icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
30. mar 2012

@mata_ba aj ja chcéééééééééééém, si na mňa zabudla...a inak srdečne gratulujem, užívaj si to 🙂

elebe
30. mar 2012

@mata_ba kujéééééém..... 😀

su_san
30. mar 2012

@fifitko25 blahoželám k srdiečku, nech ste zdravučký/é obaja/obe 🙂 a pekne vegeť domka, ak nemusíš, do práce sa neponáhľaj 🙂

fifitko25
30. mar 2012

@mel84 Ďakujem, bolo to neuveriteľné 🙂 prajem vám to všetkým, aby ste to videli, aký je život zázrak, že 2,5 mm "niečo" je už vlastne človiečik so srdiečkom 🙂

fifitko25
30. mar 2012

@su_san ďakujem moja, neboj sa, o chvíľu budeš písať ty svoje pocity z prvého sona, uvidíš 😵

mel84
30. mar 2012

@fifitko25 ja si to neviem ani predstavit, ze nieco 2.5mm moze mat srdiecko, je to proste neskutocne a neuveritelne 😵 😵 taky mali chrobaaacik 😀

su_san
30. mar 2012

@mistisa tak už ťa isto "kukajú" mojka, tak myslím na teba silno silno, snáď sa ti nečká na operačke a verím, že ti tam spravia poriadok s neposlušnými vajkami a aj také diaľnice ti tam urobia, že baby bude šup šup 😀

su_san
30. mar 2012

@fifitko25 kiež by si mala pravdu, budem Ti veriť 😉
takže už Ti vadia pachy z jedál? tak snáď ti nebude moc zle...

su_san
30. mar 2012

@mel84 ako sa dnes cítiš???

red_kika
30. mar 2012

@su_san jako u teba? uz bola ovu? ci si akurat v tom 🙂

su_san
30. mar 2012

@pacica tak snáď sa to už definitívne zlepší a problémy ťa nadobro opustia...čo ti povedal doki mojka??? tak pi veľa čajíkov, mne pri nejakých problémoch vždy pomohlo veľa tekutín 😉

delideli
30. mar 2012

@mata_ba : fiha,to je virusova naloz,ani mi to obrazovka nevie pobrat 🙂,tak to bude tehuliek 🙂
dakujeeeem🙂

su_san
30. mar 2012

@red_kika čau kočka! no včera som netestovala, lebo som bola v práci a som nestihla, dnes som 12DC, tak skúsim dnes, na 10DC tam bol len taký mini dúšik, tak dnes skúsim znova, ale myslím, že ešte asi nič nebude, tak na budúci týždeň skôr, vždy som si myslela, že mám ovu okolo 15-16DC, podľa bolesti, tak uvidím, lebo tá alchemilka mi nejak potláča ovu pocity 😉

mel84
30. mar 2012

@su_san ahoj Zuzka 🙂 akurat som Ti isla pisat, ze ako sa mas 😀 uz je lepsie, dakujem, ale musim dietovat aspon do nedele nech si to nezhorsim zase..som zohnala vcera v jednej lekarni homeopatika, tak to si davam 😉 plus cajiky bylinkove na zaludok..som rozmyslala, ci si nespravim jarny detox, tak mam co som chcela 😀 len v trosku inej forme ako som si predstavovala...

delideli
30. mar 2012

@mel84 : ahoj 🙂 dneska sa mi zo sluzobky vrati mm,takze mam tiez naladicku super,lebo sa uz velmi tesim..no a navyse mam dnes volno a zacian vikendik,co viac si mozem priat 🙂psi nemaju s
inak co sa tyka pocasia-tak nase psi s nim nemaju absolutne problem ,tie by pobiehali vonku vkuse,zima nezima,dazd nedazd🙂

azzura
30. mar 2012

@mata_ba dakujem že si aj na mna myslela s tehu virusikmi. Držte sa

red_kika
30. mar 2012

@su_san ja mavam normalne okolo 14DC a tento mesiac ma to prekvapilo, ze som mala na 11DC total pozitivny test

delideli
30. mar 2012

@fifitko25 : tak to je super,ze uz ste videli aj srdiecko 🙂je to uuuuzasne, gratulujem 🙂

