Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba hej nejak su vsetci tehotni naokolo 🙂 aj suseda na chodbe ma uz 1 dieta a nedavno som si vsimla ze jej vyrasta brusko...tak my sme tu sami dvaja a oproti bude samy krdel deti
@spula22 no veru 😀 a dakujem..
@luciok vyzera to tak ze som tehu 😵
@franzziska urcite pride aj na vas..verim tomu..
@bulik30 no hlavne som vypla,lebo doki povedal,ze vajka nedorastaju ako by mali..a dal mi liek..ale asi sa k nemu ani nedostanem..dufam 🙂
@luciok dakujem..neboj sa,nakoniec tu budeme vseeeetky tehulky 🙂
@moni1007 dakujeeeem
@red_kika mojka,neboj sa..nepotrva dlho a bude to 😉
@mistisa dakujeeem..neboj sa,nakazis..to uz ked ja som chytila,vy musite! 😉
@fifitko25 dakujeeeem...aj ja sa zacinam vazne tesit 🙂
@fifitko25 no veru som rada ze tu boli fakt mi to pomohlo ked som dubaka drzala na rukach a skeril sa od ucha k uchu na vsetko.a predstav si ze 7 mesacny chlapcek a krasne papal chlebik s marmeladou chapes? to by ma ani nenapadlo a svagrina ze daj mu chlebik z dzemom 🙂 joj zlaty je 🙂 😉
@fifitko25 joj moja uz aby to bolo 🙂 tesim sa na to moc 🙂 ale teraz sa hlavne tesim nech som uz po laparke na izbe aspon a zobudena uz z narkozy 🙂 a v sobotku domov a potom prva mrcha hned kupim ovu testy a hned ideme na to s mm a ked nevide tak potom IUI a to uz hadam ozaj vide 🙂 😉 😉 😉
@mistisa drzim ti palce 🙂 len aby ti to vyslo hned na prvu MS..asi samotna laparka stacit nebude...pojdes z nemocnice aj s liekmi na ovu?
@franzziska dakujem mojka 🙂 no uvidime asi ma nechaju po tej laparke ten cyklus a potom ma budu stimulovat si myslim aspon teda 🙂 uvidim podla toho co mi povie dokino kedy mam k nemu opat prist 🙂 a ty ako mojka? nieco nove?
no a co myslite... zeby uz prichadzala ovulka... ked dnej mam plodny hlienik...aaa grafik takto
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@mistisa nie nemam, ziadny duchovia 😀 😀 cakam na tie vysledky jak som ti hovorila..to este mesiac nepresiel
@franzziska no ved to viem ale tak ci nahodou nieco medzi tym nevyslo von vies ci nahodou nieco nove neni a tak 🙂 to viem ze za mesiac 🙂

@su_san ahoj, tak budeme testovat spolu a pekne spolu tehulkovat 🙂 ja som si nasadila FEMI kvapky,
tak som zvedava na ten zazrak
@mata_ba gratulujeeeeem, tesim sa s tebou 🙂