Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mel84 poviem ti je to užastne 😀 hlavne ked si predstavim ako si to tam krásne kopka nožičkami,tlieska ručičkami, robi kotrmelce moje drobatko maličke 😀
@mata_ba dakujem za radu 😉, uz som sa aj zamyslala nad tym ci to nebude zmenou pocasia lebo u nas v rodine su na to citlivy tak uvidim,,,mrcha ma dojst 25 cca tak ak nedojde budem vediet lebo mam ju na den presne 🙂 ...a vy sa uz ako dlho snazite??
@vardzikova ak to bude vyzerat slubno tak hej 🙂 si stale meram BT takze ked uz bude klesat viem co sa blizi
@lusinda1989 ako lasko ani ja bruško neschovavam treba ho ukazať celemu svetu len ja mam dosť kratke trička takže mi je to tak do pol pupka asi .. a vyzera to dosť na prd 😖 tak len kôli tomu by som si kupila dlhšie ... mam doma asi zo 5 ale na leto to asi nebude stačiť 😉 ja ti pošlem link kde sa mne pačia ...
http://www.supertricko.sk/?modul=list&id=47&mod...
http://www.detska-vybavicka.sk/tehotenske-trick...
v prvom linku su take na pobavenie a v druhom su super aj cena je priateľna 😉
@vardzikova joooooooj 🙂 na toto sa fakt najviac tesim 🙂 🙂 moj mm sa prihovaral este ked som nemala ani test pozitivny, povedal ze to urcite vyslo a predstav si ze mal pravdu 😀 teraz tvrdi ze to bude na prvy sup, tak dufam ze to bude pravda 😉 je to proste zazrak neskutocny...
@bubacik5 nemože klesnuť grafik maš super len tak dalej nech sa drži vo výškach 🙂
@mel84 a vam to po akom dlhom čase vyšlo? ak sa možem opytať 😉
@dominika1516 nemas za co 🙂 my sa snazime 7 mesiacov..ale teraz urcite nic,takze ked dojde mrcha,ideme na 8...
@vardzikova na stvrty pokus, tak ze celkom OK si myslim, ne? 🙂
fuu tak to je dost my len druhy mesiac a mala som pocit ze to pojde lahko hned na prvy sup ale neni to az tak lahke bohuzial 😒 ... tak snad uz ten 8 mesiac bude posledny co sa tyka cakania a ze sa uz zadari .. 😉
@vardzikova pekne veci su tam...
no ja mam nastastie len take dlhsie tricka povacsine tak nemusim toho vela kupovat 🙂
@dominika1516 dufam s tebou 🙂 a mne teraz doki zistil,ze mi asi nedorastaju spravne vajicka,tak teraz budem brat liecik a hadam to bude ok 🙂 a ja som asi bola tehu v januari,len odislo babo..a odvtedy sa mi pokaslal cely cyklus..takze tak..ale nevadi 🙂 raz sa to musi napravit 🙂
@steffi1624 ahoooj a vies ze sme na tom rovnako mna by nesmierne potesilo uz byt tehotna a pekne si uzivat tehotenstvo a tesit sa na male babo no tiez sa zatial nezadarilo ale sme len na zaciatku tak snad to pojde coskoro spravnym smerom 😉
@mel84 ja si myslim že to vyšlo uplne super nam to tvralo tak viac ako pol roka ... ale vyšlo to 😉 držim ti lasko prsty a inak snažilkovať sa možte hned? na kyret si nebola?
@mata_ba jaaaj tak to je smutne ☹ ... no tak ale zaberu lieciky a podla mna sa zadari skor ci neskor podstatna je ta snaha o babo 😉
@lusinda1989 tak to maš potom šťastie 😉 ale tak ja novym tričkom nepohrdnem nikdy 😀
@vardzikova dakujem 😉 posli mi este nejaky virusik 😀 na kyrete som nastastie nebola!!! vcera som bola na sone, tak som sa sama vycistila, a maternica uz je krasne stiahnuta 🙂 ti poviem ze mi tak odlahlo, lebo som bola rozhodnuta ze na ten kyret nepojdem...neviem ci cakat na mrchu, ci kaslat na to...ale asi radsej pockame...dufam ze vsetko naskoci ako ma....
@mel84 dobre,dohodnute 😀 juj,konecne si dam ranajky...a taaak by som spala..ach jaj..
@dominika1516 ale jasneee 🙂
@zelovocka rada by som, ale fotak ma moj muz, lebo potrebuje v praci, tak neviem, kedy sa k fotaku dostanem, ale urcite hodim.....muzovi nznacujem, ze ostala vysoka teplota, a on nic....ale ma pravdu, netreba sa tesit na slepo.....ja som bola taka prve mesiace a furt sa mi zdalo, ze som tehotna, teraz som na to nemyslela, som vybavovala ine veci a mozno.....asi v sobotu rano testnem....ani by som nemala tak naponahlo,ale musim sa hned hlasit u doktorov, keby to vyslo, musia mi upravit lieky na stitku, ale aj ostatne - asi vysadit, ci co......tak cim skor to viem, tym lepsie......
@mel84 tak to je potom super že si nemusela isť lebo to by ste potom tak skoro snažilkovať asi nemohli 😉 čiže teraz čakaš na mrchu a tak idete nato?
@dominika1516 a ako dlho sa už snažíte?Berieš aj nejaké vitamíny,alebo zatiaľ to neriešiš??
@mel84 dakujem, aj ja dufam, inak to by znamenalo, ze sme zamiesili akurat pred mojimi narodeninami na tridsiatku....ja som zartovala, ze by to bol najkrajsi darcek, keby to vyslo, tak by bol 🙂
inak muz mi doniesol taliansku staru knizku, ze problemy pocatia - ze nech si precitam, ze je to zaujimave, opisuju tam meranie bazalnej a sledovanie hlienu, a ta knizka je zo 1950 teho, a nazyvaju to, ze Knausov princip........a vnutri su grafiky, aj predtlacene, kde sa da zaznamenavat 🙂
@vardzikova presne 🙂 uz sa tesim na keksik, po mesiaci konecne, uz sa mi o tom aj sniva 😀 😀 😀 a vy ako ked sa mozem opytat? keksikujete, ci davate este pozor?

@mata_ba nebud smutna, lebo ti nakonec este naschval bude meskat. tak drzim palce nech ti co najskor dorazi, nech sa rychlo vyliecis a ovulka je presne na cas 😉 viem, ze si smutna, ale to prejde...