Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzka_rastik pekny datum 😀 este aj rok sa tam celkom hodi. 10.9.2011... a tiez sa od svadby snazite?
@moni1007 :D hej aj mne sa paci. intenzivne sa snazime od novembra. ked mi prisla mrcha v marci, uz som sa bala, ze je to nejake divne ze sa nam to este nepodarilo, tak som si zacala merat BT aj ovu testy robim. vcera som mala ciarku na ovu teste skoro taku silnu ako tu kontrolnu.. skusim este dnes poobede co to spravi. ty meras, testujes sa? 🙂
@zuzka_rastik ja teraz meriam prvykrat. a vysiel mi celkom pekny grafik, vraj aj nadejny, ale moja nadej dnes poklesla. ovu testy nerobim a asi ani robit nebudem,lebo manzel ide uz zajtra do roboty a uz bude chodit na turnusy. ☹ a moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a mrcha nema prist vo stvrtok
@su_san tak to sme na tom podobne 🙂 tento rok to urcite vyjde... ja som antiku vysadila asi pred 2 rokmi, nerobila mi dobre, som po nej mala depky atd , precitlivela, revala som pri kazdej prilezitosti 🙂 ale co je u mna - fajcila som tak 3 denne, bol to hnus .. ale prestala som ako sme sa zacali snazit, tak snad sa moje telo precistuje a nebude to robit nejake problemy 😨
@moni1007 pekny grafik ti vysiel , ozaj, skoda len toho poklesu. ale nevadi, neboj raz sa to podari . podla grafu aspon vies, ze ovu prebieha a teplota sa v tvojom tele pocas cyklu vyvija dobre a to je dobry signal 😉 na mojom grafe su 3 bodky zatial, takze nema vobec vypovedaciu schopnost 🙂 zacala som merat az 11 DC , lebo som cakala kym mi dojde teplomer na BT.. tak som zvedava na ten moj graf 🙂
@zuzka_rastik no to hej. aspon nieco pozitivne aj ked najblizsie mesiace mi to asi bude na prd,kedze mm nebude k dispozicii 😀 ,aj ked ja este v kutiku duse dufam,ze sa zdvihne.... no aj ja som zvedava na ten tvoj grafik... 😉
@moni1007 ale vies jak to je.. ked sa trafite do toho spravneho momentu, tak staci raz a je to tam 🙂
ahojte baby, pekny den
@vardzikova mojka ako u lekára?
@franzziska ahoj,aj tebe 🙂
@franzziska čavelooooo, aj tebe krásny oskarkový deň 😉 micinka ako sa máš? už to prešlo?
@moni1007 neboj este vybene hore... ja som po nocnej.. takze nemam velmi realnu teplotku...ale ked som prisla tak som mala 37,45 😀 ... teraz som sa zobudila /4 hod . spanok) tak som mala 37,19 😉 ...
a minule na 20DC...ked som prisla po nocnej som mala kolo 37,3. a po spanku mi klesla o 0,2 stupna.....
takze predpokladam ze by som mala kolo 36,90... no uvidim zajtra .. bude to realnejsie.. 😉 toto su len ciste predpoklady.. 😝
@e.l.i no ja rozmyslam, ze si spravim test, viem,ze je skoro a este poobedie, ale nechodim cikat, aby to malo vyssiu vypovedacio schopnost. a ked mi vyjde negativny, tak aspon nebudem sklamana. ale este musim pockat, aky test mm kupil.... a u teba to tiez vyzera fajn. snad sa to aj zajtra udrzi. a priznaky nejake mas?
