icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 aj ja som rada 🙂 dnes som vratila graf na povodne hodnoty a ovulku mi posunulo na 25 DC 🙂 takze som dnes 9 DPO 🙂 super,uz len 6 dni a pride mrsina 🙂 alebo nie? 😉

@bubacik5 tak nadej je vzdy 🙂 nastavila som graf na povodne hodnoty,takze som dnes uz 9 DPO 🙂

@fifitko25 moc tomu neverim,ale aj keby nie,idem na lieciky a verim,ze sa coskoro zadari 🙂 nech uz 25-ku oslavujeme 3 🙂 a ovulka sa mi posunula na 25 DC,cize som dnes 9 DPO 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@luciok mala,mala...to sa mi stalo hadam prvykrat 😅 ale uz nasadim lieciky na upravu cyklu a skusim ist bez alchemilky,lebo pred nou to bolo ovela lepsie

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 jeeee tak ste mohli mat aj vy dvojicky. ano pracujem, ale iba 4 hodinky poobede. a ty pracujes? ked tam malo robim tak moc nezarobim a doma by som asi nemohla ostat, lebo DNP uz mi prepadlo, som to nestihla a nanovo si neplatim lebo je to moc. nevies ako sa rata, keby som bola pn? a teba nechali doma?

fifitko25
21. mar 2012

@mata_ba hm sranda, že by ti alchemilka tak rozhádzala cyklus?

bubacik5
21. mar 2012

@mata_ba super tesim sa 🙂

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 ja som si DNP neplatila, takže pôjdem z toho, čo mi dá zamestnávateľ a potom sociálka, čiže nič moc 😒 na PN som od dnes, doki ma nechal doma až do 20.4. zatiaľ, aby som bola v kľude.... chodila som totiž z roboty strašne unavená a s migrénami a to nie je v začiatku tehu dobre... takto sa budem môcť vyspať, keď to budem potrebovať, včera som mala neskutočnú krízu v robote a "šlofíka" si tam hodiť nemôžem ☹

mata_ba
21. mar 2012

@fifitko25 neviem..uvidim..lebo citala som tu uz aj take pripady 🙂 dalsi cyklus idem bez nej

mata_ba
21. mar 2012

@bubacik5 aj ja 🙂 dnes sa vsetky tesime 😀

anett6212
21. mar 2012

@bubacik5 hej dakujem. aj ja ti drzim palce nech ste zdarvi obaja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz ano ano bavili sme sa o tom hovorila si že v jeden den by som ukončila a na druhy den začala novu tak? 🙂

anett6212
21. mar 2012

@mata_ba no super. tak drzim päste, aby uz neprisla peknych 9 mesiacov 🙂 🙂 🙂 🙂

luciok
21. mar 2012

@mata_ba Vážne? alchemilka nepomohla? Ja som cyklus pred tehu ju začala piť. Aaa možno si tehotná aj ty...

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova uz mi tie fotky konecne nahodilo tak kukni

aknedz
21. mar 2012

@maxirybka všetko má aj svoje výhody, najväčšie bruško budeš mať, keď už bude chladnejšie a nebudeš toľko opuchať 🙂 mne zase každý hovorí, že najväčšie brucho budem mať v lete, keď bude najväčšie teplo a mne to zase vyhovuje....uvidím, čo budem hovoriť koncom júla 😀

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 dakujeeeem 🙂 bolo by to uzasne 🙂

@luciok no mam pocit,ze nie...lebo do januara som mala krasne 28 DC cykly..potom sa pravdepodobne neudrzalo babo a pokakalo sa vsetky..dalsi cyklus som mala 33 DC,dala som alchemilku a mala som 34 DC a teraz vidis...bolo by to super,keby......

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 aha tak to je fajn, ze si doma aspon mozes kraaasne odpocivat a tesit sa 🙂 🙂 🙂 🙂 a ako sa dostava teda materska? najprv od zamestnavatela a potom od socialky? aj ked som iba na polovicny uvazok?

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova presne

bubacik5
21. mar 2012

@mata_ba tak by to malo aj byt...krasna jar nam zacina 😀 a kopu detiii bude 😀

mata_ba
21. mar 2012

@bubacik5 tak v to duuuuuuuuuuufam 🙂

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 no myslím, že prvý polrok platí zamestnávateľ, potom už štát.... teraz som na PN, takže 10 dní mi bude platiť zamestnávateľ, potom už sociálka....

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 tak ma napadlo, ze to budeme mat v zime....sice do decembra este taka zima nebude ale predsa...ako budeme kocikovat? 🙂 a to budeme potrebovat teplejsie oblecenie a nejaky kabatik alebo bundu na velkeeee brusko 😀

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 aha a to sa potom ako vypocita, ze kolko mi bude platit zamestnavatel? kedze mam malo penazi tak to nedostanem skoro nic potom...

luciok
21. mar 2012

@mata_ba Neboj, ja som nemala nikdy pravidelný cyklus a podarilo sa..

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 juj mojka, v tomto som tiež iba začiatočník, budem sa musieť poradiť s našou personalistkou, ona je strašne zlatá, isto mi povie... počíta sa nejakým percentom zo mzdy, ale presne ti to povedať neviem... jasné, že čím lepšia výplata, tým lepšia materská....

mata_ba
21. mar 2012

@luciok to je hlavne 🙂 a verim,ze bude to tak ako ma byt 🙂

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 ale ak by to bola polka ci kolko kolko tak to skoro nic nedostanem....to uz sa mi asi oplati byt nezamestnana....ozaj a ked je nezamestnana tak dostane hned tych 190 e ci nevies? totok sme akosik nedomysleli...to je na prd

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 to neviem, ale @aknedz má prehľad v platbách pre budúce mamičky, možno by ona vedela zodpovedať na tvoje otázky 😉

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 dakujem 🙂

mistisa
21. mar 2012

@simona161 no pekne vidis sranda asi zalezi od diagnozy 🙂

mistisa
21. mar 2012

@mata_ba tak tak 🙂 dnes sa mi to sice nepodari ale poobede urcite ano 🙂 🙂