su_san
30. mar 2012

@anett6212 tak skúsim dnes na 12DC testnúť, dali sme si včera keksík 😅 takže uvidíme...myslím, že ovu bude neskôr...a ty ako? nebolia ťa už vaječníky? a kalcium nezaberá? u mňa je to jediné čo mi zabralo vždy...inak som mala predtým veľmi slabú imunitu, som strácala hlas pravidelne každý druhý mesiac, tak to bolo na nervy to škriekanie moje 😀 😀 😀

fifitko25
30. mar 2012

@su_san najhoršie je to ráno, mám žalúdok ako na vode, nemôžem nič zjesť a pritom som taká hladná.... dám si malé sústo a čakám, čo to urobí a keď to v žalúdku ostane, zjem aj zvyšok 😀

fifitko25
30. mar 2012

@delideli ďakujeme mojka, dúfam, že o 2 týždne uvidíme viac 😉 mimčo zatiaľ vidieť nebolo, len také blikotanie v dutinke 🙂 ale doki vravel, že tam je a má 2,5 mm a že je to primerané môjmu týždnu tehotenstva

su_san
30. mar 2012

@mel84 mojka a to Ti všetko spustilo to hrozno s kávou??? si si podráždila asik žalúdok, nie??? a čo ti vlastne bolo? len bolesti žalúdka či si zvrackala? mne pomáhal čierny čaj na ukľudnenie žalúdka a jedla som vtedy len sucháre alebo pečivko s maslom alebo ryžu a kuracie prsia na vode a pila colu a to mi pomáhalo...a ešte smecta mi robila dobre...

luciok
30. mar 2012

@fifitko25 Jasnééé, takú mám aj ja a je v ňom ešte také malilililinké slniečko 🙂

su_san
30. mar 2012

@red_kika to možno ma tiež prekvapí, ale hlavne verím, že aspoň uvidím nejaký pozitívny ovu test vôbec, lebo to by ma šľahlo, keby žiadny nebude...myslíš, že sú spoľahlivé? inak ak si mala pozitívny na 11DC, tak ovu prebehne do 24 až 36 hodín, takže akoby si reálne mala ovu na 13DC, takže tvoje pocity boli dobré 🙂

su_san
30. mar 2012

@fifitko25 tak možno máš babuľku v brušku a už sa hlási...všetky moje známe čo čakali dievčatka im bolo zle od začiatku...ale hlavné je zdravíčko tvoje a bábatka, ostatné už len poteší 🙂

fifitko25
30. mar 2012

@su_san ešte to nie je tak, že by som grckala 😀 ale ráno je to zlé, kým čosi zjem... 😅 potom už v pohode

luciok
30. mar 2012

@fifitko25 Ja sa tiež musím najprv najesť, ale nie moc a potom mi začína byť zle navečer. Už keď sa blíži piata hodina večer, som hotová a bývam hroooozne unavená

mel84
30. mar 2012

@su_san nie vobec nic len bolesti zaludka, mne by uz dnes nic nebolo kebyze si nedam v stredu vecer tu surovu zeleninu, takze sa mi to zase zhorsilo 😒 najma teda asi rukola... tiez len suchare, ale papam aj zrele banany, jablcka, a vecer mi mm urobil varene zemiaky s brokolicou varenou, a nic ma nebolelo..dufam ze som si uz vsetko zle vycerpala a uz len dobre nas caka 🙂
pocuj tak vy cez vikend budete sexikovat a sexikovat co? 😀

red_kika
30. mar 2012

@su_san uz prebehla (teda ak vajko fakt prasklo) lebo sa mi zvysila teplota
ci su spolahlive neviem, lebo kamoska mi hovorila ze ovu testy mala pozitivne ale ked sla k lekarke tak ta jej povedla, ze tam vidi viacej neprasknuty vajicok cize ovu nemala par mesiacov

mel84
30. mar 2012

@delideli tak to poznam, moj tiez chodi casto prec 😒 ale som mu oznamila, ze kym nezostanem tehotna, tak si to bohuzial bude planovat podla mojej ovulky 😀 ale suhlasil, uz ma asi dost toho mojho mraucania 😉