Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ano, idem..mala by som byt na konci 7tt, a mam aj HCG dost vysoke, vraj srdiecko uz bude vidno...BT mam stale pekne hore, ziadne krvacanie, ci spinenie 🙂 tak verim, ze bude vsetko v poriadku 😅 a u teba bude tiez vsetko, ako ma byt 🙂 a to je fakt realna sanca, ze uz teraz by ti dali zmrzlinky? 😵 😵 😵
@lea43 nooo moja hm. a nedas fotecku? tak moze byt ze ti neukaze test.mojej sestre neukazal prvy vobec nic ani ducha a ked jej o tyzden prislo rano zle urobila druhy a tam jej vybehli palice. a ked isla dokine povedala jej ze konci treti mesiac. a mrchu si mala taku ako mavas? ci slabsiu? posli foto okik? ja som na duchov stvorena 🙂
@11miuska11 jej tak super urcite bude bit krasne srdiecko moc ti drzkam palceky a cakam infosky 🙂 no neviem tak baby niektore pisu ze lieky pred KETom nebrali ziadne ked im narastla sliznica sama a pekne tak bohvie. uvidime co povie doki.mozno mi to da az na jun ☹ toho sa najviac bojim ☹ noz uvidime co ma byt bude 🙂
@mistisa ber to tak, ze ked uz si 7 rokov cakala, tak ten jeden mesiac pre bezpecnost babatka, sa pockat oplati....aj keby to iba o 1% babatku pomohlo, podla mna s radstou pockas, lebo teraz uz nejde o nas, ale o nase babatka...a co citime my, je uplne jedno, aj si vytrpime, vsetko podstupime, len nech je nase babenko v poriadku 🙂 no nemam pravdu? 🙂 radsej cakat mesiac a mat bezproblemove tehu, ako sa ponahlat a sposobit riziko 🙂
@lea43 ty mas po MS pozitivny tehu testik? 🙂 drzim paleeec!!!
@11miuska11 presne tak mas pravdu moja krasne si to napisala a je to pravda 🙂 ja to necham na odbornikovi ked povie v maji pojdeme v maji ked povie v juni tak v juni a ked povie ze uz teraz len sa potesim a pojdem teraz 😀 😀 😀
@mistisa
@11miuska11
no baby uz mam po radosti...:( prisla som na gyndu a doki mi hovori, zlatko,niesi tehotna,dostala som lieky ze mam slabu sliznicu ci co...tak snad nabuduce..🙂 ale uz viem ze aj ked mi vyjde teh.test pozitivne tak sa nebudem tesit zbytocne dopredu...dakujem za podporu!..🙂
@lea43 pockaj...to je ako mozne, ze tehu test pozit a nie si tehu? Brala si predtym nejake hormony? Lebo viem, ze jedine tie to mozu sposobit.. Drzim palec v dalsom cykle 🙂 Inofolic si neskusala?
@anuska3107 no ja som po dlhej dobe doatala do troch ni...dnes som si kupila ten prasok co mi odporucila doktorka tak som zvedava...no ja neviem tiez by som ich najradsej vysadila ale neviem co to urobi...a dnes som si volala za vysletky,stale zle pokracovat v liecbe,vysoky testosteron.ci co.a brat brat dalej l-thyroxin od endokrynologycky.a mam ist na sono nadobliciek znova a sono vajecnikou ci co.tak som zvedava co mie este v stredu povie zenska ze ako mi dopadli vysledky.ma asi trafi,naozaj zacinam ochybovat ze sa mi to asi nepodari...no neviem to sa ti naozaj asi len zda,nemyslim ze dufastonu sa nejako rapidne pribera.
@zuzuzu30 aha tak ty takto?......a ja ze kde si sa stratila a vsetky ostatne uz som si nemala s kym pisat len s miuskou11 si pisem......ta je tehu vies?.......kocica zacala tuto snuru tak ju musime nasledovat....inac ja som dnes 1DC.....vcera som sa z toho zlozila totalne......ak najdes niekde moj graf tak kukni ako dobre to vyzeralo........jaaaaj no ale co uz dnes som uz ako tak v pohode......zajtra sa pokusim vymenit lekara a buduci tyzden pojde manzel na kontrolny spg.....ak do toho nic nepride.....teraz nemoze ist lebo je od dnes v spanielsku a vrati sa az v piatok.......takze tak v kocke......kedy necakasmrchu 😉 ?
@gabuliatko84 a ktory mas ten inofolic alebo nosifol? ja berem nosifol a to obsahuje same B-ecka takze z toho priberam uz 3 kg mam navyse. a o com preboha pochybujes? vsetko sa raz podari len treba verit :D sice ja tiez obcas neverim uz ale co uz. treba psychicky podporavat :D niekedy mam take stavy, ze sa vykaslem na cele snazenie uzivanie praskov a pojdem kdesi prec do sveta sa flakat a zas na druhej strane vecer pomaly placem do vankusa, ze stale nic
@anuska3107 to ano treba verit,ale mam pocit ze mam vsetko co sa da,len aby sa mi dalo otehotniet.a najhorsie je ked je clovek nato skoro sam,a nieje sa ani skym porozpravat.a ktomu mam posledne 2 mesiace take sylne krami ze mam pocit ze zomna vychadza aj to co by nemalo...som nestastna,najradsej by som len plakala.zas behat po doktoroch,a nic stoho.neviem nebrala by som nic keby sa to dalo,ale ja bez tabletiek nemam vobec krami a bez tych zas nemam sancu otehu.idem skusit merat BT.a uvidim,a rozmyslam od kedy by som mala zacat brat ten inofolic,nevies xi mozem zacat aj ked mam kramy??
