Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dasa povedat ze teraz ano na podnajme v bratislave co mi uz tiez ide na nervy lebo kazdy pondelok sa prevame hore dolu a kazdy piatok zas naspat a ked bude babo uz tu nebudeme priatel ma taku robotu ze moze aj z domu cosi robit tak nebude nutne chodit kazdy den sem len co s toho ze nemame byt a ani dom.....lepsie povedane on na byt nepojde on chce len dom ....a voci mne to moc spravodlive tiez nieje....ja som sa obetovala sla som za nim do bratislavy nemam tu yiadnzch kamaratov iba jeho premavam sa zboka nabok a on chce aby som sla k nim zas len ja aby som sa obetovala a este ked raz bude ten dom sla na dom byvat na dedinu co som ja v zivote nechcela ....a od vcera vecera ako som mu to povedala skoro nic neprehovoril a ja taka truba mu hovorim aby sa nehneval a aby nebol smutny a vzdy mi len povie ze mu nic neni
@su_san chcela som nech zoberiem aspon jednoizbovy byt ale on nechce ze on pozicku sam platit nebude a ja kym pojdem do prace budu tri roky tak pochybujem.....ako aj mne sa unho paci je tam klud lepsie ako u nas ale s babom sa vsetko zmeni ja sa bojim ze sa do nas svokra bude starat uz teraz je to take kuka kociky a hovori mi ake koliecka sa jej nepacia poze prebalovaci pult a hovori mi ze ten sa moze dat do kupelne a potom este poznamenala ze ak teda budes tu byvat a pritom my s priatelom sme chceli len tu podlozku nie aj skrinu dalsi problem nastal postielke ja uz mam vybratu aku chcem aj so setom vsetko k tomu a pyta sa ma ako je zaclonka je otocena tak som jej povedala a ona ze lepsia bz bola z boku...vted den som sa rozhodla ze ja tam ist nechcem
@aliaxa ahoj, prepáč, že sa vám do toho pletiem. Ale svokra chce pomôcť 🙂 snaží sa. Ale mne osobne by to tiež vadilo, moja svokra veľmi rada ľuďom doslova diktuje(napr.toto je pekné, že? a bude to opakovať do vtedy, kým nepoviem, že ano - ale pri tom sa mi to nepáči), nerozmýšľala by som a určite s ňou už nechcem bývať.
Nestresuj sa. Všetko sa vyrieši, nechaj všetkému čas, všetko nejako vyplynie...u mňa to v poslednom čase normálne funguje. Nestresujem sa dopredu, všetko nechávam tak a ono sa to fakt samo akosi vyrieši 🙂 niekedy inak ako chcem ja, ale hlavne, že sa to vyrrieši.
@su_san urobme si vikend... 🙂 ja som si napr tento tyzden kupila pekny novy koberec do izby 😀 😀 treba si robit radosti...tak tento vikend "sa idem z neho tesit" 😀 😀 ...vzdy myslim na to ze "tam vonku" ziju hnusni ludia, nespravodlivost a zla doba, tak ale ked dojdem domov tak sa chcem tesit a mat taky svoj svet tu.... ma upokojuje ze pridem do vlastneho bytiku,ze tu s manzelom zijeme sami v pokoji a zariadujem si ho podla seba 🙂 🙂
@luluapali vcera ked som mu to povedala povedal ze on si aj tak spravi podla seba a ze on by jej povedal keby sa stara ale pochybujem nazaciatku su to vzdy len recicky ....cez vikend sme boli s mojou mamou a sestrou v asku v trencine kuknut gauc a potom sme bolli este v laugu a priatel tam kupil vahu dovliekol ju domov a uz vyzvedala kde sme boli kedy sme boli ako sme tam boli kde sa ta vaha kupila kolko stala co mama bola kukat ako na spovedi boze ...
