Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aduska_ba aha ... tak ked ti to kazal brať tak to ber ved oni vedia lepšie ako my 😉 ale hlavne že je všetko v poriadku
@fifitko25 no my tiez zvazujeme niekam postupit... rozmyslame navstivit Helios... mame dobre referencie od mm kolegu...tak uvidime na buduci tyzden ideme na spermiogram,...a ked uz moja dr. ma nebude riesit idem do heliosu...lebo absolutne ziadny HP, stale iba sono.. pri ktorom mi nic poriadne nepovie... 😒
@vardzikova uz som nasla 😀 krasna bambulka 😀 😀 😀
@aduska_ba a inak ako sa citiš? hm?
@vardzikova unavena stale 🙂...prespala by som cely den,ale je to uz lepsie a ty moja?Kati a kolko ste merali v 10tt?
@spula22 nemyslela som si že to bude už tak krásne všetko vidieť 😉
Dobre ranko babenky, ako vikendujete? Ja som 6 DPO http://www.fertilityfriend.com/home/393359 a ta cakacka je hroznaaa
@aduska_ba aj ja som bola unavena ale mna viac trapili nevoľnosti ako unava 😖 , takže si to konečne vychutnavam aj ked určite jedla ešte stale nemožem ako napriklad pizza nemožem ani citiť, šunku , sladke, a podobne hovadinky ...ja som bola v 11 tt a to sme mali 4,5 cm sme boli ešte maličky tak preto som išla v 12 tt ale to ma doky najprv zle poslal lebo ma mal poslať až v 12 tyždni, ale to nevadi aspon som fazuľku videla viac krat. Ale ked som bola v jedenastom tyždni tak to bolo ešte take male drobatko na tej obrazovke a ked som bola vo štvrtok tak už to bolo o niečom inom 😀
@bubacik5 dobre ranko 😉
@vardzikova v sobotu som si skusala svadobne saty 🙂
@bubacik5 eeeeeeej ha a ako bolo vybrala si si aj nieake fotky maš dufam
@vardzikova mne tiez sladkosti a niektore jedla vadia.Ale uz je to o trosku lepsie.Este stale marodujes?
@vardzikova este nevybrala...niektore boli pekne, a jedni sa mi asi najviac pacili. ale este pojdem popozerat inde. ano mam aj fotecky. potom poslem...teraz nemozem lebo je pri mne moj a nesmie vidiet 😀 teda ze nechce ich vidiet, ze sa chce nechat prekvapit 🙂
@aduska_ba ano ešte stale 30.marca idem na kontrolu tak uvidim či už ma pošle alebo budem ešte dalej marodovať
@bubacik5 aha a nepridala si ich na moju svadbu? nahodou aby som si tam pozrela lebo čakať sa mi nechceeeeeeeee 😀
Babulky s polovickou sme sa rozhodli ,ze budeme mat svadbu 5.5 ,ale zatial nic nemam vybavene :(....vie mi niektora z vas poradit dobru cukrarku z okolia BA?
@l_e_n_o_c_k_a To nic mojka, Nebud smutná, raz to isto vyjde 😉
@vardzikova ano mojka uz su tam pozri
@bubacik5 ideeeem 😀
@vardzikova dobre mojka som zvedava na tvoj nazor 🙂
Haloooooooooo, je tu niekto? Či len ja? 🙂
@lucecita ja som tady 😀

@spula22
@vardzikova on mi nic nepovedal a ked som prisla k sestricke tak ona mi vysvetlovala ,ze mam 2 tyzdne brat ,ze to kazda zena berie.A lekara som sa nepytala ,lebo mal tam uz pacientku :(