icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
4. apr 2012

@anait mojka ved tu už všetky vedia že ak to bude pišuľka tak to bude Sofi 😀

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh no presne tak no a maminin tatinko bol z dvojiciek tak je mozne ze to tak bude 🙂 a mohol by to byt chlapec a dievcatko nech mam aj aj 😀 😀 😀 ja som povedala uz nech sa podari ci jedno ci dve ale nech uz to je 😀 😀 presne tak uz je uplne ina doba ako bola vtedy takze je vela moznosti liecby 😀

lenkahh
4. apr 2012

@custy aj ty berieš clostil od 3 DC? ja ho tiež zrejme budem brať. mne ked sa nepodarí otehu po niekoľkých cykloch tak by som sa určite pýtala. ja trpím častými zápalmi a bojím sa že či moje vajcovody sú priechodné 😒

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa ja som z dvojičiek a mám brata. ale je to dosť náročne sa starať o dvojičky. otec musel chodiť do práce a mamina bola na nás sama. ked ochorelo jedno, musela ist do lekára z oboma, lebo druhé nemala kde nechať 😀 ale určite sa z nás veľmi tešila. ved sme boli vytúžene deti 😀 a my máme v rodine asi 6 párov dvojčat 😀 😀

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh no to ano to je tazko naraz dve deti 🙂 urcite sa z vas tesila a zvlast ked mala take problemy 🙂 no moja tak si na rade 🙂 moj znamy ma stvoricky a to je teda zabijak ti poviem chichi 🙂

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa štvoričky?????? 😀 och tak to už je veľa 😀 😀 ale hlavne, aby boli zdravučké 🙂 ak ja raz budem mamina, tak dúfam, že to budu chlapci. nechcela by som, aby moje dcérušky tiež zdedili všetky moje problémy ako ja po mamine 😉

custy
4. apr 2012

@lenkahh ano beriem ho od 3DC 2tabl. 5dní,a toto je už tretí cyklus, zatial nič iné nemám predpísané.

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh no veru stvoricky 🙂 aj v telke boli chacha 🙂 nastastie ano vsetky styri zdrave 🙂 no veru to ano to mas pravdu ale ja chcem aj tak dievcatko vies nech som neni sama na chlapov aj ja musim mat niekoho na svojej strane 😀 😀 😀 😀 😀

lenkahh
4. apr 2012

@custy a robili ti aj HP? ja mám prist na 1-5 DC za dokym. dúfam, že to stihnem, lebo ak príde mrcha zajtra poobede alebo v piatok, tak na budúci týžden v stredu to bude 6-7 DC 😒 zajtra tam skusím nabehnuť aj ked nedôjde mrcha, dúfam, že mi aj tak predpíse clostil, pre istotu 😖

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa no to máš pravdu teda 😀 😀 predstav si lepiť pyrohy pre toľkých chlapov 😀 😀 😀 jedli by ich asi raz ročne, alebo z polotovaru 😀 😀 😀

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenkahh
4. apr 2012

idem ja do práce 😠 prajem Vám krásny den 🙂 🙂 🙂

anait
4. apr 2012

@vardzikova no akože všetky, keď ja som nevedela 😀 a keď to bude piško? 😎 či s takým ani nerátate?

lusinda1989
4. apr 2012

@anait no hej mali sme co robit kym sme sa dohdli aj tak sa nie vsetkym paci...

spula22
4. apr 2012

caffte zienky ako sa mate?? nieco nove s Renatkou???

monika8737
4. apr 2012

@lenkahh ahoj. ja tiez teraz zacinam s clostilom. predtym som bola na 14. den na sone a zistil ze mi vajicka nedorastaju. mne predpisal clostil od 3DC po dobu 5 dni a iba 1/2 tabletky. na 10 DC mam prist na sono. no som zvedava, lebo co som citala tak baby brali tak 1, 2 dokonca az 3 tabletky denne. ale asi to chcel len zozaciatku zistit, ze ako telo zareaguje. ty si uz dlho snazis?

