Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika naša posteľ bude dunieť či bude ovu či nie, my sme totiž ako králiky 😅 😅 😅 😀 a už sa teším, že zajtra už bude červená preč a môžeme začať 🙂 a skús mu dať tú macu, ja to jem tiež a nie je to až také strašné a to máme prášok,dá sa to,zapiješ vodou a v pohode a mám aj viac energie mám pocit, takže je to fajn aj z iného hľadiska 😀
@red_kika my sme kúpili z tej stránky že sypané čaje, mne to pripomína vôňu ako keď moja babka keď som bola malá, tak kury krmila takou zmesou 😀 ,len toto je ešte s takým sladkým podmazom...no nie je to teda žiadna mňamka, ale môj povedal, že v pohode, už si zvykol, vždy berie večer po jedle, ale potom musí vypiť za tým veľa vody alebo čaj, lebo keď málo pil, tak ho do hodiny vraj furt hlava bolela, teraz sa už nesťažuje...vravím Ti berie to seriózne, tak mu musím dnes pozháňať ten fertilman, lebo už nemá 😉
@red_kika ono to je v podstate multivitamín, dá sa všetko kúpiť aj zvlášť,aj som mu to navrhla, že kúpim všetko osobitne, ale ma zrušil, že on je pohodlný a nebude brať za hrsť tabletiek, že takto si dá vždy jednu ráno a má pokoj...ono uvidíme či to pomôže, obaja máme veľmi stresujúce práce a on navyše fajčí a ani spermijky nemusia byť tip-top alebo moje vajká štrajkujú... 😠
caute baby...zelam vam krasny vikend...uzite si ho!!!
@red_kika tak sme sa bavili na takej úrovni, že či by išiel, tak povedal, že počkáme ešte také 2 mesiace,lebo teraz bral ten fertil a macu prvý mesiac, tak a doporučuje sa takéto srandy brať min.3 mesiace, takže ak dovtedy nič, čo verím, že bude 🙂 , tak potom by šiel, nejako ho presvedčím, ja idem v máji k môjmu gyndošovi, tak chcem nejaký kuk na vajká, uvidíme čo bude, dovtedy budeme pracovať na tom, aby netrebalo nikam drahému ísť 😀
Babky dnes sa chystam po 3 mesiacoch konečne pozrieť na naš domček čo tam mm stihol urobiť 😀
@vardzikova zavidim ti moja ale v dobrom....my sme sa vcera pohnevali koli byvaniu ... ☹
@aliaxa ach jaj a to prečo?
@vardzikova ahojky aj dneska si v tej krasnej marhulkovej bluzke? 😝 😝
@franzziska dnes mam modru 😝 😀
@vardzikova odfotis sa? 😝
@vardzikova chceme foto, chceme foto 😀 😀 😀
@vardzikova lebo som mu povedala ze nechcem ist byvam k svokrovcom ze budem doma ...je mi s toho smutno lebo neviem co mam robit moja mama asi tiez ziarli ak by som sla k nim ze mozem byt aj doma a radsej idem k nim a ja ani nechcem ist k svokrovcom mame lahksie vysvetlim nech sa mi nestara do babatka ako svokre a ked budem zas doma tak priatel bude smutny
@franzziska
@su_san babky ale som sama doma 😨 a take dlhe ruky nemam aby som sa odfotila 😅 😝 😀
@aliaxa počkaj vy nebyvate spolu?
@vardzikova škoda, ale kočka si isto pekelná 😀 😀 😀 taká modrá amazonka s bruškom... a nezabudni na 😎 keď pôjdeš von

@fifitko25 tak len pekne spinkaj 🙂 asi to babo potrebuje 🙂
@spula22 moja,viem,ze tebe pozit.tehu test vysiel na 39 DC,ale kolky DPO si bola?