Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkahh no presne tak no a maminin tatinko bol z dvojiciek tak je mozne ze to tak bude 🙂 a mohol by to byt chlapec a dievcatko nech mam aj aj 😀 😀 😀 ja som povedala uz nech sa podari ci jedno ci dve ale nech uz to je 😀 😀 presne tak uz je uplne ina doba ako bola vtedy takze je vela moznosti liecby 😀
@mistisa ja som z dvojičiek a mám brata. ale je to dosť náročne sa starať o dvojičky. otec musel chodiť do práce a mamina bola na nás sama. ked ochorelo jedno, musela ist do lekára z oboma, lebo druhé nemala kde nechať 😀 ale určite sa z nás veľmi tešila. ved sme boli vytúžene deti 😀 a my máme v rodine asi 6 párov dvojčat 😀 😀
idem ja do práce 😠 prajem Vám krásny den 🙂 🙂 🙂
@vardzikova no akože všetky, keď ja som nevedela 😀 a keď to bude piško? 😎 či s takým ani nerátate?
@anait no hej mali sme co robit kym sme sa dohdli aj tak sa nie vsetkym paci...
caffte zienky ako sa mate?? nieco nove s Renatkou???
@lenkahh ahoj. ja tiez teraz zacinam s clostilom. predtym som bola na 14. den na sone a zistil ze mi vajicka nedorastaju. mne predpisal clostil od 3DC po dobu 5 dni a iba 1/2 tabletky. na 10 DC mam prist na sono. no som zvedava, lebo co som citala tak baby brali tak 1, 2 dokonca az 3 tabletky denne. ale asi to chcel len zozaciatku zistit, ze ako telo zareaguje. ty si uz dlho snazis?
@spula22 ahoj mojka. Renatka sa zatial neozvala ☹. A ty ako sa mas?
@svintekova ja super 🙂 a ty ako si na tom??dufam, ze s renkou bude vsetko ok ☹....
@spula22
@svintekova
aj ja jej drzim vsetky palceky,je hrozne si vobec predstavit,co musi prezivat.. ☹ dufam,ze to dopadne dobre aj napriek nepriaznivym okolnostiam..
@svintekova : budem vam drzat palceky,aby vam velka noc priniesla stastie 🙂 pravdupovediac,tiez mam z noveho snazilkovania trocha obavy,ale neostava nic ine len sa ich snazit prekonat, verit a dufat..(ale az sa podari budem mat malu dusicku asi zakazdym ked pojdem na WCko :()
@spula22 no nastal cas snazilkovania, ale potom co sa stalo Renatke mam strach ☹
@delideli ahoj moja a kedy zacinate so snazilkovanim? Veru aj ja budem mat strach. Ale mam super manzela kt. ma podrzi, bude to tazke.
@svintekova verim ti, ale treba mysliet pozitivne 🙂 neboj vsetko bude v poriadku 🙂
@svintekova
@spula22
my sa chystame az od buduceho cyklu, to budu akurat 3 mesiace..tento mesiac musim este na nasadenie liekov na stitnu zlazu,takze to nechcem riskovat bez nich..verim, snazim sa mysliet co najpozivitnejsie, ale strachu sa bude zbavovat tazko..nastastie aj moj mm je pre mna vzdy velka opora,takze dufam,ze to spolu zvladneme 🙂
@delideli jasne netreba riskovat. neboj urcite to zvladnete 🙂. juuj ako rada by som bola, keby sa vam to podarilo a uplne vsetkym co ste tu 🙂. ked si pomyslim ako si to babajko velmi prajete a zasluzite....ked vidim moju susedu, ktora otehu nahodou a to dietatko chudiatko ani nechcela fajcila a pila a dokonca aj travu fajcila cele tehu a teraz fajci pri malinkej veselo dalej a neda si absolutne povedat.....a malinka len trpi...takymto zenam by som babo hned vzala...a vy babenky si zasluzite zdrave a krasne babenko a velmi dufam, ze uz skoro aj budete mat to svoje vytuzene klbko radosti 🙂
@delideli neboj moja. My to zvladneme 😉 . Mame super manzelov a kocky na MK. kt. su velkou oporou 😵 Tak snazilky hore hlavu- my to zvladneme 😉
@pacica ahoj, ja som po ovu, 3DPO, tak tiez cakam, co z toho, tento mesiac sme sa tusim prvykrat trafili keksikovanim v den ovulky, lebo sa mi obcas posunie o den hore dole....tak by bolo fajn, keby sa zadarilo....mm sa uz zacina obavat,ze sa nam babo nepodari, ale toto je len piaty cyklus, treba mat trpezlivost.....ja tiez nebudem testovat, iba ak by meskala....snazim sa na to nemysliet....ano, to cakanie je strasne....tak nech mame coskoro dobre spravy 🙂

@anait mojka ved tu už všetky vedia že ak to bude pišuľka tak to bude Sofi 😀