custy
4. apr 2012

@lenkahh áno robili mi ho a bol v poriadku ,tuším mi to robil na 4DC ak sa dobre pamätám

custy
4. apr 2012

@lenkahh čo ma však začína štvať je to že som z Clostylu riadne pribrala, tak neviem či to je dobré brať..... zvlášť keď nevidím výsledok :(

svintekova
4. apr 2012

@spula22 ahoj mojka. Renatka sa zatial neozvala ☹. A ty ako sa mas?

spula22
4. apr 2012

@svintekova ja super 🙂 a ty ako si na tom??dufam, ze s renkou bude vsetko ok ☹....

delideli
4. apr 2012

@spula22
@svintekova
aj ja jej drzim vsetky palceky,je hrozne si vobec predstavit,co musi prezivat.. ☹ dufam,ze to dopadne dobre aj napriek nepriaznivym okolnostiam..
@svintekova : budem vam drzat palceky,aby vam velka noc priniesla stastie 🙂 pravdupovediac,tiez mam z noveho snazilkovania trocha obavy,ale neostava nic ine len sa ich snazit prekonat, verit a dufat..(ale az sa podari budem mat malu dusicku asi zakazdym ked pojdem na WCko :()

svintekova
4. apr 2012

@spula22 no nastal cas snazilkovania, ale potom co sa stalo Renatke mam strach ☹

svintekova
4. apr 2012

@delideli ahoj moja a kedy zacinate so snazilkovanim? Veru aj ja budem mat strach. Ale mam super manzela kt. ma podrzi, bude to tazke.

spula22
4. apr 2012

@svintekova verim ti, ale treba mysliet pozitivne 🙂 neboj vsetko bude v poriadku 🙂

spula22
4. apr 2012

@delideli no musi to byto hrozne zas to prezivat ☹. dufam aj ja, ze sa este podari fazulku zachranit....a ty sa uz chystas tento cyklus snazilkovat? musis verit a vsetko dobre dopadne 🙂

delideli
4. apr 2012

@svintekova
@spula22
my sa chystame az od buduceho cyklu, to budu akurat 3 mesiace..tento mesiac musim este na nasadenie liekov na stitnu zlazu,takze to nechcem riskovat bez nich..verim, snazim sa mysliet co najpozivitnejsie, ale strachu sa bude zbavovat tazko..nastastie aj moj mm je pre mna vzdy velka opora,takze dufam,ze to spolu zvladneme 🙂

spula22
4. apr 2012

@delideli jasne netreba riskovat. neboj urcite to zvladnete 🙂. juuj ako rada by som bola, keby sa vam to podarilo a uplne vsetkym co ste tu 🙂. ked si pomyslim ako si to babajko velmi prajete a zasluzite....ked vidim moju susedu, ktora otehu nahodou a to dietatko chudiatko ani nechcela fajcila a pila a dokonca aj travu fajcila cele tehu a teraz fajci pri malinkej veselo dalej a neda si absolutne povedat.....a malinka len trpi...takymto zenam by som babo hned vzala...a vy babenky si zasluzite zdrave a krasne babenko a velmi dufam, ze uz skoro aj budete mat to svoje vytuzene klbko radosti 🙂

svintekova
4. apr 2012

@delideli neboj moja. My to zvladneme 😉 . Mame super manzelov a kocky na MK. kt. su velkou oporou 😵 Tak snazilky hore hlavu- my to zvladneme 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
nancycka
4. apr 2012

@pacica ahoj, ja som po ovu, 3DPO, tak tiez cakam, co z toho, tento mesiac sme sa tusim prvykrat trafili keksikovanim v den ovulky, lebo sa mi obcas posunie o den hore dole....tak by bolo fajn, keby sa zadarilo....mm sa uz zacina obavat,ze sa nam babo nepodari, ale toto je len piaty cyklus, treba mat trpezlivost.....ja tiez nebudem testovat, iba ak by meskala....snazim sa na to nemysliet....ano, to cakanie je strasne....tak nech mame coskoro dobre spravy 🙂