cisla ako my 😀 😀 😀 😀 mojka takze mm nech ani do roboty nechodi 🙂