icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa presna tak...pekne sa vyliec..a potom bude vsetko 🙂

@anett6212 tak to si teraz trafila...uvidime 🙂

momamo
3. apr 2012

@danjelca Ja som uz v 21 tt takze ja uz pohyby citim dost zretelne🙂 Dokonca aj kopanceky ..🙂 Ale viditelne zatial niesu🙂 Moze to byt u teba ze su to kopanceky ale take jemnucke este ...Urcite🙂 Poriadne pridu neskor .. Ale myslim si v tvojom tyzdni este niesu pohyby take pravidelne, tak potom sa netreba lakat🙂

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa presna tak...pekne sa vyliec..a potom bude vsetko 🙂

@anett6212 tak to si teraz trafila... 🙂

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa tak čistiť .. no čo ja viem skôr by som povedala že je to tou podraždenou maternicou ved sa ti v tom vrtali takže neboj všetko bude v poriadku ja som to tiež takto mala 😉

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba a nie je to pravda????? je to uzasny dar. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja sa na to tesim strasne dlho. 🙂

momamo
3. apr 2012

@vardzikova nie nie nemam ... Mne staci ho stale citit, ci pohybmi alebo kopancekami🙂 Viem kedy spinka a kedy je hore🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa počuj, nech ta nenapadne ist do prace. Ja sedim na zadku v kancli a mala som problem to vydrzat. Takže sa nikam neponahlaj, nestoji to za to

danjelca
3. apr 2012

@momamo tak sa teším na prvý riadny kopanec🙂))

vardzikova
3. apr 2012

@momamo tak to musi byť uplne super ked je to take uplne citeľne 😀 a aj vidno ako sa ti bruško niekedy hýbe?

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 je..najuzasnejsi 🙂 som z toho hotova...a stale mi to beha po rozume..a kamkolvek sa pohnem,hned si brusko hladkam..uz uplne podvedome 🙂

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova no si ma ukludnila moja veru 🙂 uz len vybrat stehy zotavit sa a sup sa horsa na mm a potom ze sup sa horsa dve // na testiku 😀 tie stehy to nic neni ze? ono pupok je citlivy dost ale tak hadm to bude len tak stipkat 🙂 som ako vymetena chachacha ale tak nikdy som nic podobne nezazila tak neviem 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

momamo
3. apr 2012

@danjelca Mas sa naco ...Prijemne tehulkovanie prajem🙂

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa moja ale my sme po laparke 3 tyždne nemohli sexovať 😅

momamo
3. apr 2012

@vardzikova Nie, nato je este skoro, ale aj to je individualne...Ale to je najskor zachytitelne okolo 6 mesiaca ..🙂 Nato si este pockas🙂 Vsetko ma svoj cas a vyznam🙂

vardzikova
3. apr 2012

@danjelca pozeram že si v rovnakom tt ako ja 😀

vardzikova
3. apr 2012

@momamo budem čakať 😀 a ty sa inak maš ako ? chodiš ešte do robotky?

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba tak to je super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 aj mne to od vcera ako som mala tie bolesti beha po rozume, ale snazim sa na to nemysliet. ale ked tie bolesti mam aj dnes obcas

momamo
3. apr 2012

@vardzikova Vyborne sa mame a dnes nas caka poradne tak dufame ze sa nam malicke ukaze v plnej krase a budeme vediet ci sme Emuska alebo Jakubko🙂 Chystame sa pomaly aj na 3D sono a na zazitok ktory si s tade odnesieme ..🙂 Ano do roboty stale chodim a tak to bude este tri mesiace, chcem byt do konca nastupu na MD🙂

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 juuuuj,drzim silnooo paste mojka 🙂

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova no je to cerstve predsa ved aj mne isto povie nejaky cas ze nemozme 🙂 budem mudrejsia ked budem s nim hovorit.mal pacientku teraz ked som volala ale ze mi hned ako sa uvolni zavola 🙂 tak budem cakat 🙂

moni1007
3. apr 2012

ahojte 🙂 .tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mistisa
3. apr 2012

@azzura no veru mas pravdu moja.ja tam mam dost namahavu pracu fyzicky kde na oddelenie ma daju tam sa nieco tazke dviha alebo pod.takze nepotrebujem aby som si nieco privodila som rada ze zatial je vsetko oki tak nebudem pokusat veru.uz som tri mesiace doma ten mesiac vydrzim este 🙂 a ked sa podari baby tak dokina mi rovno povedala nech neskusam sa pytat do roboty ze tam kde ja robim isto nemozem pocas tehotenstva chodit ze mam rovno rizikove a po tych problemoch vsetky a dlhych rokoch snazenia 🙂

vardzikova
3. apr 2012

@momamo fiha tak to čakam na foto 😀 , nas čaka sono až o tri tyždne a to je ešte dlha doba naposledy som bola pred tyždnom v poradni .. a v utorok sa chystam na odber 😖

azzura
3. apr 2012

@mistisa treba posluchat doktora. Teraz dostanes mrchu a hned sa možte pustuit do prijemneho snazenia 😀

momamo
3. apr 2012

@vardzikova aky odber ci na testy ..??

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa tak sa ho to rovno opytaj už ked ho budeš mať na drate 😀

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova vidis to je pravda 🙂 chacha ved mam kavu neviem co som privrzdena chachacha 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. apr 2012

@momamo neviem a to sa robia testy? v 16tt? aj ked buduci tyžden už budem 17tt+3d

custy
3. apr 2012

@moni1007 ahojky, nádejný graf 🙂 ako si si zadefinovala že Ti značí v grafe DPO ???

momamo
3. apr 2012

@vardzikova mne robili a väcsinou sa robia, mas to vsade aj na nete, v 12tt a potom v 16tt na zistenie downovho sysndromu a vrodenych vyvojovych vad ...Prve testy sa volaju screeningove testy a tie v 16tt tak isto alebo tripple testy ... Porovnavaju sa vzorky krvy z tychto tyzdnov ...