Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lillinka01 ahoj, blahozelam 🙂 skus si dat do googlu, tehotenska kalkulacka a tam si hodis kedy si mala poslednu MS...ja by som dnes bola uz v 6+5 a termin by som mala 1.11. takze urcite november 😉
@lillinka01 daj si tehotenstvo.academy.sk a tam ti to kalkulacka vypocit apodla poslednej MS
@lillinka01 no ved ked si hodiš do tehu kalkulačky tam tam ti vypočita presny termin aj ked ten sa potom može zmeniť lebo mne vychadzalo na 20.9 a po poslednom ultraz. to vychadza na 17.9
@mel84
@lusinda1989
@vardzikova Krasky, ano, uz som to kukala 🙂 V dostupnej literature som sa docitala, ze sa mam vyhyvat kofeinu, aj cajom, aj bylinkovym, mozem napr. zmes kavy a cakanky ako je Caro? neviete?
@lillinka01 tak ja si robim kavu ale slabu a zalejem to mliekom robim to v pomere jedna ku jednej .. 😉 toto nemože uškodiť , ale Caro je lepší určite 😀
@lillinka01 a ja zasa pijem bezkofeinovu kavu a ta sa moze tiez a chuti tak isto 🙂 a bylinkam sa musis vyhybat len niektorym taky enie vsetky caje nemozes 🙂
ahojte babulky ..tak ja som v nedelu prestala spinit, ale teplota dnes klesla na 36,78...a uz ma znovu zacalo tak jemne mrskovsky pobolievat brusko...a vecer som testla ale nic tam nejak nevidim len halucinujem nejakeho neviditelneho dusika...myslim ze moje oci si vytvaraju len to po com tuzi srdiecko.,no uvidim ci kraska dorazi zajtra...
@lusinda1989 neboj mojka ved to je normalne, ze na zaciatku sa chodi 1x do mesiaca 😀 potom uz to bude castejsie 😀.mna malinke uz v sobotu zacalo trosku "steklit" 😀 ale len sem-tam 😀 uz sa neviem dockat tych kopancov 😀
@lillinka01 ja pijem normalnu kavu. ale nie kazdy den a s mliekom 😀
@lillinka01 skus si popozerat na tejto stranke: www.fertility.sk, je tam aj o stravovani, ktore bylinky su v poho a ktore nie...mne to velmi pomohlo 😉 ked budes robit vsetko s mierou, tak si myslim, ze nic ti neuskodi, ono sa to neda kontrolovat uplne vsetko...najma by som si skontrolovala kozmetiku, pretoze ta obsahuje niekedy vacsie skodliviny ako jedlo 😉
@spula22 sak ja sa nebojim len minule sme boli mensi ako sme mali byt tak som zvedava ako sme na tom teraz 🙂 jeeeej to je mile ja sa uz toho nevim dockat a potom tie kopanceky 🙂
@lusinda1989 neboj este babajko dorastie 😀 aj my sme boli trosku mensi ako pisu v knihach, ale urcite este dorastieme 😀 a mozno budeme mat dievcatka - tie su mensie ako chalani 😀. no a hlavne taky dobre miereny " kopancek" do rebra 😀
@spula22 hehe no to hej dievcatko by sa bodlo a aj od zaciatku mam taky pocit ze to bude dievka aj priatel si to mysli... 🙂 nastastie to budeme coskoro vediet 🙂
čaute babky ktore ste doma hovoria na jednotke o umelom oplodneni ... je to celkom zaujimave
@spula22 ahoj cica 😉
Ahojte baby, mam otazocku, kedze som v tejto "oblasti" nova 🙂
vzdy som mavala dlhy cyklus /cca 31-36dni/ a z toho MS tak cca 10dni, nikdy som to v podstate nejako zvlast neriesila, ale v januari sme sa zacali trochu snazilkovat, teraz som 15 DC a od prveho dna som tento mesiac zacala pit alchemilku, brat femibion 800 a MS som mala len 5dni, co je v mojom pripade absolutne neobvykle, resp. nikdy predtym sa to nestalo, dokonca pred poslednou MS som si bola takmer ista, ze som tehu, lebo take zvlastne stavy a pocity som nikdy predtym nemala, ale mrcha nakoniec prisla, co uz... Myslite, ze alchemilka + femibion by mi mohli tak rychlo upravit cyklus?
@annie07 tak ak k tomu možem niečo povedať ja som pila alchemiku tiež v podstate nieaky mesiac fembion som nebrala ale mne moj cyklus upravila určite prišla načas ako mala, a vôbec nebola dlha tak max 5dni a to už aj so špinenim potom už dalej neviem ako lebo som ostala tehu
@lusinda1989 aj ja dufam, ze bude divcatko a aj tajne verim a uz babjko aj volame dominika 😀 a aj mm si mysli, ze bude domca 😀. a chalana uz mam, tak by sa baba hodila 🙂 dufam, ze sa mi vo stvrtok dobre otoci a zistime,ci mam pravdu 😀
@vardzikova no nazdar choroba 😀 ako??
@mistisa ved skus...zato nic nedas a moznoi budes prekvapkana 😀
@spula22 no tak my ideme na to zistenie z krvi 🙂 tak ja to budem vediet na 99,5% 🙂
@lusinda1989 a to kam idete??? a kollko to asi stoji??
@spula22 je to v bratislave taka firma bud sa da krv odobrat tam alebo ju mozes poslat postou ak si z daleka 🙂 a stoji to trochu dost 72€ a da sa zistit pohlavie uz od 10tt 🙂 pozri geneton.sk
@lusinda1989 aha 🙂 fuuha to je fakt dost 🙂 ja sa chystam na 4D sono 🙂. to stoji 35€
@spula22 no ehj ale toto mas 99,5%istotu co je dooost a hlavne kamoska ma termin uz teraz koncom augusta a este stale nevie co cakaju aj napriek sonam lebo sa im nechce otocit tak je to podla mna aj istejsie ....
@lusinda1989 😀 ved ano 🙂 hlavne nech je babajko zdrave 😀 este sa noto aj dokyho skusim vo stvrtok popytat 🙂
@vardzikova ahoj dakujem moc za odpoved a ak sa este mozem opytat, pila si ju cely cyklus alebo len prvych 14 dni, lebo vsade sa pise inac. Dakujem 🙂

@azzura no tak tento rok to bude narocnejsi darcek 🙂