Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no kludne by som ti poradila ale neni dovod..ako som pisala mistise, to nema suvis s otehotnenim ci snazenim...ja tam chodim lebo mam taku diagnozu a chodila aj ked som sa este nesnazila o babo...
a kazdopadne na genetiku neposielaju hocikoho, lebo su to dost drahe testy..takze bud musis mat nieco v rodine alebo nejaky podozrivy nalez z tych tradicnych testov co robia kazdej tehule...nikoho tam neposielaju len preventivne
@mistisa boze preco sme take nedockave? 😀 😀 😀
@franzziska chacha ze? aj ja sa pytam niekedy 🙂 😀 😀 😀 😀 sme zeny asi preto chachacha 😀 😀 😀 😀 😀
@franzziska no to som pochopila z tej prvej odpovede, vsak praveze mi pred par rokmi na ocnom povedali,ze to vyzera na marfanov syndron a mala by som ist na geneticke testy,ale ked ma nikde neposlali, tak som to neriesila, som si povedala,keby to mysleli nejak vazne,tak mi presnejsie povedia,co mam robit a kde sa objednat. no a teraz som sa dozvedela,ze to som mala riesit s obvodnou lekarkou, ze aj ked na ocnom maju podozrenie, nemaju v kompetencii ma niekam vyslat. takze tak 😒 tak tento tyzden asi pojdem k obvodnom
@mistisa ozaj a tie vitaminy a prirodna baza...preco vlastne doktori vobec nehovoria o tych pomockach? teda este som s anestretla ze by nejaky dr odporucil prirodne veci
@franzziska no ja neviem netusim ani ja som sa s tym nestretla este mne az mamina povedala ze bylinky pit cajiky a take a kamoska mi poradila to calibrum baby plan tam je aj kyselina listova a vsetky dolezite veci.neviem preco to neradia ved to neuskodi len to moze pomoct.neviem 🙂 a ked som sa na to pytala ci mozem nejake kvapky na prirodnej baze tak mi doktor povedal ze to nedoporucuje lebo ze moze sa to pobit v tele s tymi liekmi co beriem.ale ked ti neberies ziadne hormony na kolko nemozes si myslim ze ty by si mohla taketo veci 🙂
Jupíííí konečne mi prišli tehu rifličky ešte po nich skočiť na poštu 😀 len keby sa mi tak chcelo 😖
@mistisa ale celkom to ide aj do penazi 😀 😀 uvidim, spytam sa noveho dokyho...vies ako ja mam na toto taky nazor ze ked sa prirodzene snazis a si na zaciatku snazenia tak prirodna baza je supis doplnok, ale ked ti objavia problem tak cajiky su podla mna malo....a ked maju nastupit tie lieky, tak neviem... 😖
@moni1007 no ked ta posielali tak si tam mohla ist uz davno
@vardzikova hehe malinkaaa 😀 😀 no pod pod von pekne 😀 😀
@vardzikova no mojka len sa prekonat a bezat. 🙂 nic ine ti neostava 🙂 alebo poslat mm 🙂
@franzziska no ved to moja to zalezi na tom co ti uzavru aku diagnozu. no ja som si kupila napriklad kvapky vola sa to Jeřab ptačí je to výtažok z pupeňov jarabiny vtáčej a je to pri poruchach menstruacie , znizenej hladiny zenskych hormonov a neplodnost.ono to je pre mna ako stvorene lebo ja mam nizsiu hodnotu zenskych hormonov ale nemohla som si ich davat prave kvoli tomu ze som braala hormonalne tabletky ☹ mozno by mi to pomohlo 😠 😠
@franzziska no praveze ma priamo neposlali, sa ma pytali ci som bola a pod. ale nic priame, a ako som hovorila, tak mi az teraz bolo povedane,ze to mam riesit s obvodnou. a tie testy si si sama platila. a kde sa taketo testy robia?
@mistisa kočka, ver, že to dopadne dobre, teda nie dobre, ale najlepšie 🙂 🙂 🙂 verím, že stres to je, ale ver dokim a svojmu telu, že to zvládnete a motivuj sa rovnako ako doteraz, ja by som to tiež podstúpila ak by doki povedal, že je to šanca na tehu bruško a to som malý poserko, lebo som ešte nikdy nebola na žiadnu operáciu ani neležala v nemocnici okrem toho keď som sa tam narodila 😀
si silná žienka a super povzbudzuješ ostatné babky tu keď to potrebujú, tak teraz Ti my pošleme kusisko pozitívnej energie a dopadne to na 1***************
@su_san jej moja dakujem moc.fakt to pomaha.no ja som taka ze vsetkym viem pomoct a poradit ale ked pride na mna ostanem nejaka slaba 😠 toto co si mi napisala by som si najradsej odfotila a nechala stale pri sebe 😉 😉 😉 ja som na tom tak isto bola som v nemocnici iba ked som sa narodila 🙂 asi preto ten stres 🙂 no a mas veru pravdu ked to ma pomoct preco to nepodstupit vsak? dakujem moc si zlata 🙂 teraz ma aj posunulo trosku to ze tu bol brat s mojim synovcekom co ma 7 mesiacov tak som si povedala idem do toho lebo takyto poklad chcem aj ja doma 🙂 dakujem moja este raz vazne si to krasne napisala 😉 😉 😉
@mistisa sú chvíľky, keď potrebuje človek povzbudenie a toto je presne tá, keď si ty na rade... 😉 Pán Boh nás skúša, teba už hodne dlho, ale už sa blížiš do ciela, tak hlávku hore, kráčaj vpred, budem na Teba v piatok silno presilno myslieť, dúfam, že zaspíš a nebude sa Ti čkať na operačnom stole 😀 😀 😀
@franzziska no co ty vies mozno ano 🙂 zalezi co mas 🙂
@franzziska som to myslela z toho hľadiska, že sme také "panny" s mistisou, čo sa týka pobytu v nemocnici, jasnačka, že žiadna operácia alebo pobyt nie je cool, ale ak to už človek raz zažil, tak aspoň vie čo ho čaká, ja to mám napočúvané od mamy, ale tak v danej chvíľke by mi ani zastrúhaný vlas nevošiel do riťky ako sa vraví, som v tom poserko 😀
@su_san veru moja mas pravdu 🙂 aj optimista ma slabe chvilky.a veru je to ta kedy aj ja potrebujem podporu.a moc si vazim ze si sa ujala tej pomoci a urcite ti hned ako budem schopna napisem ako to dopadlo.chacha no veru asi by sa nepotesil doki keby mu tam zacnem ckat ze? chacha.no veru dufam ze mame ten ciel uz za rohom.a ten roh je laparka 🙂 a ty si ako na tom mojka? co mas nove? ako pokracujete? 😉 😉 😉 uz nech sme vsetk tehulky a nech si vytvorime tehu temu 😉 😉 😉 😀 😀 😀
@franzziska ty vtipálku...už kebyže tam človek leží, tak ok, ale dovtedy, ten klistír a že ani piť ti nedovolia a tak...už kebyže ležím a zívam, je mi to jedno asik alebo ibažeby nie??? 😀 😀 😀
človek sa bojí nepoznaného a bolesti duplom 😔
@franzziska
@mistisa tak babule už som bola ... nechcelo sa mi čakať na mm ked pride domov 🙂
@su_san pockaj na hocijakej operacke nesmies pit a daju ti klistir? uf 😔 😀 😀

@mata_ba je to tam 😀 ...len nech to silnie...veľmi ti prajem, ako aj všetkým babám... 😵 a aj sebe 😀