icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
21. mar 2012

@anett6212 moja ale keby ti to mohlo pomôcť tak prečo by si to neabsolvovala... trošku by si postresovala a potom by bolo dobre 😉 , ja sa mam už vyborne negrcam konečne 😀

luciok
21. mar 2012

@vardzikova Tak ja mám výplatu cez 500 euro, takže to by som už pocítila ten rozdiel...

anett6212
21. mar 2012

@vardzikova sla by so do toho isto, ale uz teraz sa klepem od strachu. ja sa bojim narkozy. som astmaticka a bojim sa, ze s anepreberiem 😖
ja somt aky bojko

vardzikova
21. mar 2012

@luciok tak ale ja ten rozdiel necitim až nieak extra ... alekeby som mala taku vyplatu ako ty tak by som asi tiež radšej chodila do prace

vardzikova
21. mar 2012

@anett6212 neboj moja ... doky by ta určite neposielal na niečo čo by ti mohlo uškodiť

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova idem ti to skusit poslat

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova Nohavice som kupovala u číňana, pretože v tehu obchodoch majú cenu okolo 40eur za jedny rifle a ja som si za to kúpila troje - rôzne typy (mám v albume - Čo už máme...) A na to "krátke" obdobie mi to stačí 😉
Čo sa týka materskej, tak keďže si platíš DNPO, tak na to nemá žiaden vplyv, materskú budeš mať maximálnu 😉

luciok
21. mar 2012

@vardzikova Veď vravím, že mne to robí dosť veľký rozdiel. Ale zas keby som musela kvôli bábätku, tak na PN určite ostanem..

anett6212
21. mar 2012

@vardzikova ja viem. ale ja som neskutocny bojko, ked sa ma nieco na mne robit. ale prezijem to nie???? len dufam, ze ten duphaston mi pomoze a nemusim nikam chodit. a je tu nova tehulka?????

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa čakam 😀

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova fotky mi nejdu do albumu neviem preco

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz som sa zľakla či mi to potom nieak nezpriemeruju ked som na PN a to mam teraz len 300e, idem pozrieť do tvojho albumiku

vardzikova
21. mar 2012

@luciok ked nemusiš tak do robotky chod lebo to by si prišla o dosť penazi

luciok
21. mar 2012

@vardzikova No, práve som si pozerala výpis, ako výplata príde, tak hneď aj odchádza na splátku úveru a do stavebnín

vardzikova
21. mar 2012

@luciok moja vyplata ide tiež na splatku ... 😠
@aliaxa ja stale čakam 😀

bubacik5
21. mar 2012

Ahojte BABENKY, idem od doktora. robil mi sono. vsetko nasvedcuje tomu ze som tehotna, ale nechcel povedat na istotu, lebo to ma len 3 mm. hovoril, ze o tyzden by to bolo vidiet...a potom si rozmyslel, ze mam prist radsej o 10 dni, lebo to uz moze pomerat a zistit ci nejde o viacpocetne tehotenstvo 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz a to v činaku predavaju aj tehu nohavice?

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova no na to som sa tiež pýtala ale povedali mi že nie, pretože si v podstate stále zamestnaná a máš priznaný ten istý hrubý príjem ako máš v zmluve...krátená si vlastne teraz za to že si PN - tým, že dostávaš 55%
A ešte aj to DNPO urobí svoje, takže by si mala mať materskú okolo 700e (zaokrúhlene)

vardzikova
21. mar 2012

@bubacik5 ahoj cicuš tak to je super tešim sa 😀

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova vsak tie fotky mi tam nejdu pise mi ze chyba

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova ano, síce u nás v meste som našla len jedného ale v Trenčíne mali celkom dobrý výber 😉 tak skús pobehať aj u vás a popýtať sa

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz tak to by bolo uplne super 😉

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa tak to bude asi osud alebo čo 😀

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz no tak to budem musieť pobehať ... len keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova sice len na pol roka ale ano ja sa tiež na to teším :D to bude zatiaľ môj najvyšší príjem 😀 😝

anett6212
21. mar 2012

@bubacik5 ahoj moja, no super. blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz pf to ja by som tu o takej vyplate tiež mohla len snivať 😠

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova no u nás to tiež nie je bohviečo s platmi....

bubacik5
21. mar 2012

@vardzikova ahojky mojka, jj hej, ale ja som to chcela vediet naistotu 😀 povedal mi to co som vedela 😀 kto bude cakat 10 dni este? 😕

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz a tebe priznali aj peniažky z DNPO?