@gabuliatko84 dnes som sa bavila s kamosku co ma okolo 40ky, uz 10 rocneho syna a vravila mi ze 5 rokov sa snazili o babo a tiez behala po vysetreniach, same hormony uzivala astale nic, ze uz bola zmierena stym ze nebude mat deti. vymenila 3izbovy byt za dvoj vysadila vsetky hormony, prestala behat po vystreniach a zarzu po par mesiacoch ostala tehotna, zeuz to necakala a vidis. mozno to je fakt o tej psychike. ja mam tiez problemove kramy naposledy som dostala na 50 den preto mi teraz nasadil ten duphaston. ja som neriesila kedy mam zacat brat tie prasky hned ako mi prisli som ich zacala uzivat
@anuska3107 sak ano,pravda to moze byt...sak uvidime.a preco fo teda neskusis brat nejaku doma max tie 3 mesiace mozno ti to tie kramy,upravi.sak dlho to bret nemusis ale vravi sa ze minymum tie 3 mesiace az 6 mesiacou by sa mali brat.
@gabuliatko84 teraz co ten duphaston ale nosifol? duphaston mam prvy krats teraz a nosifol uzivam asi necele dva mesiace
@anuska3107 myslela som dufaston.nosifol je naco??
no ved ten mam teraz prvy krat , ja som predtym pila na upravu iba alchemilkovy caj. nosifol je podobny inofolicu akurat ze nosifol obsahuje viac vitaminov
@gabuliatko84 no ved ten mam teraz prvy krat , ja som predtym pila na upravu iba alchemilkovy caj. nosifol je podobny inofolicu akurat ze nosifol obsahuje viac vitaminov
@11miuska11 len si to pekne krásne užívaj..veď na toto si čakala nie?😀 ja sa tiez na to už teším dneska mala doraziť mrcha ale ešte neprišla a dúúúfam že nepríde!
@acerka11 moja ahooojky už som tu dlhší čas nebola...dala som si oddych a kludový rožim...čítam že ty tiež ešte nič...že sa ešte neraduješ neboj nie si sama ja som na tom podobne dneska mala byt mrcha síce ale ešte neprišla tak rátam do 4 dní ked sa nedostaví tak testujem ale mylsím si že príde určite...aj berieš nejakeéé tie vit. este? ja som alchelmiku vysadila...brala som ju asi aj zbytocne teraz sa dopujem tym inofolicom uz mesiac tak uvidiime
@veeeron budem drzat palec, tak pekne informuj, ked budes testovat 😀 😀 acerku ukecavam na inofolic a myslim, ze uz je celkom nalomena, tak ju musime podporit trosku 🙂 inofoliťáčky to daju do dvoch mesiacov 😀
@11miuska11 hej aj ty nas tu informuj pekne krásne ako sa cítiš atd...ako som čítala príznaky si nemala žiadne že? kolko ste sa presne snazili o miminko? hej hej acerke som písala ze ho beriem aj ja uz mesiac...musíííme ju tiez do toho natlaict...uvidiiime ked sa to mne podarí tak neni o čom inofolic je pecka..😀 len aby som nebola sklamana aj ja 😠 ododneska ho uzivam 2x denne
@veeeron no, hej do soboty ziadne priznaky a v sobotu to zacalo 🙂 ale nevracala som..len taky poopicovy stav..a vcera ma zaha palila asi 2 hodiny a teraz ma pred pol hodinou tiez zacala palit trosku...ale snad to bude OK. Oproti tomu, co si ine baby prezivaju, tak mna moje babo doslova rozmaznava 🙂 a uz aj unavu dost citim...by som len lezala a podriemkavala 😠 ale vydrzime vsetko 🙂 a ty si aj merias BT? nebooj..nebudes sklamana...tento alebo dalsi cyklus sa urcite podari. A inofolic ber urcite 2 krat denne, ma to lepsi efekt 🙂
@11miuska11 tak tie príznaky si uzívaj ako som písala skôr na totot si čakala nie? ale snad to nebude nic hrozne tie nevolnosti..hovori sa ze ked mas ranne nevolnosti a stale vracias tak to bude dievca....inak u chlapcom ze nebyva zle...😀 no hej dneska som mala uz dve dávky ..tak uvidiiime a k tym príznakom myslela som nez si zistila ze si tehu..mala si nieco? no BT si nnemeriem neviem kedy by mala byt ovulka pri akej teplote a tak kupila som si taky mikroskop ale nejako mi to nefunguje musim ho ist vratit je to tiez na zistenie plodnych dni

@11miuska11 no pekne mojka chichichi 🙂 no vidis my mame stale nejako narovnako tie kontroly 🙂 🙂 tak to si opat stvrtok piseme ako sme dopadli obidve 🙂 a to ides uz aj na sono? 🙂 jej micka drzkam palceky 🙂moc moc moc 🙂