Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa servus mojka, v sobotu vecer dosla mrcha ☹ velmi silná, zas som mala časte behacky na WC 😖 ... takze dnes som 3 DC, zacinam stimulovat s clostilom... tiez som od dnes zacala merat teplotku, bo mi to uz chýbalo 😀
@vardzikova cica, vsak ja som rada že mam tuto sancu a verim uz teraz že to vyjde na 1x...musi uz konecne dojst ten zazrak 😀
ako tak citam, tak skoro vsetky tlacime do seba Clostil 😀 😀 😀
@azzura neboj bude všetko v poriadku pevne v to verim 🙂
@vardzikova mojka kup si paragrippe alebo oscillococtinum - su to homeopatika, tie mozes papat... najlepsie je uzit ich cim skor
@azzura aha dakujem uz som o nieco mudrejsia tak ti budem drzat palceky aby to vyslo hned na prvy krat 🙂
@lusinda1989 dakujem 😀 . Na to IUI možu ist iba pary co splnaju :Muž:Normálne hodnoty spermiogramu, resp. nanajvýš mierna porucha spermiogramu
Žena:Schopnosť oplodnenia z hormonálneho hľadiska, overená priechodnosť vajíčkovodov (minimálne musí byť priechodný jeden vajíčkovod), bez prítomnosti infekcie močovopohlavných ústrojov .
@vardzikova no hej videla som ale uz je to daavno :( ale kedze tehu priznaky neustupuju ako bolest prs a rastuce brusko sem tam unava a palenie zahy co som nikdy nemala tak verim ze je vsetko v poriadku 🙂
@azzura ahaaaa no z teba je jaky profik 🙂 🙂 kedy to mate?
@l_e_n_o_c_k_a aknedz mi už poradila cukričky ... tak pošlem dnes mm nech mi kupi lebo takto mi to určite samo neprejde 😠
@lusinda1989 moje ranne nevoľnosti su konečne za mnou takže ja si to už poriadne uživam až natu nachu ale je to vpohode
@vardzikova ja som ranne nevolnosti ani nemala 🙂 skor to bola taka nechut na jeddlo a vracala som len raz cely jeden den ale to preto lebo som mala migrenu 🙂
@lusinda1989 ja si vzdy vsetko nastudujem dopredu 😎 , aj ty by si bola profik, kebyže ta to caka.... 😀 😀 . Buducu stredu ideme na folikulimetriu+picnu pregnyl na uvolnenie vajicka a doki mi oznami ci to budu robit stvrtok alebo v piatok.
@vardzikova no byt mozem stale skusame aj ked uz som uplne vyhodila z hlavy to ze ostanem skor tehu ako bude laparka neviem mala som to take divoke nepoznam to chcem si este pred laparkou testik urobit 🙂 pre istotu 🙂 bodaj by to bola pravda 🙂
@mistisa a test si si nerobila?
@l_e_n_o_c_k_a no mojko takze tento cyklus a si tehulka ano? clostyl zaberie nebojkaj nic 🙂
@lusinda1989 jeej aj ty ides vo stvrtok ? aj ja 😀 a ako sa citite inak?
@vardzikova no robila som si pred dvomi tyzdnami a nic tak chcem tento tyzden skusit este 🙂
@vardzikova a ty co ty choroba??
@mistisa a to si ako dokazala vydržať ešte 2 tyždne ?
@spula22 ahoj 😢 ma ide poraziť z toho ...
@lusinda1989 ale ved to musi byt kraaasne 🙂 pozerala som svadobne saty pre tehulky a teraz su ozaj krasnuckeee

@azzura moja ale je to vždy viac ako nič 🙂 len treba hlave veriť že sa to podari 😀