@moni1007 myslim ze nijake priznaky nie su....zatial nemam typicke bolestina mrsku..,,uz asi dva dni ma sem tam ale riadne hmm neviem to popisatt.. krcovito bodne v lavej strane ..neviem ci to je vajko.ci co..a sem tam ma zaboli maternica....ale krize zatial nebolia ....a prsia mam zvacsene.. a bolia.... ale toto moze byt kludne aj PMS,...uvidime ako bude teplotka.. a asi pak. zajtra znovu testnem... 😉
Ale uz nebudem sklamana,.. vcera som citala na nete nejaky clanok o psychike a otehotneni... a som dosla k zaveru ze som zrejme vsetkym tym stresom. a trapenim len sama sebe ublizila...a z tejto flustracii, smutku a bezradnosti mam nejaky blok ktory mi nedovoli oteho...preto som si uvedomila a premietla ako som v posldnych mesiacoch zila.. a ako som tym ublizovala aj muzikovi, ktory je velmi dobry clovek a nezasluzi si take moje spravanie k nemu...ma to mrzi ☹
a preto sa idem riadit ...heslo, „Som si istá, že čoskoro otehotniem.“..... a ziadne take ze Nikdy neotehotniem...alebo Prečo prave ja?
no som sa vam musela vyrozpravat z mojho vcerajsieho zazitku 🙂
@e.l.i no ja som mala tento mesiac taky pristup. no ja pocitujem bolest krizov a aj mrchovske bolesti. par dni ma aj bradavky boleli,ale to uz preslo., zle spavam a poobede sa mi drieme.... no ale to uz je asik jedno. spravila som ten test a nic na nom nie je... ☹
dufam,ze u teba to bude lepsie 🙂
@e.l.i tak ja som si to tiez povedala, ale uz tomu nejak neverim...a ked mrcha nepride, tak to bude riadne prekvapko. inak,aj ked mi dnes poklesla teplota tak sa mi v porovnani so vcerajskom zvysili percenta dosiahnutia pozitivneho testu z 19 na 32 %, ale ktovie aku to ma vypovedaciu schopnost ☹ no vsak uvidime. tebe nema prist v piatok? a ty si na ktory den robila test?
@moni1007 nebojkaj.. isto tam nejaka ta superspermia.... prezije,,,ta prava ktora ma vajko oplodnit...muzicek pekne naspori cez tyzden..bude ich viac..a cez vkend sa mozte jeden druhemu povenovat.a vysledok tu bude coskoro 😉 moje starsie kolegine mi tvrdia ze niekedy velmi prospeje aj odlucenie manzelov..a ze vtedy to ide lahsie.... 😀
@moni1007 zvyknem mat ako kedy 29-30 dnovy cyklus....posledne tri mesiace som mala 29dni...a na 30 den posledne dve mrsky dorazil rano o 3hod...hehe tak sa tejto rannej hodiny bojim ako certa 😀 😀 takze predpokladany termin je stvrtok rano o 3hod... 😵 ...
a neuspesne som testovala v nedelu a pondelok...to bol 9-10 DPO....hehe verim ze 12DPO bude uspesni... 😉
@moni1007 mozno robis to co ja...babo som uz cela davno...ale nebol vhodny cas....zacala som si platit DNP...platila som 3 roky... a teraz ked v januari to zrusili... tak som sa este ryklo odhlasila a na druhyden prihlasila ...tym sa mi vytvorilo nove..a mam nadej ze znho budem cerpat len vtedy ked do Septembra otehotniem,,,a ak nie tak mi vsetky investicie prepadnu...a mala som strach ze ako vlastne vyzijeme aj s babou..ked nebudem mat taku slusnu matersku,,(kolo 700e)..ale z mojho zarobku mi vide nejaky 200e....
stale ma proste tlacil len termin,,,,,a strach ze to nestihnem,,,,, 😠 .. no co az teraz som si uvedomila...ze ucite dokazeme zit tych par mesiacov co budem na materskej aj skromnejsie...a mam vela dobrych ludi okolo seba ktory mi kedykolvek pomozu...a to jedno babo vychovam aj bez DNP.....
A tento stres u mna robi to ze neviem docielit to po com tuzim.,,,
A teba zrejme tiez tlacil termin... bo muzik ide na tyzdnovky....nebude tak castejsie sexik...a vidis to tak ze tym aj mensia sanca na oteho...

@moni1007 🙂 aj my sme mali svadbu 10.9. min.rok 🙂