Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mel84 milacik,aha co som nasla 😉 http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
dnes je nejaký šťastný deň, tak prajem všetkým, nech je to chytľavé 🙂
@steffi1624 vaaaau tak to bola svadba riadna 🙂 ... no tak ja tiez az ked bude meskat tak spravim test ale nemyslim ze by vysiel moj ocakavany vysledok no nejako nezufam sak treba sa snazit a snazit 😀 raz sa podari a ak nie tak az tak po roku to zacnem nejako riesit skor nie vzhladom na to ze som este pomerne dost mlada nechcem sa nejako tlacit tabletkami alebo behat po vysetreniach to az tak po 25ke 🙂
Skoda ze mas cervenu mna by potesilo keby si oznamila ze uz si dva v jednom 😝
pekny dnik ako to tu tak citam,tak mam pocit,ze kociek, ktorym sa to uz podarilo je viac ako tych, ktore sa este snazia...vyzera to tu dost pozitivne, dobre, ze som sa k vam pridala. snad sa nakazim 😀 tiez som si teraz pozerala toho Jonasa a vyslo mi to na 8.4. co mam kratko pred mrskou... 🙂
a ozaj, vsetkym vam gratulujem 😀 😀 😀
@fifitko25 jasne..načo čakať..ak tam čosi bude...tak už v krvi to zistia....juuj..teším sa....a čakám na dobré správy po 13tej.....zapnem sa sem hneď 🙂)))
@mata_ba ahoj....ja som už v tej mojej stálici....37 +1,2sstupne 🙂
@mattuliatko30 ahojky.ja som dne nemerala,kvoli tej mykoze...ale urcite anovulak..tak pockam do 34 DC a ked nic,letim k mudr.
@mata_ba no naprd takto čakať....a to na sprostú mrchu..keď má prísť nech príde..keď nie..nech ani nechodí 😉
@dominika1516 to je dobré, že dva v jednom...no dobre rozmýšlať, si ešte mladá, ale zase do 25tky čakať nemusíš 🙂...ale tebe sa to hned podarí, máš mladý organizmus, určite aj tvoj partner je mladý, tak paráda..tak skoro si našla tvoju pravú lásku? Ja som ju našla až v 24..ale stojí to zato
@mattuliatko30 no teraz nech len pride,kedze anovulak 🙂 vsak aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
caute, dnes rano som robila test a nic.....je pravda, ze je dvadsiatkovy, hlavne, ze som za neho dala desat eur, ani sa ma nepytal, ktory chcem, az ked som videla cenu, skoro ma svihlo a potom kukam, ze dvadsat.....na desiatkovom bol predvcerom duch, chcela som odfotit, ale ani to nevidno, tak to ani nedam sem......este som nasla jeden desiatkovy, urobim zajtra vecer alebo v nedelu rano, ked neklesne teplota.....a v pondelok k lekarovi, aby som mohla ist v utorok na krv....ja nemozem cakat dlho na potvrdenie, musia mi vysadit tie toxicke lieky na lupus, cim skor to spravia, tym lepsie....ale sama si ich vysadit nemozem, lebo ak nie som tehu, si zbytocne narobim sarapatu, treba si na tie lieky zasa zvykat.....inak graf pokracuje fajn, teplotka sa drzi, cervena nic...
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/

@bubacik5 bodaj by, bodaj by, vravím, ja si sebou vôbec niesom istá, takže ani na to nemyslím ani to tak neberiem, začnem sa nad tým zamýšľať keď uvidím jasnú čiarku 🙂 dovtedy budem mať obavy či predsa nepríde mrcha