icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sagitta8
27. mar 2012

@su_san ahoj, tak budeme testovat spolu a pekne spolu tehulkovat 🙂 ja som si nasadila FEMI kvapky,
tak som zvedava na ten zazrak
@mata_ba gratulujeeeeem, tesim sa s tebou 🙂

bubacik5
27. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka 🙂 gratulujeeem a nech pekne silnie. graf mas paradny 🙂

mata_ba
27. mar 2012

@sagitta8
@bubacik5 dakujeeeem

franzziska
27. mar 2012

@mata_ba hej nejak su vsetci tehotni naokolo 🙂 aj suseda na chodbe ma uz 1 dieta a nedavno som si vsimla ze jej vyrasta brusko...tak my sme tu sami dvaja a oproti bude samy krdel deti

moni1007
27. mar 2012

@luluapali no treba v prvom rade veeeela pit. pila som brusnicovy caj a jedla brusnice a v lekarni mali kedysi aj take brusnicove tablety. a balila som sa stale do deky, najma teda krize 🙂

luciok
27. mar 2012

@mata_ba Ahoj, tak ako? nebola som tu zas pár dní

spula22
27. mar 2012

@mata_ba tak vidis 😀 gratulujem 🙂 ale si ma nakoniec predsa len tromfla 😀

mata_ba
27. mar 2012

@spula22 no veru 😀 a dakujem..

@luciok vyzera to tak ze som tehu 😵

@franzziska urcite pride aj na vas..verim tomu..

bulik30
27. mar 2012

@mata_ba 🙂 zrejme to tak bude , clovek vypne a ono to príde , velmi sa tesim s tebou , pekne sa to tu rozrasta 🙂

luciok
27. mar 2012

@mata_ba Jeeej veľmi ti to prajem 😉 Tak sa mi zdá, že sa to tu s tehuľkami rozbehlo, čoo? To je ale super!!!

moni1007
27. mar 2012

@mata_ba tesim sa s tebou. 🙂 tisko gratulujem 😀 a zelam nech to vsetko dobre dopadne 🙂

red_kika
27. mar 2012

@mata_ba jaj normalne ti zavidim

mistisa
27. mar 2012

@mata_ba mojka moc ti gratulujem moc moc,mam pocit ze sa konecne v kolonke prvosnazilky rozmohla tehotenska chripka jedna od druhej to chytate 🙂 to je super dufam ze sa aj ja nakazim uz takou 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

fifitko25
27. mar 2012

@mata_ba neboj sa, toto už nezmizne, je to pekne vidieť 😉 veľmi sa teším, že vám to vyšlo 😵

mata_ba
27. mar 2012

@bulik30 no hlavne som vypla,lebo doki povedal,ze vajka nedorastaju ako by mali..a dal mi liek..ale asi sa k nemu ani nedostanem..dufam 🙂

@luciok dakujem..neboj sa,nakoniec tu budeme vseeeetky tehulky 🙂

@moni1007 dakujeeeem

@red_kika mojka,neboj sa..nepotrva dlho a bude to 😉

@mistisa dakujeeem..neboj sa,nakazis..to uz ked ja som chytila,vy musite! 😉

@fifitko25 dakujeeeem...aj ja sa zacinam vazne tesit 🙂

mistisa
27. mar 2012

@mata_ba a kedy pojdes dokimu na potvrdenie? hm? na krvicku? 🙂 joj ved pozajtra uz idem na prijem do tej ba tak potom uz dufam ze aj ja budem mat dve // 😉 😉 😉

fifitko25
27. mar 2012

@mata_ba už to bude len silnieť 😉 aj môj prvý test bol taký duch a potom sa to pekne rozbehlo 🙂

fifitko25
27. mar 2012

@mistisa fíha to už zajtra? a vo štvrtok ťa už riešia? 😨 tfuj tfuj tfuj nech to dobre dopadne 😉

red_kika
27. mar 2012

@mata_ba ja potrebujem teraz silnu motivaciu, lebo mm si nevie najst pracu a som z toho dost na dne ☹

mistisa
27. mar 2012

@fifitko25 no pozajtra mojko a v piatok ma riesia. ☹ dakujem mojko. joj strasny strach mam 140 na 90 tlak.asi sa mi straca optimizmus ☹ ale nejak to zvladnem hadam.posunul ma dopredu moj maly 7 mesacny synovcek s ktorym tu bol moj bracho cely vikend 🙂 😉 😉 😉 😉

fifitko25
27. mar 2012

@mistisa dobrá motivácia 😉

mistisa
27. mar 2012

@fifitko25 no veru som rada ze tu boli fakt mi to pomohlo ked som dubaka drzala na rukach a skeril sa od ucha k uchu na vsetko.a predstav si ze 7 mesacny chlapcek a krasne papal chlebik s marmeladou chapes? to by ma ani nenapadlo a svagrina ze daj mu chlebik z dzemom 🙂 joj zlaty je 🙂 😉

fifitko25
27. mar 2012

@mistisa no však aby z neho vyrástol riadny chlapisko 😝 ja mám tiež takú motiváciu u susedov pod nami a veľmi sa teším,že už budeme mať aj vlastné 😉 no a po laparke uvidíš, ani sa nenazdáš a už budeš zas vyklepaná - ale z // z testu 😉 😉

mistisa
27. mar 2012

@fifitko25 joj moja uz aby to bolo 🙂 tesim sa na to moc 🙂 ale teraz sa hlavne tesim nech som uz po laparke na izbe aspon a zobudena uz z narkozy 🙂 a v sobotku domov a potom prva mrcha hned kupim ovu testy a hned ideme na to s mm a ked nevide tak potom IUI a to uz hadam ozaj vide 🙂 😉 😉 😉

franzziska
27. mar 2012

@mistisa drzim ti palce 🙂 len aby ti to vyslo hned na prvu MS..asi samotna laparka stacit nebude...pojdes z nemocnice aj s liekmi na ovu?

mistisa
27. mar 2012

@franzziska dakujem mojka 🙂 no uvidime asi ma nechaju po tej laparke ten cyklus a potom ma budu stimulovat si myslim aspon teda 🙂 uvidim podla toho co mi povie dokino kedy mam k nemu opat prist 🙂 a ty ako mojka? nieco nove?

e.l.i
27. mar 2012

@mata_ba vidis drahusik.. ja som juuz videla predtym,,,,a teraz sa krasne objavila.. velka,,,, gratulka...a krasne tehulkovanie...a prosim posli mi uz nejake bacilky.. nech sa uz konecne aj ja nakazim... 😉

e.l.i
27. mar 2012

no a co myslite... zeby uz prichadzala ovulka... ked dnej mam plodny hlienik...aaa grafik takto
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

franzziska
27. mar 2012

@mistisa nie nemam, ziadny duchovia 😀 😀 cakam na tie vysledky jak som ti hovorila..to este mesiac nepresiel

mistisa
27. mar 2012

@franzziska no ved to viem ale tak ci nahodou nieco medzi tym nevyslo von vies ci nahodou nieco nove neni a tak 🙂 to viem ze za mesiac 🙂