Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 tak supeeeer to sa dobre cita 🙂 🙂 som rada ze je vsetko okik 🙂 joooj moja veru uz nech je jun 🙂 🙂 neviem sa toho dockat 🙂 este nech to krasne vide a nech sa drobcek uchyti a bude to vsetko uplne paradne a budeme spolu tehulkovat aspon chvilku 🙂
@mistisa pravy prechodný , lavý neprechodný , ale kdesi som čitala že to hsg zistovanie priechodnosti pomocou kontrastnej latky niesu prefuky že tie sa robia inak , ale tá kočka čo to tu písala neviem už neodpísala, neviem ako sa robia prefuky a či to je to isté, ale prechodný je teda na 100% iba pravý, ten ľavý neviem čo je sním ale kontrastná latka ním neprešla, a na laparku zatiaľ nejdem, ten pravy bude musieť stačiť 😕
@rica1 nie nie no to robia laparkou. ale nechapem tiez.hovoria ze to prerazia precistia.ja som asi mala velmi velmi tazko priechodne ked mi ich nespriechodnili ☹ bohvie hm.ale super ze mas pravy priechodny.hlavne je ze je aspon jeden priechodny 🙂 budem drzat palceky aby sa podarilo a aby ten pravy stacil 🙂 🙂 🙂
@rica1 no pekne moja hm.ale neboj vide to.no co ja viem tak ano ta kontrasna latka je len na to aby zistili ci prejde alebo nie.povedal mi to doki ked som sa pytala ci nestaci to hsg a povedal ze nie lebo ze tam len zistia priechodnost ale laparkou to spriechodnia.ja zatial teraz klud cakam do juna na KET.koli hroziacemu ohss ale bola som na kontrole stvrtok a dokina povedala ze je to vsetko super tak ako ma aj vajecniky aj maternica a mam aj krasnu narastenu sliznicu.chcela som ci sa neda ket urobit v maji ale doki v blave povedal ze nie ze este jedna mrcha musi byt a potom tu dalsiu zacnem brat lieky a po nej pojdeme na vklad 🙂 uz nech je jun 🙂
@rica1 ja ti to taaaak prajem, aby si to spoznala... cmuk 🙂
@rica1 no je to hrozne na nervy. ale tak uz len mesiac a pol.ved odratavam ako vojak ked konci vojnu 😀 😀 no baby mi pisali ze sa beru lieky od 1DC a na 10DC sa ide na kontrolu aka je sliznica a podla toho.Vklad sa nesmie robit ak bude sliznica mensia ako 8mm ale ja som bola teraz 12DC a sliznica bola 7,2 mm bez liekov tak uvidime dufam ze tak krasne bude rast aj v juni 🙂 🙂 zevraj zhruba 14DC sa robi vklad tak uvidime 🙂 🙂
@rica1 no akoze to uz co ma byt,priechodny vajcovod,ukazkova ovulka a nic?!?
to mi ani nehovor,ze aj ked zistim,ze vajcovody su ok,ze stale nic :(
a partner ako je na tom?co hormony,chlamydie a spol?
cize "chyba" sa zatial nikde nenasla hej?kolko sa snazite a kolko mate rokov ak mozem vediet?
@zuzuzu30 ja mam 30 rokov manzel 31, ja mam hormony ok, aj ovulujem, len teda ten jeden lavy mam asi neprechodny ... ovulujem vzdy na striedacku raz pravo raz vlavo, chlamydie som neprekonala robili mi aj na protilatky z krvi, nielen ster, plus protilatky proti spermiam to mam tiez ok... este sme sa s mm bavili ze mykoplazmi a ureaplazmy nam nerobili ale nemam ziadne problemy tohto typu tak to hadam nemame 😕 akuraaaaaat manzel mal patologiu najskor 98percent ale velmi velky pocet spermii celkovo vyse 200mil... aj pohublivost atd, na druhom spg mal patologiu 95 percent tiez ale vela spermii tam uz vysla normospermia , a ja som potom bola na tej priechodnosti no ale teda nezabralo to.. tento mesiac som dost verila zeby mohlo, podla mna bude problem v tom spg asi,, aj ked doktorka nam tvrdila v car ze ak ma pocet aj vsetko ostatne nadpriemer tak patologia nevadi ze to ma v dnesnej dobe velmi vela chlapov, ale fakt neviem co si mam o tom mysliet.... Vy ako ste na tom? a snazime sa kvazi kratko iba pol roka ale pre mna je to az polroka 😠
@11miuska11 jeeej moja to je krásna fotečka...no ja stále rovnako končí mi mrcha uzivam inofolic ...teraz sa púšťame do stavania domčeka tak síce budú to vybavovačky riadne ale nevadí tesím sa...prídem na iné myslienky a snád sa zadarí ..ty sa len pekne drž...nenamáhaj sa zbytočne a pekne papaj aby drobček pekne krásne rástol😀
@veeeron dakujem pekne 🙂 tak sa riadne drze pri stavani domceka 🙂 ked sa clovek na ine sustredi, tak to hned ide lahsie...uvidis 🙂 drzim palec a o kazdej novinke informuj 😀
@anuska3107 ahoj ako sa ms??co mas nove.
