icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
16. mar 2012

@mel84 nie nie 🙂 tuto sme raz s babami rozoberali takú amatérsku stránku kde si si zadala nejaké údaje a vyhodilo to vhodné dni na snaženie tak len pre srandu podľa toho

mata_ba
16. mar 2012

@mel84 fuha..a vlastne ktory dc si alebo ako si na tom teraz?

@miriamka3 vazne???moja,ale tebe ten jonas vysiel na ovulacne obdobie,nie?mne to vychadza na zajtra rano,ale mykoza svina je furt..

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba práveže vôbec, on mi vyšiel na posledný deň mrchy, to som tu vtedy písala že pre sú srandu som MM spracovala 🙂

meggy004
16. mar 2012

@miriamka3 tak daj vedieť potom ako si dopadla - držím päste 🙂

mel84
16. mar 2012

@miriamka3 heeej? to som ani nezaregistrovala 🙂 a nemas nahodou este link?

mata_ba
16. mar 2012

@miriamka3 no a moja mamina zostala tehu so mnou aj so sestrami,ked jej koncila mrcha 🙂 ale je to haluz,lebo ak mavas normalne ovulku v strede cyklu,tak kde sa tam vzalo vajko? 🙂 ale to uz je fuk...ty sa uz opatruj teraz 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@mel84 počkaj, skúsim pohľadať

su_san
16. mar 2012

@mel84 no kukám, že to tu sype jako v zime snehu 😀 😀 😀 ale ja sa tak teším ako malá 🙂 ja zatiaľ nič nepozorujem a ani sa nesledujem a napriek tomu, že neviem presne aký som dnes DC, tak ma to trošku ťahá kuknúť sa...ale keď že minulý mesiac som dostala na 40 DC, tak ak by som dnes už bola aj 28 DC, tak by to bolo prd platné, tak budem čakať na zázrak 😀 😀 😀

azzura
16. mar 2012

@vardzikova pekne si sprav ak mas chut....treba dat babutku papat 😉 . Ja viem že mas vychádzky až poobede, ale ja ta poznam ako spekulujes, tak to som ta len preventívne upozornila 😀 😀

miriamka3
16. mar 2012

@mel84 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... a ešte bol jeden na nemeckú stránku ale na ten som narazila fakt náhodou tak ho asi ťažko nájdem... ale dátumy sedeli rovnako

vardzikova
16. mar 2012

@luciok a ja sa neobávam ... lebo čakam ešte stale na tu foto 😝

azzura
16. mar 2012

@luciok ok, nabuduce 😉 .

mel84
16. mar 2012

@mata_ba no minuly utorok sa mi to cele spustilo, 6 dni to trvalo, ale tak to sa asi za mrchu nerata....takze teoreticky 12DC..neviem 😒

vardzikova
16. mar 2012

@azzura jaaaj tak teraz si ma preklepla uplne 😀 ach ci panečku na všetko mi prideš 😀

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba neviem, som z toho celého nejako mimo, tento mesiac bol veľmi chudobný na snaženie oproti tým predtým tak ja fakt neviem...teda, neradujem sa predčasne, stále to beriem tak 50 na 50 až pokým sa mi čiarka neukáže silnejšia 😔

mata_ba
16. mar 2012

@mel84 aaaha...no mojka neviem..asi budes musiet pockat na dalsiu mrsinu... ☹

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba no mojka my chceme aby sa ti objavili dve // 🙂 tak ti to privolavame 🙂 no aspon ze tak mojko 🙂 no ja chodim uz po predoperacnych vysetreniach v utorok mi zobrala 7 skumaviek krvi,v stredu som bola zaniest moč dnes pojdem na rengen pluc v utorok interne ☹ tak mam toho fu.aspon ze sme kuchynku uz dorobili tak sa tesim z toho 🙂

mata_ba
16. mar 2012

@miriamka3 no vidis,ty si dalsi priklad,ze ked si baba myslela,ze nic,tak bum 🙂 my sme sexikovali teraz cely mesiac az na par dni a bum-anovulak 😀

mel84
16. mar 2012

@miriamka3 jeeej supiiiis, dakujem, tak mame to 28.3. 6:26 a 26.4.23:12 ten april je nas 😉

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba no ja som nečakala vôbec tento mesiac,vážne...snaha bola na toho Jonáša a potom možno tak 4x lebo MM bol chorý, unavený z práce a tak...

mata_ba
16. mar 2012

@mistisa a to ides teraz na tu laparku??juuuj,hned sa ti bude lepsie vyvarat 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@mel84 🙂 veľm ti to prajem aj keď ťažko povedať či to ozaj bude účinné

gelinka75
16. mar 2012

@azzura moj mm ide este v pondelok k urologovi a potom konecne posielaju ziadost, ozaj neni ti zle z tych liekov co beries? ja sa bojim najviac toho, ze mi bude spatne, lebo mavam aj migreny obcas 😒

mata_ba
16. mar 2012

@miriamka3 verim a drzim paste,aby si mi o 9 mesiacov poslala fotku novorodeniatka 🙂

bubacik5
16. mar 2012

@fifitko25
@miriamka3 aj ja sa tesim 🙂 potiahneme spolu 🙂

su_san
16. mar 2012

@mata_ba tak konečne Ti zabrala tá liečba 😎 , joj, nech ťa netrápi tá hnusoba...a na vyvolávačku ideš na ktorý deň DC???

mel84
16. mar 2012

@miriamka3 dakujem 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba 🙂 ďakujem moc... určite dám info keď odtestujem ešte v nedeľu, zajtra nebudem lebo nemyslím že by bola čiarka silnejšia a ja chcem jasne vidieť silnejšiu 😀

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba no 29.3 mam prijem do ruzinovskej nemocnice 🙂 joj vies co veru ano mame iba dvojizbovy s kuchynskym kutom tak som mala malicko placu a mm mi urobil kuchynu rohovu 🙂 este aj ladnicku mi tam natrepal nechapem ako ale podarilo sa aj umyvacku chacha 😉 😉 😉 😉 😉 😉