Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jejda..neblazni 🙂 nebud nervozna..to nepomoze 😉
@su_san ďakujem mojka 😉 áno vsimla som si a ignorujem to, ta osoba nech je to ktokoľvek, nestojí za to, aby som sa ňou zaoberala 🙂 v robote uz vedia, volala som vedúcej v stredu prečo som na PN 😉 a tešila sa so mnou 😉 cez víkend to chceme zvestovat rodičom, som zvedava na reakcie 😀 a tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj pluvanec 😉
@fifitko25 dobre robíš, netreba jej naháňať vodu na mlyn 😀 a je to nejaká hnusoba hnusná, ktorá tu šmíruje a potom linky kadetade posiela...ale ja nechápem takých debilov, toto sú stránky pre žienky, čo chcú alebo majú baby a môžu sa tu porozprávať, radiť si vzájomne a nie tu riešiť somariny, tak snáď to už skončilo a už nič tu nebude hnusoba písať 😠 😠 😠
ďakujem za pľúvanec, verím, že zúročím 😀
@su_san o co ide? aka hnusoba tu je???
@mattuliatko30 ovu testy sa robia v poobednych hodinach a predtym by si mala aspon 2-3 hodinky obmedzit pitie 😀
@spula22 ahoj mamina 😉
@vardzikova caff maminka 🙂
@spula22 no ako cicuš už lepšie? choroba už prešla? 😝
@vardzikova este trochen sopela hlavka ma boli, ale v pohode uz 😀 avy dvaja ako?? 😀 😀
Och babky taku som dostala chuť na keksik ... ale nie sexik ale keksik že som si ho bola až v obchode kupiť 😀 😀 len teraz uvažujem že som si mohla kupiť dva 😖
@spula22 my dvaja super .. uživam si posledny tyžden marodky lebo potom už chcem nastupiť do robotky 😀
@fifitko25 ahoj mojka... ked pozeram ako ti piše 6 tt tak spominam na moje časy 😀 čas beži ako voda ....
@vardzikova ja som vcera mala neskutocnu chut na makove, tak som si vecer spravila makove slize s medom a to ani tehotna nie som 😅
@gelinka75 fííha žeby som si urobila aj ja? 😀 no moja dala si mi vyborny typ 😀 len som taka ako koza mohla som si kupiť ešte jeden keksik .. lebo večer budem mať určite opať chuť 🙄
@vardzikova ja mam obdobia ked za makove som ochotna aj "zabijat" 😀 😀 keksiky kupujem muzovi vzdy tak aspon 6ks, on to ma na policke a pomaly vyjeda, ja zas take nemusim
@gelinka75 ja milujem keksik Lina ... teraz čo chodi v reklame je uplne perfektna lepši keks som nikdy nejedla ale teraz važne 😉
@vardzikova ja tiez ten keksik milujeeem 😀
@bubacik5 no a ty ako moja? chodiš ešte pozerať na tie šaty?
@vardzikova dobre mojka, nie nechodim...teraz sme nateseny s fazulky 🙂 a pojdeme si objednat obrucky...na saty este chvilku pockame, ale urcite si to nenechame na poslednu chvilu 🙂
@lusinda1989 mojka a ty budes mat ake svadobne saty?
@bubacik5 páni .. ale tehu šatky svadbone su niektore naozaj krásne .. uplne bezva 😀

@mata_ba no práveže ani nie...týždeň pre ms nervózna...potom mrcha..potom zase nervózna..a zase mrcha 😀 tak ani neni kedy 🙂