@gabuliatko84 ahoj cele zle, meskam uz mam 38DC a MS nikde, test negativny a hlava v smutku. A ty co? Ani ten duphaston mi nejak neupravuje
Ahojte žienky, smiem sa pridať do rozhovoru tiež? Som prvo snažilka, už 4 roky a stále márne ...
@stanca22 ahoj no dost dlho a co vsetko ste vyskusali, my necele va roky a uz obcas som na nervy
@anuska3107 To som bola aj ja na nervy okolo tých už dvoch rokov, pol roka pohoda, raz sa zadarí, rok, aj jáj, asik behačky po doky skúsime, dva roky, behačky po doktoroch, tretí rok preplakaný, na dne so psichykou úplne a tento štvrtý, ja tomu proste nerozumiem, už všetko vymýšlame, stále niečo meníme ... Boli sme na veeeeľa sonách, 3x spermiogramoch, vitamíny mužovi i mne, kooopec čajov, antika na pol roka, neskôr sa aj tak nezadarilo, teraz beriem znova antiku 2 mesiac, pochybujem že sa zadarí ale antiku teraz beriem hlavne kvôli MS, lebo ju mám strašne nepravideľnú, jeden vaječník mám vyšší, druhý nižší. A Vy ste ako na tom?
No ja somzacala ako prve pit alchemilkovy caj, kedze aj ja mavam nepravidelnu MS celkom mi to upravilo, len minuly mesiac som ju nepila a zas sa mi rozhadzali doktor mi dal Duphaston na upravu ale stale neprisli' aj som si robila dnes test ale je negativny, dalsie sklamanie a este pijem prasky Nosifol, to je zevraj na podporu plodnosti a je to drahe ako svina. Ak mi dostvrtku nepridumusim ist k dokimu, aj mibreal krvaj stery a ze jevsetkovnorme, tak by som sa rada pdrobila dalsim vysetreniam
@stanca22 som ti pisalalen ta neoznacila
@anuska3107 Keď si pila čaj, žiadne lieky si nebrala? Samo sa Ti to upravilo úplne? Ako často si ho pila? Ty si vydatá? Muž Ti nešiel na SPG?
@stanca22 nie ziadne lieky iba caj. Od prveho dna menstruacie 2-3caje a dva tyzne. Potom by sa nemal pit a vzdy mi prisli tak na 32 den a teraz im sibe ked som ho nepila ale zase budem. Som slobodna zatial 🙂 chceli sme v septembri ale asi nechame az na buduci rok. Nie nebol. Ani neviem ako to funguje. Moj dokror, ze bude mna riesit ci je vsetko v poriadku, cimam ovulku a tak. Som si dnes aj objednala tie ovulacne testy
@anuska3107 Vďaka za radu, skúsim, ešte som neskúšala. No mňa tiež riešil doky ako prvú ale po čase tam poslal do Martina i muža, ši sme spolu tam do jednej miestnosti, pohrali sme sa a on sa vystriekal do takého kalíška a bolo, o dva týždne alebo o týždeň, presne už neviem, lebo to bolo pred rokom, či dvoma, ten čas tak rýchlo letí ... potom sme si šli po výsledky a tak stále do kola, teraz by mal ísť znova ale neviem či mi pôjde, neradi tam chlapi idú ale ten môj, keď vidí že aj ja sa snažím a nič, tak to vždy podstúpi tú vraj pre neho potupu a ide tam, ja tam s ním chodím, aby sa až tak moc trápne necítim, to trošíčka zmierňujem. Do konca raz som tam, bola aj s MS, to bolo 😀 Tak nevieš ako ďalej budeš pokračovať, zatiaľ vyšetrenie to isté teraz, píšeš?
@stanca22 skus aj ten nosifol, daj si to yhladat do googlu. No ten moj tiez najskor, ze on nepoje ale ked som mu vysvetlila, ze ak sa nebude stale darit a ja budem uple bez problemov, tak suhlasil, ze by teda isiel pri najhorsiom. Ja vobec neviem co bude dalej ale uz som zufala a obcas uplakana
@mistisa
@11miuska11 Baby tak ja dnes 1DC 😨 a taký silný 1DC ze ledva chodím , fuj... už nech sa to neopakujem 🙂
@anuska3107 Kedy koľvek mi napíš, budem rada, hej? No vyhladala som si ho, nie je až tak darhý ako berie lieky môj muž, že vyše 50 euro dávame za to ... len tam je napísané, že len 3 mesiace ho môžeš brať, ja by som potrebovala niečo dlhšie, či myslíš, že neublíži, ak ho budem brať aj na pol roka? No neviem....
@anuska3107 Inak, nikde na nete v lekarni to nemôžem na Slovensku nájsť ani objednať, nepoznáš stránku prosím?

@11miuska11 no neviem čo mne pomoze☹ ale hadam už čoskoro sa čosi podari lebo fakt je to utopia, ale teším sa z Teba 🙂 kiežby som už aj ja spoznala ten pocit