Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 drzim ti palce 😉 😉
@su_san aj ja užívam ten femibol...a tvojmu drahéhu to predpísal gynekolog???No môj bude zatiaľ piť čajík - ten som mu len naordinovala, bojím sa aj trochu, lebo v našej aj v jeho rodine nemôžu mať niektoré páre deti, ale zase sestra aj sesternica otehotneli na prvý šup - tento mesiac sestra má rodiť, tak aspon malé bábenko bude mať aj ked nie naše...ale aj to bude raz...vidíš, sme mladé, zdravé aj tak sa nám nedarí..
@franzziska Ďakujem pekne, teším sa 😵
@svintekova pozitívny test !!! mám ho 😀
@fifitko25 gratulujeeeem moja, normalne placem od stastia. Tesim sa spolu s tebou moja. teraz hlavne davaj na seba pozor. 😀
@azzura
@mistisa
@svintekova ďakujeeeeeem vám kočky, tiež sa tíško teším... otestujem aj z ranného moču, snád to tam ešte ráno bude 😅
fifitko25: gratulujeem!!!!!
ja vás tu baby sledujem a nepíšem ale moc moc sa teším🙂
Paráda!! ked nabehla čiarka rýchlo....to je dobrééé🙂
@mata_ba juuj..to ma mrzí...a kedy ti teraz príde mrcha, keby to bol anovulák????aj tak príde?.či budeš musieť na vyvolávačku?
@fifitko25 supeeer...teda...gratulujéééém...a držím palčeky nech to teraz dopadne už dobre 😉
fifitko25: z poobedného moču taká čiara?🙂)Jasné že ostane, kedy máš dostať ms?
Kocky a teraz pekne nasledovat fifitko25 😀 . Drzim nam silnooo palce. 😉

@fifitko25 ale tak dúfam v to aj ja a budem na vás myslieť!!! Teraz je narade radostné obdobie, smutné uz bolo, tak uz bude len silniet ciarocka, uvidís a este ked aj nabehla rýchlo a je poobede, urob zajtra ráno, urcite bude silnejsia 😉