@luluapali to je jasneee ja verim tomu ze by sa vztahy pokaslali a zas by som trpela len ja pretoze ja nemam taku povahu ze si otvorim hubu a povedala jej svoje ja by som bola radsej ticho a trapilan sa ...a este nam hrozi ze budeme byvam pod nimi lebo maju dvojgeneracny dom len dole este zije babka s dedkom tak dufam ze sa bude staviat ten dom ako povedal
@aliaxa hehe 😀 a čo nemá kamarátky, že tak od vás vyzvedá? pokiaľ nejdete spolu kupovať, dovtedy jedným uchom dnu a druhým von. ak bude chcieť už riešiť nákupy, tak ju stopni. a hotovo. možno chvíľu bude na teba urazená, ale potom ju to aj tak prejde, lebo sa bude tešiť na bábätko 🙂
caute zienky, tak dnes cervena uz pomaly konci, sa tesim na nove snazilkovanie, tento tyzden pojdem na tampony, ci nemam nejaku infekciu, co by branila otehu a kuknu na krcok, a ked bude zasa krvacavy, tak asi ma objednaju o taky mesiac dva na zakrok laserom, lebo to moze narobit problemy aj pocas tehu, krvacat, otvarat sa, dovtedy budem snazikovat a potom 6 tyzdnov abstinencia.......vraj silny zapal a rozsiahla ektopia moze zabranovat oplodneniu ale aj uchyteniu, tak som sa objednala......
som sa pytala mojho, ci by isiel na spg, keby dr chcela, lebo asi mi navrhne aj hormonalny profil, ked mam aj s tou stitkou aj so zrazanlivostou a s horuckami problemy...a moj, ze co k tomu treba, a ja ze ist tam, nechat im tam spermie v pohariku a odficat a on s usmevom, ze nie je problem 😀
sa velmi tesi, bol smutny, ked nic.....aj ked sa tvari, ze nic....sa ma pytal, ci som objednala nove teho testy, lebo vie, ze bol posledny 😀 tak idem objednat.....
inak som zasa na diete, ale nic drasticke, akurat nemlsat.....zatial dole dve kilecka.....
tehulky pekne oddychujte a my snazilky pokracujeme 🙂
@aliaxa to ma mrzi s tym byvanim, snad sa to rychlo nejako vyriesi, alebo cas ukaze to spravne riesenie....ja sa mam fajn, som daleko od svokry aj od mamy....svokra ma netrapi, tu nemoze citit ani moj muz, ale moja mama by mohla byt blizsie, aj ked sme zadobre len kym sa vela nevidime 😀 neviem ani, co ti poradit, ty najlepsie poznas ludi, co ta obklopuju, skus s chladnou hlavou zhodnotit, co by ti najviac vyhovovalo, a hlavne si do babatka nenechaj vela hovorit, ani nase mamy si nenechali....kazdy ma svoju rodinu a tam rozhoduje. zato, ze sa u niekoho byva, treba byt vdacny, pomahat, prispievat, ale neda mu to pravo sa montovat do vychovy a prezivania tvojho vztahu s dietatkom......zelam ti vela sil a skore vyriesenie toho byvania 🙂
baby môže mi duphaston brániť v ovu? mám ho brať od 18 DC a ovu som mavala vždy tak 25 DC, mám ho na upravenie cyklu.
@mata_ba dakujem, aj tebe prajem, nech sa da vsetko do poriadku a nech sa uz zadari, sledujem, ako sa tu trapis, tak nech skoro pride odmena 🙂
inak rozmyslala som, ci by mohol byt na nieco dobry ten conceive gel, ja bohuzial gel musim pouzivat, inak sa neda, ebo total sahara, ale tento by mal byt prijatelnejsi pre chvostikovcov, aj by mal udrziavat priaznive ph....alebo staci hocijaky sperm-friendly? co ja viem......topiaci sa aj slamky chyta....uz fakt myslim na vsetky moznosti, ci som aj chvostikovcov neotravila 😀

@mata_ba milacik nekay 15-16 DPO...uz si presne nepamätam, lebo ja som si ovulku znacila do kalendara koli nepravidelnemu cyklu, ale kalndar uz z minuleho roak nemam 😒